|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
05-01-08, 14:52 | #11 |
Φυσική Ξανθιά
|
χαχαχαχαχα οτι και να ναι πρέπει να κάνει καλή δουλειά χιχιχιχιχχιχιχιχι
|
05-01-08, 14:54 | #12 |
viva la κλαψα!
|
o platon 8a mas vrisei sto telos
|
05-01-08, 14:56 | #13 |
Φυσική Ξανθιά
|
και θα χει και δίκιο χιχιχιχιχιχι
|
05-01-08, 14:56 | #14 |
viva la κλαψα!
|
T E L O S
|
20-03-08, 11:01 | #15 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Τελεια ιστορία!
Οκ, ας το πούμε ανοιχτα, ήταν με άλλον. Ετσι κι αλλιώς έχει περάσει καιρός, δεν θα σε πειράξει. Να κάνω ερώτηση? Πως και κυρίως γιατί ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές, από συγκεκριμένες κοπέλες? Και γιατί ενω μπορεί να ανεχθείτε τα ΠΑΝΤΑ απο μια κοπέλα, σε κάποιαν άλλη μπορεί να εξαντλήσετε όλη την αυστηρότητά σας? Ρωτάω γενικά, γιατί το έχω δει να συμβαινει. Αρκετοί και αρκετές κολλάνε για χρόνια μαζί με άτομα που δεν αξιζουν μια, ενώ όταν συναντήσουν κάποιον/κάποια που τους φέρεται όμορφα δεν το εκτιμουν όσο θα έπρεπε. Για πειτε... |
20-03-08, 11:08 | #16 | |
I live my own script...
|
Παράθεση:
Μάλλον θα έχουν βρεί το κουμπί τους. Άβυσσος οι ερωτευμένες ψυχές |
|
20-03-08, 11:39 | #17 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Ολοι μας έχουνε κάνει υπομονή για σχέσεις που δεν άξιζαν. Εγω το αποδίδω στο σύνδρομο "εγώ θα το κάνω να πετυχει!" που μας πιάνει όταν ειμαστε ερωτευμένοι. Δεν μπορώ να το αποδώσω αλλού. Προφανώς το βλέπουμε ότι δεν πάει καλά, προφανώς ξέρουμε πως αξίζουμε περισσότερα, αλλά αυτό που έχει κολλήσει στο μυαλό μας ειναι ότι πρέπει να το προσπαθησουμε.
Επίσης αν κάποιος μας έχει κάτσει στον εγκέφαλο πως "αξίζει τον κόπο" θα πρέπει να κάνει 1000 στραβες για να αλλάξουμε γνωμη. Βασανα που 'χει η ζωή... Το καλό ειναι να μαθαινουμε απ τα λάθη μας. (Που κι αυτό δεν το 'χω ) Τον τελευταιο καιρό πάντως τυχερή ειμαι |
20-03-08, 11:48 | #18 |
I live my own script...
|
Ναι αυτό που λές το περι σύνδρομο "εγώ θα το κάνω να πετυχει!", μεγάλη υπόθεση. Είχα σχέση με κοπέλα που έφυγε Αγγλία για σπουδές και λέω ρε παιδί μου, οκ σχέσεις σε τέτοια απόσταση δέν κρατάνε, αλλα "εγώ θα το κάνω να πετυχει!"
Έ, σε 2 μήνες απο την στιγμή που έφυγε, έφαγα κέρατο. Πάλι καλά που μου έκοβε λίγο και το πήρα μυρουδιά οπότε τερμάτισε εκεί η σχέση. Τι μου έμεινε σάν πικράδα; Κάτι εκατοντάδες χιλιάδες δραχμές στον ΟΤΕ. Όταν ο ρομαντισμός μπλέκεται με τον εγωισμός και την φιλοδιξία, τότε ψιλοάστα βράστα καμιά φορα. |
20-03-08, 12:24 | #19 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
4 χρονια αντεξα!
για σχεση απο αποσταση λεω! απο τη μια λεω πως δεν αξιζε τοση ταλαιπωρια, απο την αλλη...... να μην το παλεψεις? ειδικα αν ειναι καλος ο αλλος!
20-03-08, 12:26 | #20 |
viva la κλαψα!
|
respect
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|