|
Επιστημονικά Ουδέν καλόν αμιγές κακού |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
08-05-08, 15:59 | #11 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
καψτε τον στην πυρά μαζί με ένα λεξικο
|
08-05-08, 16:01 | #12 |
Κάνω υπομονή...
|
Kαθόλου κακή ιδέα...
08-05-08, 17:37 | #14 |
Gourounaros
|
|
08-05-08, 19:33 | #15 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
ποιος? που? ποτε?
08-05-08, 20:52 | #16 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Κάθε χρόνο μαλλιοτραβιούνται και γενιοτραβιούνται οι Αρμένηδες με τους Ελληνορθόδοξους δεσποτοπαπάδες και γίνεται σκηνές απείρου κάλλους στο σημείο που θα έπρεπε να είναι το ιερότερο για κάποιον που παριστάνει ότι πιστεύει πως εκεί ήταν ο τάφος του Ιησού. Θα έπρεπε να το πλησιάζουν με ανατριχίλα και κομμένα γόνατα, όχι να τσακώνονται σαν πλύστρες. Αυτό θα έπρεπε να σας δείξει πόσο πιστεύουν οι ίδιοι οι παπάδες. Στο κάτω κάτω ο "θεός" τους είναι τόσο ανίδεος που θα ανάψει τη λαμπάδα όποιου τύχει να βρίσκεται μέσα την κατάλληλη στιγμή, ανεξάρτητα από το ποιος είναι? Αν ο "θεός" θέλει να το παίρνει το φως ο έλληνας πατριάρχης είναι ανάγκη να το κάνει μέσα στη σπηλιά? Η σπηλιά το κάνει το θαύμα?
Δεν ξέρω πώς ανάβει τη λαμπάδα του ο πατριάρχης, με φωσφόρο, με σπίρτα ή με τσακμάκι. Αλλά μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν ότι, με τις συνθήκες ζούγκλας που επικρατούν εκεί πέρα, ο θεός τους θα έριχνε τη φωτιά του στη λαμπάδα αντί στα κεφάλια των ιερόσυλων να τους κάψει. |
08-05-08, 21:31 | #17 |
I live my own script...
|
Έτσι είναι, όπως τα λέει ο Egw. Συμφωνούμε όλοι πιστεύω. Απο εκεί και πέρα, συμφέροντα και φανατισμός υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες. Όσοι θέλουν να πιστεύουν, καλούνται να διαχωρίζουν αυτά τα πράγματα.
|
08-05-08, 23:19 | #18 |
Gourounaros
|
οοοοχι φίλε μου freeman οχι ακριβώς.Φανατισμός δεν υπάρχει μόνο στις θρησκείες υπάρχει γενικά όταν ένας άνθρωπος έχει μόνο μία ιδεολογία ή μία επιρροή και δεν έχει σφαιρική εικόνα και τροφή απο πληροφορίες
|
09-05-08, 00:43 | #20 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Εχει δικιο ο αποπάνω μου.
Ασε που ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ δεν λαμβάνει αντικειμενική/ σφαιρική/ αμερόληπτη πληροφορια. Πάντα έχει κρυμμένη μέσα της την άποψη αυτού που τη διατυπώνει. Οπότε, καταλήγουμε στο ότι αντικειμενική αληθεια ΔΕΝ υπάρχει. Και βασικά να συμπληρώσω ότι οι θρησκειες, τα κόμματα και οι ποδοσφαιρικές ομάδες, ειναι κυρίως αυτές που χρωστάνε την ύπαρξή τους στο φανατισμό. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|