|
Ταξίδια – Διακοπές Προτάσεις για διακοπές και εκδρομές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
21-10-08, 16:10 | #11 |
I live my own script...
|
Βρήκε μερικές φωτός στο ιντερνετ και τάχα τάχα μας πήγε Γερμανιες, κατάλαβες Ματίνα;
Και ούτε κάν τα μούτρα του δέν έχει μέσα. Μονο κάτι πάπιες μας έχει. χαχαχαχα Ρε μπάς και είναι αυτός και κάνει την πάπια; χαχΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχα |
21-10-08, 16:12 | #12 |
viva la κλαψα!
|
ναι ρε τα ξερω εγω αυτα τα π@#στικα ταχαμου , ταχαμου ...αμα ειναι να ποσταρουμε και εμεις φωτο απ τις μαγιορκες και απ τα μπαλια και απ τις ιμπιζες και να πουλαμε μουρη
|
21-10-08, 16:14 | #13 |
χοντρομαλάκας
|
σιγά μην σπαταλήσω bytes για την σκατόφατσα μου.
επίσης να εάν δεν πιστεύετε ότι πήγα Γερμανία
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη md1032 : 22-10-08 στις 10:52. Αιτία: σεξ,βια και πατσάς στα θρανία :* |
21-10-08, 16:21 | #14 |
viva la κλαψα!
|
ΚΤΟΟΟΟΙΙΙΙΝΝΝΓΓΓΓΛΚΚΛΚΚΚΚΚΚ εσυ εισια ο σπυρος ο Δημας?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ |
21-10-08, 16:32 | #15 |
viva la κλαψα!
|
Εγω ρε νομιζα κοροιδευουμε κανεναν ασχετο απο το facebook Οτι πουλαει μουρη ! δεν ηξερα οτι κοροιδευαμε το Σπυρο το δικο μας
αμα ειναι ετσι εγω τον πιστευω , με ελεγε και την αλλη φορα για τη Γερμανια click to show |
21-10-08, 16:35 | #16 |
I live my own script...
|
Τί σε έλεγε μωρέ κι εσύ αγαθή για την Γερμανία, ότι έχουν μεγάους δρόμους, και μεγάλα αυτοκίνητα, και εκεί ο κόσμος δέν πεινάει και είναι ευγενικοί και τέτοια; ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΜΩΡΗ ΣΕ ΕΙΔΕ να σε τρέχουνε τα σάλια, και όσο στάλεγε νά τα σάλια εσένα σάν τον καμπαμαρού όταν τον μιλούσανε για φαγητά ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ ρε Σάμπως έφυγεs ποτές απο τη σαλονίκη να ξεστραβωθείς; χαΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 21-10-08 στις 16:40. |
21-10-08, 16:36 | #17 |
χοντρομαλάκας
|
Ζονγκ!
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
21-10-08, 16:43 | #18 | |
viva la κλαψα!
|
Παράθεση:
|
|
22-10-08, 10:16 | #19 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
giati epimeneis ellhnika eipame?
|
22-10-08, 10:51 | #20 |
χοντρομαλάκας
|
lol δεν το έπιασε το grammar check tou ff :p
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|