|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
27-05-08, 16:40 | #11 |
I live my own script...
|
Εγώ απο το τεχνικό λύκειο ηλεκτρολογίας έχω τα πάντα κρατημένα. Μάθε τέχνη κι άστηνε. Όσο αφορά των μαθηματικών ήθελα να κρατήσω του ΤΕΙ αλλα τα έχασα κατα την μετακόμιση
Και αλλα απο το ΤΕΙ πάλι έχω κρατημένα. Κατα τα άλλα δημοτικού και γυμνασίου δέν χρειαζόταν να κρατήσω τίποτα. Άν κράταγα κάτι αυτό θα ήταν Ηρόδοτος, Όμηρου Οδύσσεια και Ηλιάδα απο το γυμνάσιο. |
27-05-08, 16:43 | #12 |
viva la κλαψα!
|
ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ
|
27-05-08, 17:23 | #13 |
ο γητευτής των σκύλων...
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
εχω κρατησει τα βιβλία απο όλες τις τάξεις, κ τα τετράδια της 1ης δημοτικού...
27-05-08, 17:30 | #14 | |
I live my own script...
|
Παράθεση:
- Η γεωγραφία μεταβάλλεται με την πάροδο του χρόνου. Οι πάγοι λιώνουν και μετακινούνται. Τσουνάμια σκεπάζουν παραλίες και νησιά, η Αφρική έρχεται πιό κοντά στην Ευρώπη κάτι εκατοστά κάθε χρόνο. Ενώ τα μαθηματικά, ο ηλεκτρισμός, οι βασικές αρχές της φυσικής είναι σταθερές αξίες ανα τους αιώνες Άρα... τί την θές την ιστορία και την γεωγραφία αφού πλέον δέν θα ισχύουν τα γραφόμενά τους; click to show |
|
27-05-08, 19:18 | #15 |
Hakuna Matata
|
Kai ego exo kratimena ola mou ta vivlia.Eytyxos exoume ypogeio kai yparxei xoros na ta apothikeusoume alla auto to metro to vlepo poly vlakeia!!!
28-05-08, 02:44 | #16 |
Κάνω υπομονή...
|
Μια που το αναφέρατε, ψάχνω απεγνωσμένα το βιβλίο Ιστορίας της Στ Δημοτικού, την περίοδο που ο Free πήγαινε δημοτικό Είχε πέσει στα χέρια μου όταν ήμουν νήπιο και με είχε εντυπωσιάσει τόσο!!!!
Πληρώνω για να μου το βρείτε!
28-05-08, 09:57 | #17 |
I live my own script...
|
Ta lefta mprosta....
|
28-05-08, 11:54 | #18 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Μαυραγοριτης ΤΕΛΟΣ
|
28-05-08, 11:55 | #19 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Και εγώ από το δημοτικό και γυμνάσιο έχω λίγα βιβλία κρατημένα...Από λύκειο κράτησα περισσότερα!!!Τα υπόλοιπα τα πήγαινα από μόνη μου στην ανακύκλωση...
Αν δεν είναι υποχρεωτική η επιστροφή των βιβλίων (για τα άτομα που τα εκτιμούν και τα θέλουν) καλό είναι όσοι δεν δίνουν βάση σε αυτά να τα επιστρέφουν και κατ' επέκταση να ανακυκλώνονται.
28-05-08, 11:57 | #20 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
malakies
to kalo einai na arxisoume mazika thn anakuklwsh to problhma 3ekinaei otan ma8aineis apo ta MME pws h kampania twn dhmwn gia thn anakuklwsh htan pseutikh, pws den exoun kentra anakuklwshs k apla phgainoun ola ta ulika stis xwmateres. apla gia ta matia tou kosmou dld |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|