|
Αταξίες Ενός κακού παιδιού μύρια έπονται! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
01-02-07, 02:17 | #11 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Εύγε Piggy!
Αυτά που έκανε στο τέλος ο freeman δεν έχουν αξία γιατί τότε ήξερε ότι θα μαθαίναμε πως ήταν στυγνός φονιάς και θα κοίταζε να μας μπερδέψει. Στην αρχή όμως δεν το ήξερε. Τότε υποστήριξε τη Ροζάννα (νόμιζα ότι τουλάχιστον άλλη μία φορά είχε γράψει υπέρ της) και εσένα. Οπότε λογικό μου φαίνεται ο δεύτερος δολοφόνος να είναι μία από τις δυο σας. Εσύ ξέρεις αν είσαι ή όχι . Βέβαια υπάρχουν και ο Μυροβόλος κι ο Nickred αλλά δεν έχω κανένα στοιχείο εναντίον τους. |
01-02-07, 03:29 | #12 |
I live my own script...
|
Τελικά είμαι πιό πολυδιαβασμένος και απο τον Paulo Coelho
|
01-02-07, 07:30 | #13 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Auta pou egrafes htan pio endiaferonta apo ta dika tou
|
01-02-07, 14:47 | #15 |
Φυσική Ξανθιά
|
To διόρθωσα λίγο
EEEEEEEEEEE λίγα λόγια για τον Paulo Coelho εμένα μου αρέσουν πολλά βιβλία του. |
01-02-07, 14:52 | #16 |
Φυσική Ξανθιά
|
Τώρα όμως εγώ μπερδεύτηκα γιατί αν υποστήριξε την Ροζάννα όπως και εμένα τότε η Ροζάννα δεν είναι δολοφόνος γιατί ούτε κι εγώ είμαι (δεν με νοιάζει αν με πιστεύεται ή όχι ) οπότε είναι κάποιος άλλος
|
01-02-07, 15:42 | #18 |
Φυσική Ξανθιά
|
Ναι είναι από τα βιβλία που με κρατάνε δεν με κουράζουν να τα διαβάζω .
|
01-02-07, 18:47 | #20 |
Είμαι μητέρας!!!!
|
Θείε, χωρίς να θέλω να σε θίξω, αλλά έχω την εντύπωση, ότι σόνι και καλά θέλεις να βγάλεις την ροζάνα σαν δολοφόνο.
Και την προηγούμενη φορά "έδειχνες" κάποιο συγκεκριμένο άτομο, αλλά είχες και δυο τρία στην καβάτζα, του στυλ "μπορεί να είναι και αυτοί". Τώρα όμως σε βλέπω πολύ κάθετο και αυτό με βάζει σε υποψίες. Το ότι δεν υποστήριξες στο ότι η piggy είναι ο άλλος δολοφόνος, που ήταν πιο σίγουρη "λύση", μιας και ήταν και η γνώμη του Nickred, άρα μάνι, μάνι, θα είχες δύο ψήφους σίγουρους, είναι στα υπέρ σου, αλλά από την άλλη γνωρίζω πως είσαι πολύ έξυπνος άνθρωπος (έμοιασε στο ανήψι σου ), για να κάνεις ένα τόσο τραγικό λάθος, οπότε η εμμονή σου στην Ροζάνα, με βάζει σε φοβερές υποψίες! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|