|
[και ΕΠί Τά ΑΥΤά] Hot times ****ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙ' ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
03-10-06, 00:43 | #11 |
Φυσική Ξανθιά
|
ναι, κι εγώ προσπάθησα αλλα δεν το βρήκα πουθενά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Piggy : 03-10-06 στις 00:57. |
03-10-06, 13:19 | #13 |
χοντρομαλάκας
|
Γιάννης Μηλιώκας - Hello Baby είναι το κομμάτι.
Material Defender 1032
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
16-10-06, 17:55 | #14 |
skroutz
|
Στίχοι: Στέλιος Κηρομύτης, Μπούμπης
Μουσική: Στέλιος Κηρομύτης, Μπούμπης Πρώτη εκτέλεση: Αρχέλαος Δεύτερη: Ανδρέας Κουρεμάγκας Γεράματα, ρε φίλε μου καθόμουν σε μιαν άκρη και κοίταγα τον πούτσο μου και μου 'φυγε ένα δάκρυ Πούτσα μου πώς κατάντησες εσύ σ'αυτό το χάλι που όταν έβλεπες μουνί γινόσουνα ατσάλι; Εθέριεβες, εθύμωνες γινόσουν άνω-κάτω και γιάτρευες της κάθε μιας το μούνο και τον πάτο Πούτσα μου πώς κατάντησες εσύ σ'αυτό το χάλι που όταν έβλεπες μουνί γινόσουνα ατσάλι; Τώρα κρυμένος στο βρακί δε μου ζητας παιχνίδια κάθεσαι κι αναπάυεσαι στα ένδοξα σου αρχίδια Πούτσα μου πώς κατάντησες εσύ σ'αυτό το χάλι που όταν έβλεπες μουνί γινόσουνα ατσάλι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soraver : 16-10-06 στις 21:23. |
29-11-08, 03:45 | #15 |
unidentified pig
|
Monty Python - The Penis Song
Isn't it awfully nice to have a penis? Isn't it frightfully good to have a dong? It's swell to have a stiffy. It's divine to own a dick, From the tiniest little tadger To the world's biggest prick. So, three cheers for your Willy or John Thomas. Hooray for your one-eyed trouser snake, Your piece of pork, your wife's best friend, Your Percy, or your rock. You can wrap it up in ribbons. You can slip it in your sock, But don't take it out in public, Or they will stick you in the dock, And you won't come back. |
29-11-08, 03:47 | #16 |
unidentified pig
|
Το μουνί το λένε Γιώτα ( Παραδοσιακο )
Το μουνί το λένε Γιώτα και τον πούτσο Παναγιώτα. Και τον πούτσο Παναγιώτα κι όποιον θέλεις σύρε ρώτα. Κι όποιον θέλεις σύρε ρώτα, το κεφάλι μπαίνει πρώτα. Το κεφάλι μπαίνει πρώτα και τ' αρχιδια κλείν' την πόρτα. |
29-11-08, 03:56 | #17 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
ρε, πως και δεν το ειχα ανακαλυψει αυτο?
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!
29-11-08, 03:59 | #18 |
unidentified pig
|
Ε ποτε! Η φοβερη εκτελεση με την Σαμιου(οχι την Αντζη, την αλλη που δεν θυμαμαι τωρα) ειναι ολα τα λεφτα!!!
Παντως αν κανεις search για αποκριατικα παραδοσιακα θα βρεις στιχους που θα σου φυγει το σκαλπ! |
29-11-08, 04:02 | #19 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
ναι, μου ελεγε η γιαγια μου κατι πιπερατα οταν ημουν μικρη, αλλα δεν τα θυμαμαι!
εχουν περασει και αιωνες απο τοτε, ετσι σορ?
29-11-08, 04:05 | #20 |
unidentified pig
|
Περασαν αιωνες απο ποτε? Απο τοτε που χεις να "τριψεις το πιπερι" η απο τοτε που στα ελεγε η γιαγια?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|