![]() |
![]() |
Hakuna Matata
![]() |
![]()
kalimeres paides!!!
kali epityxia Nikoliii! Varemara paizei!!!!
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
kalhmeres ! zestaaaaaaaa
simera 8a pao pisina me ta ti douleia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
zoniana vs navarino
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
asxeto ....simera μπαινει μια κοπελα μεσα στο γραφειο (δεν την ξερω ) μου χαμογελαει και μου λεει
-Τι ωρα κλεινετε? , κλεινετε καθολου το μεσημερι? -οχι , κλεινουμε μια και καλη το απογευμα -Μεχρι τη ωρα εισαι δηλαδη εδω? -Τι θα θελατε? -Μεχρι τι ωρα εισαι εδω? -Μεχρι τις 16,30 , τι θα ηθελες ? -Θα σε αφησω σε αγωνια , θα ξαναερθω αργοτερα - ![]() -Κανε λιγη υπομονη θα ξαναπερασω μου ρθε να τη ρωτησω "θα πονεσω πολυ? θα εχω πολλα αιματα?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ερε τι θα παθω ακομα ...παει σας το λεω μεχρι το μεσημερι εχω ψωμι ...μετα τελος ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]()
μια χαρα η κοπελια! Ξαναπέρασε?
Νικολιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο? Γιατι τι 13 ωρε?
![]() |
![]() |
Capten Nick
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
Περιοχή: Everywhere
|
![]()
χθες έβαλα περισσότερους
![]() περάσαμε και στους 4... εκει είναι πολύ σκούρα τα πράγματα! ο ημιτελικός στην ουσία είναι τελικός! αν περάσουμε, απλά η ιστορία θα επαναληφθεί! χάσαμε πέρσυ έναν αγώνα και με την ομάδα αυτή παίξαμε τελικό και το πήραμε ![]() σπέεεεερς
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
kalhmeres
![]() Anitam den ksanaperase ...oxi ..8a me kanei sorpresa simera mallon xaxaxaxaxax |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
...ir8e omos mia gyftisa me 4 xrysa dontia na mou poulisei vetex
![]() afou den agoraza mou eipe to klasiko me to trito ths mati ...gia to tyxero mou ...Thn pathsa mia fora paliotera ....ksanaaaa? Den problepete ![]() Exo poli oraio fagaki simera mazi mou ...ekana kofto makaronaki to bradi , me kokkinisto mosxari ! sunodeytiko ...kokkini piperia salata me xidi ladi kai skordo ...kai fetoula ! Peinaei kaneiiiiiis? |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13 (0 μέλη και 13 επισκέπτες) | |
|
|