|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
27-02-08, 00:19 | #11 |
Ο Αργός με την πάπια
|
ΦΤΟΥ!
27-02-08, 02:43 | #13 |
I live my own script...
|
Την Πέμπτη τελικώς παντού θα γίνεται της πουτάνας σε όλα τα μαγαζιά. Η Πιγκυ σχολάει 10. Η Φωτεινή πρέπει να φύγει 11.30. Σκατέ ολέ δηλαδής. Αν η Πίγκυ κανονίσει σε καναν Ηρακλή να βρούμε τότε οκ. Εναλλακτικά ζόρικα. Εγώ και η Φωτεινή λίγο δύσκολα να συμμετάσχουμε. Θα προτιμούσα κανα Σάββατο να έχουμε την χρονική άπλα μας αλλα και να είναι πιό χαλαρά στα μαγαζιά. Πέμπτη όπως ξέρουμε και απο άλλες χρονιές θα είμαστε κώλος μέσα κώλος έξω απο το στριμωξίδι και θα μας εξυπηρετούν με ταχύτητες Ολυμπιακής αερογραμμής
|
27-02-08, 04:01 | #14 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
δεν βαρεθηκες ακομα? ολο τα ιδια και τα ιδια??????????
27-02-08, 10:37 | #15 |
Φυσική Ξανθιά
|
paidia 8a rwthsw alla teleutaia stigmh den kserw an exei
|
27-02-08, 11:34 | #17 |
I live my own script...
|
Πάντως για μπυρίτσα είμαι μέσα.
|
27-02-08, 11:44 | #18 |
viva la κλαψα!
|
μην τρελαινεστε , Τσικνοπεμπτη χωρις τσικνα δε γινεται , ο αετος δεν εκλεισε αλλα εκλεισε η Μαρτινα , τι τα εχουμε τα κονε τοσα ετη στας Πολιχνας? λοιπον η ταβερνα λεγεται Πετρινο , ειναι οικονομικοτατη , εχει πολυ ωραιο σερβις (για αυτες που θελουν να ζαχαρώνουν) εχει πεντανοστιμα φαγητα , σας μιλαω εκ πειρας , ενισχυμενες μεριδες , 8α βρωμοκοπησουμε τσικνιλα και κρομυδιλα και δεν ακουω και κουβεντα , ακου τσικνοπεμπτη και μπυρα . Τελος εχω κλεισει ηδη για 8 ατομα χωρις να ξερω ποιοι θα ναι αυτοι , αν προστεθουμε και αλλοι πειτε με
|
27-02-08, 11:57 | #19 |
I live my own script...
|
ekleises gia 9.30 bradu i proi?
|
27-02-08, 12:04 | #20 |
viva la κλαψα!
|
gia bradu reee
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|