|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
18-09-06, 15:34 | #11 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
xmmmmm kala, pantws an mou breis esu paidia pou enw ston ant1 exei to kwn+elen ka8ontai k blepoun to "pws to kanoun oi elefantes" egw 8a sou dosw mia bdomada anarwtikh k kana xapaki giati xaneis thn epafh sou me thn pragmatikothta :***
|
18-09-06, 15:46 | #12 |
Bit my...
|
Ένας λόγος παραπάνω να πάρουμε τα παιδία από τον ANT1 και τον κάθε ANT1 και να τα κάνουμε να βλέπουν πιο ποιοτικά κανάλια...
Ji Jo! γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυ |
18-09-06, 16:08 | #13 |
E.M.A.A.
|
Ωραία λοιπόν. Μιας και τα βάζει σε επανάληψη (λογικό) ας βάζει μια φορά με μεταγλώτισση (μου τη σπάει και μένα ναι) και μία με υπότιτλους να ήμαστε όλοι ευχαριστημένοι
18-09-06, 18:00 | #14 |
.::Always Somewhere::.
|
Εγω παντως όταν θα κάνω παιδί θα ρυθμίσω την tv μόνο στα κρατικά και στο sky
18-09-06, 18:13 | #16 |
.::Always Somewhere::.
|
Σιγά μην το κάνω σαν κι εσένα :p
18-09-06, 18:46 | #17 |
I live my own script...
|
Όσο αφορά τα κρατικά κανάλια, είναι και αυτό ένα θέμα κουβέντας απο μόνο του που θα ήθελα να σχολιάσουμε αλλα καλύτερα να το κάνουμε σε άλλο topic. Έχω πολλά να σούρω για την γούνα τους.
Πάντως εν ολίγης μου αρέσει το ΣΚΑΙ γιατί είναι free ενώ πλησιάζει ποιότητα συνδρομητικού καναλιού. Το Documentary που λέτε είναι οι Υποτιτλοι αγγλιστή; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 19-09-06 στις 14:20. |
19-09-06, 00:42 | #19 |
Φυσική Ξανθιά
|
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ FREEMAN,CHRISTY KAI ALIKAFRO AN KAI ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|