|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
10-10-06, 12:21 | #11 | |
skroutz
|
Παράθεση:
2. Τόσα ξέρετε, τόσα λέτε 3. Εντάξει ρε παντογνώστη διαφώτισέ μας! ENLIGHT US MASTER! ( που λένε και στον πλανήτη σου!) |
|
10-10-06, 12:23 | #12 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
h alh8eia einai pws sou exoume 8esei kata kairous polu sobara epixeirhmata, k mas apantouses ki esu me polu trantaxta paradeigmata twn dikwn sou epixeirhmatwn (3unw ta @@ mou, sta @@ mou sas grafw ktl)
opote apo ena shmeio k meta eipame na kateboume merika patwmata mpas k katalabeis pws texnh mporeis na breis k se alla pragmata, opws mporeis na breis k pragmata pou apla 8a kanoun thn wra sou na perasei pio eukola. H prokatalhpsh k h paropidiasmenh skepsh den boh8hse pote kanenan. pare giaparadeigma ton koure. apo tote pou afhse ton eauto tou eleu8ero brhke kopela (ki as einai k prasinh, k giagia) |
10-10-06, 12:26 | #13 |
Κάνω υπομονή...
|
Tώρα τσακώνεστε εσείς ?
10-10-06, 12:27 | #14 | |
skroutz
|
Παράθεση:
|
|
10-10-06, 13:13 | #16 | |
χοντρομαλάκας
|
Right...
Όταν μου πετάτε μαλακίες επιχειρήματα πως περιμένεις να σας απαντήσω δλδ? Στην τελική όπως μιλάτε σας απαντάω. Το γεγονός ότι μπορεί να μην σας αρέσει πχ το Trek, είναι δικαίωμα σας αλλά το να πετάτε ΑΤΟΠΑ επιχειρήματα επειδή πολύ απλά ΔΕΝ έχετε ΔΕΙ ούτε ΕΝΑ επεισοδίο δείχνει πόσα ξέρετε. Βασικά κακώς έκανα εξαρχής την σύγκριση ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ σειρών [που θέλω να πιστεύω ότι εάν όχι όλες το μεγαλύτερο ποσοστό είναι GTP]... Τι να κάνουμε, αφού θέλετε να πιστεύετε ότι το Παρά 5 [ή το κάθε Παρά 5] είναι "ποιότητα"... Αλλά εδώ σας λέω για SCIENCE FICTION [και ποιοτική μάλιστα] και εσείς που πετάτε παπαρολόγιες για διαστημοπλοιάκια κλπ. Παράθεση:
Μήπως και το Doctor Who είναι και αυτό GTP? Σωστά, και αυτό το BattleStar Galactica τι μαλακία μέγιστη με διαστημοπλοιάκια... Material Defender 1032
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη md1032 : 10-10-06 στις 13:16. |
|
10-10-06, 13:30 | #18 |
χοντρομαλάκας
|
YAWN zoraber...
Material Defender 1032
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
10-10-06, 14:04 | #19 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
κοίτα, σύγκριση ελληνικων με αμερικάνικων ταινιων δε μπορεί να γίνει εκ των πραγμάτων, γιατί είμαστε πολύυυυυυυυυ πίσω.
αλλά και αυτά που φτιάχνουμε είναι λίγο πολύ μια αντιγραφή απο την Αμερική! οπότε τι να κάτσεις να μαλώνεις και να αντιπαρατίθεσαι για κάτι που είναι ήδη αμερικανια?
10-10-06, 17:09 | #20 | |
Είμαι μητέρας!!!!
|
Παράθεση:
Κάποια δισεκατομμύρια δολάρια! Άσχετο (έτσι όπως κατάντησε το τόπικ), αλλά το λούφα, τουλάχιστον τα δύο πρώτα επισόδεια, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μία περίληψη/αντιγραφή της πρώτης ταινίας! Ψιλοβαρετό, κατά την κρίση μου! |
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|