|
Επιστημονικά Ουδέν καλόν αμιγές κακού |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
02-10-09, 09:53 | #11 |
χοντρομαλάκας
|
ets greek lovermanes!
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
02-10-09, 11:48 | #12 |
viva la κλαψα!
|
επιστημονικο φαινομενο το θεωρησα χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ click to show |
14-10-09, 11:19 | #13 | |
Gourounaros
|
Παράθεση:
Sorry κιόλας... αλλά οτι δεν είναι οι καλύτεροι εραστές δεν περιμέναμε έρευνα να μας το πει... το έχουμε γνωρίσει χρόνια τώρα...!!!!! όσο για τα μαυράκια... εμ.... δεν ξέρω... μαλλον λόγο ... μεγέθους!!!
14-10-09, 11:30 | #14 |
viva la κλαψα!
|
Καζανοβες παιδακι μου καζανόβες , λαμόγια με ζιβάγκο .......ακους εκει ερωτυλοι! ..ο Ψάλτης τελικά ήταν πολύ μπροστα για την εποχή του
απορισα με τους αφρικανους , γιατι εγω με τη λέξη "εραστης" το μυαλο μου τρεχει σε καποιον που μπορει να σε ξεμυαλισει εντελώς ..οχι μονο σεξουαλικά , αλλα ολοκληρωτικά .. Οι αφρικανοί πως να σε ξεμυαλίσουν ?(εκτος του γνωστου πια εργαλείου ...που μεταξύ μας δε πα να το χει ο αλλος και 50 πόντους αμα δεν ξερει να το δουλευει ...ας το δωσει να το φάνε τα σκυλια καλύτερα ), να σου κανουν δωρο μια ακριβή κοκοκαρύδα ? |
14-10-09, 11:38 | #15 | |
Gourounaros
|
Παράθεση:
Μόνο αυτό??? αν ειναι και 50 πόντους τι να το κανεις???? ειναι... δυσκολοχρησιμοποίητο!!!! είπαμε να το ευχαριστηθείς όχι να σε αφήσει στον τόπο! Αλλά οι δικοί μας είναι μόνο λόγια - λόγια πριν την πράξη- γιατί όταν έρθει η πράξη... λές.. δεν καθόμουν να βάλω πλυντήρια καλύτερα??? Αλλά από την άλλη... ευτυχώς... υπάρχει Θεός... και κρατάει λίγο!!!!!
14-10-09, 11:41 | #16 |
viva la κλαψα!
|
λολ
|
14-10-09, 11:44 | #17 |
Gourounaros
|
όχι πες... ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ???? εεε? εεεεε? εεεεε??????
14-10-09, 11:50 | #18 |
viva la κλαψα!
|
αντικειμενικοτητα ειναι η υποκειμενικότητα του καθενος
|
14-10-09, 11:53 | #19 |
Gourounaros
|
Δηλαδή διαφωνείς????
14-10-09, 11:57 | #20 |
viva la κλαψα!
|
Δηλαδή δεν μου χει τυχει να πω "καλυτερα να βαζα πληντυρια"
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|