|
Ιστορικά ή αλλιώς ''Γηράσκω αεί διδασκόμενος'' |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
30-01-07, 20:10 | #11 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
ε, όλο και κάτι θυμάμαι
να τα παίρνουν οι μαγαζάτορες και να ξεμένουμε εμείς? ok εντάξει είμαι υπέρ στο να βλέπεις στο νετ σελίδες αλλαγμένες σε μέρες που σημαίνουν κάτι (στις 11 σεπτεμβρίου θα βάλουν πυραύλους να τρέχουν γύρω γύρω black joke!) για να μην τις βαριέσαι κιόλας εντάξει και αν δε βρεις ξενοδοχείο βρίσκεις αυτοκίνητο τι να πεις και ο φοίβος...είναι πιο πολύ για ηλικίες 16- και στην τελική κάνεις δώρο, όποτε θέλεις
30-01-07, 22:18 | #12 |
E.M.A.A.
|
Ούτε με άγγιζε ούτε με αγγίζει η εν λόγο "γιορτή". Άμα είσαι ερωτευμένος/η κάθε μέρα γιορτή είναι.
31-01-07, 01:36 | #14 |
Κάνω υπομονή...
|
Tι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά κ δεν ακούς μουρμούρα! Εγω πήρα το ωραιότερο "δώρο" μια τέτοια μέρα κ δεν κόστισε τπτ, αν εξαιρέσουμε λίγη βενζίνη
To ωραίο της ημέρας για μένα βρίσκεται στα τραγουδάκια που βάζουν τα ραδιόφωνα, καθώς κ στο ότι μπορείς να τσακίσεις σοκολάτα/τούρτα άφοβα, έχοντας μια καλή δικαιολογία |
14-02-07, 03:11 | #16 |
Gourounaki
Περιοχή: ilioupoli, athens
|
προσωπικά κάθε μέρα το γιορτάζω με σοκολάτα
κι αν ακούσει κανείς μουρμούρα από κοπέλα,δεν θα φταίει εκείνη,αλλά οι φίλες της που θα ρωτάνε 'τι δώρο σου πήρε ο Κώστας;' (τυχαίο το όνομα) Μια ανάγκη του κόσμου είναι και αυτή.. όχι μόνο του επιχειρηματικού. Αν είσαι ερωτευμένος είναι κάθε στιγμή γιορτινή. Και βλέπεις παντού καρδούλες υπάρχουν δεν υπάρχουν! Αν είσαι μόνος όμως τα πράγματα είναι ζόρικα. Θα μου την έσπαγε πολύ.
14-02-07, 11:18 | #17 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι απανταχού μελαγχολικοί μπάκουροι επιβάλεται να κάτσουν μέσα για να μη φάνε στη μάπα όλη αυτή την "εορταστική" ατμόσφαιρα και τα κουτσουνίστικα μπαλαμούτια που θα λαμβάνουν χώρα σε όλα τα παρακείμενα τραπέζια.
Αν βέβαια είναι κατ επιλογή μπάκουροι, μπορούν να γελάσουν ΠΟΛΥ με όλο το παραπάνω σκηνικό! Ασχετο: είναι η ιδέα μου ή σε αυτού του είδους τις γιορτές ρίχνονται οι περισσότεροι καυγάδες μεταξύ των ζευγαριών? "αλλιώς το περίμενα.." "στην Κατερίνα ο δικός της πήρε καλύτερο δώρο..." "τι??? Δεν έχεις κλείσει πουθενά? ΠΑΛΙ μέσα θα τη βγάλουμε?" κτλ |
14-02-07, 12:11 | #19 |
χοντρομαλάκας
|
your wish is my command :*
Material Defender 1032
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
14-02-07, 13:34 | #20 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
χεχεχε, καλό!
Αυτό το "τι είσαι? Πες μου τι είσαι?" είναι εμπνευσμένο απ την υπόθεση Κορκολή? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|