|
Λογοτεχνία Πάντα είναι αναγκαίο ένα καλό προσάναμμα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
21-12-09, 15:25 | #11 |
viva la κλαψα!
|
esy diladi exeis ksanadei?
aytoi einai oi legomenoi me elefantiosi? |
21-12-09, 15:27 | #12 |
χοντρομαλάκας
|
yes [sto 2o erotima sou panta e ]
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
21-12-09, 15:48 | #14 |
viva la κλαψα!
|
ti diabazo panagitsa mou 8a kano emeto
|
21-12-09, 16:00 | #15 |
χοντρομαλάκας
|
min brizeis se parakalo.
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
21-12-09, 16:44 | #16 |
Κάνω υπομονή...
|
22-12-09, 10:19 | #17 |
viva la κλαψα!
|
lol etsi etsi nai axxaxxaxa
|
22-12-09, 19:32 | #18 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Η συγγραφίνα δεν πήγε στο Birmingham Young αλλά στο Brigham Young University, στο Utah, όπου διαφεντεύουν οι Μορμόνοι (και το πανεπιστήμιο είναι Μορμόνικο). Οπότε η "Αγγλική λογοτεχνία" που σπούδασε σηκώνει πολύ νερό. Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Αμερική δεν ελέγχονται από κανέναν, ό,τι θέλουν διδάσκουν όπως το θέλουν.
|
24-12-09, 13:27 | #20 |
Gourounaros
|
χμ...κάτι δεν πάει καλά...
χθες λοιπόν, μια συνάδελφος μου μίλησε για την ταινία ( εγώ δεν βλέπω ταινίες γενικά γιατί φοβάμαι).. Φευγω από το γραφείο σφαίρα στο βιβλιοπωλείο ( δεν κρατήθηκα ουτε καν να το παραγγείλω) πάω το αγοράζω και μολις φτάνω σπίτι μπαίνω στο ίντερνετ, ψάχνω την ταινία.. Για καλή μου τύχη την βρίσκω και μάλιστα θέλει και 25 λεπτα να κατεβει... Την κατεβάζω και λέω να κάνω μια προσπάθεια να την δω μόνη μου.... τελειώνει η ταινία, και όπως κάθε φορά είμαι επηρεασμένη, σκέφτομαι οτι θα μου περάσει και πάω για νάνι μου... μετά από κανενα 20λεπτο το μάτι ορθάνοιχτο... άκουγα θορύβους και αλλες τετοιες βλακίες... σηκώνομαι και πάω στο γραφείο μου, κάθομαι λίγο και μετά μαζι με το βιβλιο πάω στο κρεβάτι... Τελευταία φορά που έστειλα σμσ στον κωνσταντίνο ήταν 5:30 το πρωί.... μετά πρέπει να κατάφερα να κοιμηθώ.... ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΝΟΙΧΤΆ... Σήμερα θα κατεβάσω και την δευτερη ( ενω έχω παραγγείλει και τα αλλα 3 βιβλια) αλλα θα την δω οταν μετακομίσω που δεν θα ειμαι μόνη σπιτι γιατι δεν την παλευω... Και τελικά το ερώτημα που απέκτησα....Μπορώ και εγώ να γνωρίσω έναν τέτοιον τέλειο άντρα, έστω και βρικόλακα???? Μην γελάτε.. οκ ειμαι πολύ φοβιτσιάρα με τις ταινιες.. το ξέρω!
|