|
Επιστημονικά Ουδέν καλόν αμιγές κακού |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
14-10-09, 11:48 | #11 |
viva la κλαψα!
|
εμενα οι κυριουλιδες-ηλικίας 75-80- μου φαινονται πολυ πιο κοτσανάτοι και πολυ πιο καλοσυντηρημένοι ,απο τις κυριουλες της ίδιας ηλικίας .Δες μια γυναικα ,ενα ζευγαρι μαλλον σε ηλικία 40 - 45 ... η γυναικα μπορει με πολυ κοπο να καταφερει να εχει μια καλη -σχετικα- γραμμη και ενα προσεγμενο ντυσιμο , αλλα τα μουτρα της "σπανε " πολυ περισσοτερο απο εναν ανδρα της ίδιας ηλικίας
|
14-10-09, 11:49 | #12 |
viva la κλαψα!
|
ΛΟΛ Ανυπαντρη γυναικα ειμαι και γω ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα χα σπιτι να ανοιξω θελω αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ |
14-10-09, 11:51 | #13 | |
Gourounaros
|
Παράθεση:
και τι θες? να στο ανοίξω εγω???? Η γυναίκα με λίγη προσοχή και λίγο Φουστάνο... μια χαρα είναι...
14-10-09, 11:55 | #14 | |
viva la κλαψα!
|
Παράθεση:
η γυναικα θα θελει ΛΙΓΟ Φουστάνο ...αλλα ο Φουστανος θα θελει ΠΟΛΛΑ απο τη γυναικα ...για να μη θυμηθω τώρα παλι την εκπομπη στο ΣΚΑΙ με τις πλαστικες ...που αντι γι αυτη την εποχη επρεπε να την δειχνουν την περιοδο των απόκρεων με τίτλο "ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ" ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ |
|
14-10-09, 12:07 | #15 |
Gourounaros
|
χαχαχαχαχ!
τι να σου πω.. δεν βασανίζομαι από τα 30 μου με τέτοιες σκέψεις!!! Αλλωστε δεν ξέρω αν ο Φουστάνος θα ζεί οταν τον χρειαστώ....
14-10-09, 12:12 | #16 |
viva la κλαψα!
|
μωρε αυτος θα ζει και θα βασιλευει χαχαχχαχαχαχα εμεις να δουμε τι θ απογινουμε
|
14-10-09, 12:15 | #17 |
Gourounaros
|
αααα !! δεν θέλω τέτοιο άγχος.... ελα... μια χαρα πιπινάκια θα ειμαστε..
14-10-09, 12:19 | #18 |
viva la κλαψα!
|
ΔΙΑΝΑ!
Εγω ειμαι τζόβανο δεν εχω τετοια άγχη |
14-10-09, 16:13 | #19 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
30 eipes?
Gretzw! Matinam, edw se pianw la8os! 8a sumfwnisw me th noumpou! Milaw ek peiras, panta me pipinakia eimoun! Einai anazoogonitika
14-10-09, 16:17 | #20 |
Gourounaros
|
Αν και με στόλισες... θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς τα πιπινια... μια σχεση ειχα με μεγαλυτερο.... μετά.... μόνο πιπινια... στρώνεις επιδερμίδα... απλά θέλει προσοχή λίγο μηπως αντί για sexmachine σου βγει playstationmachine !!!!!!! αλλά ειναι ωραία τα πιπινάκια... δεν σου δημιουργούν προβλήματα, δεν θέλουν γάμο και σε έχουν και θεα!!!!!
|