|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
21-11-07, 02:02 | #11 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
Προσοχή στο msn.......
Τα ακόλουθα δυσάρεστα νέα ανακοινώθηκαν λίγες ώρες πριν στο eWeek: Ένας νέος trojan εμφανίστηκε και προσβάλει συνέχεια χιλιάδες συγκροτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών παγκοσμίως, και ο αριθμός αυξάνεται επικίνδυνα μέχρι την ώρα. Ο ιός εισάγεται στον υπολογιστή σας μέσω του msn υπό μορφή picture και συνήθως προέρχεται από τις γνωστές σας διευθύνσεις και πρόσωπα που έχετε άμεση επαφή. Τα αρχεία που προσβάλουν τον υπολογιστή σας είναι ένας νέος τύπος ιού που έχει ήδη δικτυώσει αρκετές χιλιάδες PC σε ένα δίκτυο BOT μόλις μερικές ώρες αργότερα από την εμφάνιση στις 18 Νοέμβριου και χρησιμοποιείται για να ενσωματώσει εικονικά PC ως μέσο της διανυσματικής αύξησής του. Ο ιός είναι ένα IRC BOT που διαδίδεται μέσω του MSN με την αποστολή σε ένα .zip αρχείο με δυό ονόματα. Ένα από τα ονόματα περιλαμβάνει τη λέξη «pics» ως διπλή εκτελέσιμη επέκταση - όνομα που χρησιμοποιείται γενικά από scanners και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές: παραδείγματος χάριν, DSC00432.jpg .exe. Ο ιός περιλαμβάνεται επίσης σε ένα .zip αρχείο με το όνομα «εικόνες» ως .pif εκτελεσιμη επέκταση - για παράδειγμα, IMG34814.pif. Τα αρχεία του ίου διεισδύουν στα νέα συστήματα χρησιμοποιώντας όλες τις γνώστες σας επαφές αλλά και με οποιονδήποτε άλλον ερχόσαστε σε επαφή μέσω του msn με αποτέλεσμα να γίνετε και εσείς και οι επαφές σας σύντομα ένα zombie ενός ογκώδους bot. ------------------------------------ Πηγή:http://www.eweek.com
21-11-07, 02:26 | #12 |
Φυσική Ξανθιά
|
ουπς κάτι τέτοιο πρέπει να μου ήρ8ε και έχω και πρόβλημα με το antivirus μου
ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ |
21-11-07, 10:10 | #13 |
I live my own script...
|
Νά. ΝΑ γιατί δέν μ'αρέσει ντίπ το msn.
Ετοιμάζω το σιντί του φορμάτ και σού ρχομαι... |
21-11-07, 11:30 | #14 |
Hakuna Matata
|
Καλα βρε πιγκούλα όταν ο άλλος σου στέλνει μια ένα zip αρχείο χωρίς να σου μιλήσει καν είναι στανταρ ιός.
Αυτός ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος
21-11-07, 14:54 | #16 |
ο γητευτής των σκύλων...
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
22-11-07, 00:18 | #17 | |
Φυσική Ξανθιά
|
Παράθεση:
|
|
07-12-07, 21:16 | #18 |
Capten Nick
|
προσοχη σε μέλια που θα σας έρθουν τέτοιου τύπου:
PayPal - Please restore your account access ΑΠΛΑ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ
07-12-07, 23:18 | #19 |
Capten Nick
|
μπορεί να ναι και μούφα αλλά εγώ το βάζω:
Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην ανοίξετεκανένα μήνυμα με τον τίτλο ' invitation', ανεξάρτητα με το ποιος τοστέλνει, πρόκειται για ένα ιό ο οποίος 'ανάβει' μια ολυμπιακή δάδα που καίει το σκληρό δίσκο του Pc. Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από ένα άτομο που έχετε ήδη στη λίστα επαφώνσας, για αυτό θα πρέπει να ενημερώσετε όσο το δυνατό περισσότερους. Εάν λάβετε μήνυμα με τον τίτλο 'invitation ' μην το ανοίξετε και κλείστε αμέσως το Pc. Είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN και αξιολογήθηκε απότη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει υπάρξει ποτέ. Ο συγκεκριμένος ιός ανακαλύφθηκε χτές από το MCAfee και δεν υπάρχει ακόμα 'λύση' για αυτόν. Απλά καταστρέφει τον Τομέα Zero του σκληρούδίσκου όπου βρίσκονται οι σημαντικότερες πληροφορίες. Αποστείλετε αυτότο mail σε όσους γνωρίζετε, στους φίλους και γνωστούς σας και θυμηθείτε πως αν το αποστείλετε σε όλους αυτούς, θα επωφεληθούμε όλοι.
08-12-07, 02:33 | #20 | |
ο θείος Βρέφος
|
Παράθεση:
ΣΟβαρά τώρα μην ανησυχείτε το λαμβάνω από το 2006 σε ημεηλ είναι φάρσα. Α να και ινφο για το για ποιο λόγο ξέσπασε. |
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|