|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
12-05-09, 11:44 | #12 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
R u sure? Cause I'm not
|
12-05-09, 11:49 | #14 |
viva la κλαψα!
|
ΟΟΟΟΟΟΧΙ μανταμ , οοοχι , ερχομαι για διαψευσω την παραπανω ειδηση .
να μια φορα που η trash tv ,οι κοτσομπολιστικες και οι γυναικουλιστικες εκπομπες που παρακολουθώ απο την εποχη της βασιλισας Μιχαλονάκου , θα με βγάλουν ασπροπροσωπη . Ολες οι παραπάνω κυρίες δεν μεταμορφώθηκαν με καλυντικα ...ολες αυτες ειχαν παρει μερος στο "SWAN" ,αμαν και εσυ ρε Εγω , αμερικανικη εκπομπή με ασχημοπαπα που γινοντουσαν κυκνοι ητανε ..δεν την παρακολουθουσες? δεν ειχε απειχηση εκει? Σε ολες αυτες επεσε νυστερι που πήγε γόνατο ... καθρεφτης μηδέν επι 2 μηνες μεσα σε ενα σπιτι . σαν μουμιες τριγυρνουσαν , τυλιγμενες με γαζες , αλλες μονο στο προσωπο και αλλες ολοσωμες ...αλλες υπεφεραν τους πονους και αλλες επεφταν σε μελαγχολια και δεν τα καταφερναν είτε απο τους πονους ειτε απο τα οιδήματα που παρουσίαζαν οι περιοχες τους προσώπου τους που εγχειριζαν .. ακου εκει με καλυντικα , σε εμπορικο .... |
12-05-09, 11:53 | #15 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Ναι ρε! Το ειχα δει κι εγω!!! Κι έλεγα τι μου θυμίζουν! Ειδικά αυτή η μπορντώ κουρτίνα πίσω τους... αυτή δεν άνοιγε και αποκαλύπτονταν ο καθρέφτης, όπου για πρώτη φορά μετά απο μέεερες, έβλεπαν το πως έχουν γινει?
χεχε καλή φαση! |
12-05-09, 11:55 | #16 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Τι να σε πω!
Αν διαβασα μαλακιες, μαλακιες σας ειπα! click to show
12-05-09, 11:56 | #17 |
viva la κλαψα!
|
h deyterh ontos eixe parei to brabeio kai h deyterh apo ta dexia htan i proth poy eixe paei ston proto kiklo ton episodeion.
|
12-05-09, 11:58 | #18 |
χοντρομαλάκας
|
kai emena, kai emena!
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
12-05-09, 12:14 | #19 |
Κάνω υπομονή...
|
Ρε άντε μπιπ, σταματήστε τα γκρικλις, με ζαλίζουυυυυυυυυυυν
|