|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
08-10-11, 15:16 | #11 |
viva la κλαψα!
|
Σκηνικο με Γκουσγκουνη ...
μπαινει σπιτι .. -γυναικα τι θα φαμε σημερα; -φασουλάκια αντρα μου ! -φασουλάκια; ε θα σε γαμ*&^%σω ...ακολουθει σκηνη σεξ ! αχαχχαχαχαχαχχα |
15-10-11, 21:49 | #12 |
Anamella
|
Πριν πειράξουμε κάτι ηλεκτρικό, φροντίζουμε να είναι μέρα και κλείνουμε τον Γενικό Διακόπτη. Καθώς τα φλαμπέ μαλλιά και το καβουρδισμένο σώμα δεν είναι σικ .. Οπότε αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να τα αποφύγουμε! (και σε περιπτώσεις διαρροής πχ, μιας και δε ξέρεις από τι πήγε η συχωρεμένη η λάμπα)
Στη Πάρο και εμένα με τσιμπούσαν τα ψάρια .. σε σημείο που δεν ήθελα να μπω καν στη θάλασσα! Άλλο πάλι και τούτο .. Εξήγηση δε μπόρεσα να βρω πλην της υποψίας πως μπορεί να ρίχνουν τίποτα χημικά να τους ανοίγει η όρεξη για να παχύνουν πιο πολύ ή/και να πιάνουν πιο πολλά. Ο άλλος που έκανε μπάνιο μαζί μου, ατάραχος .. τίποτα .. και είχε βάλει και αυτός τα καλούδια που έβαζα κι εγώ (αντηλιακά κλπ). Ακόμα και χωρίς αντηλιακό μπήκα, τίποτα .. τα ίδια. Βασικά έκανα διάφορες δοκιμές, αλλά όλες ήταν εξίσου άκαρπες .. Εκτός και αν φταίει το ότι έχω λεπτό δέρμα και για αυτό ίσως εγώ τα αισθανόμουν και ο άλλος όχι. Για τα μακαρόνια δεν έχω τι να πω .. δεν έχω εμπειρία μιας και από τα μαγειρευτά μου ζουν όλοι ακόμα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη msl : 15-10-11 στις 21:55. |
16-10-11, 15:56 | #13 |
Παριζακι
Περιοχή: Νικαια
|
Αυτο νομιζω οτι το λενε συνδρομο καταδιωξεως... Μου το λεει συνεχεια ο αντρας μου επειδη εχω την αισθηση οτι οποτε παω να διασχισω τον δρομο τα αυτοκινητα επιταχυνουν. Παντως πλακα πλακα τωρα τελευταια νομιζω οτι λογω της ασφαλειας δανειοληπτη που εκανα θελει να με καθαρισει και να φανει σαν ατυχημα μονο και μονο για να αποπληρωθει το στεγαστικο...
16-10-11, 16:54 | #14 |
Anamella
|
symbolgr .. είσαι στο Ελλαδιστάν! Είναι φυσιολογικό όποτε πάει πεζός να διασχίζει το δρόμο, τα αυτοκίνητα να γκαζώνουν!! Τα αυτοκίνητα κυριαρχούν στους δρόμους .. και στα πεζοδρόμια .. και στους πεζόδρομους .. δεν είναι κόσμος αυτός για πεζούς!!
Πέρα από τη πλάκα, σε άλλες χώρες με το που πατάς το πόδι στο δρόμο, κοκαλώνουν όλα τα αμάξια (το έχω ακούσει για τη Γαλλία) .. ενώ υπάρχουν και κάποιες που με το πατάς το πόδι στο δρόμο, αυτομάτως μπαίνεις στο point system του εκάστοτε οδηγού! Υπάρχουν και φυσιολογικοί εκεί έξω .. αλλά δε θες να το ρισκάρεις, do you? |
19-10-11, 16:02 | #15 |
viva la κλαψα!
|
ΛΙΚΕ!
|
20-10-11, 12:12 | #16 |
I live my own script...
|
Ψίτ κοπελια; Εσύ με τα λάικ μπέρδεψες τα σάιτς!
|
20-10-11, 12:13 | #17 |
Φέριστος παράφρων
|
Ναι σε λίγο θα ποστάρει συνταγές στο facebook
|
20-10-11, 22:30 | #18 |
I live my own script...
|
|
01-11-11, 16:38 | #19 |
viva la κλαψα!
|
λες και δεν το κανω ;;;;;
χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα ανταποδιδω
Είμαι και γαμώ τα παιδια ! Τυχαίο; Δεν νομιζω !!!! click to show ...... Yet I know that the goal Is to keep me from falling" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 11-11-11 στις 09:24. |
02-11-11, 01:15 | #20 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Αααααααααααχ! Πολύ με λείψανε αυτές!
|