07-05-07, 12:59 | #2161 |
viva la κλαψα!
|
min klais kalo mou patsoskilo , den peirazei , esy omos xereis apo geyseis
|
07-05-07, 13:05 | #2163 |
Hakuna Matata
|
Α ναι και εγώ ένα καφεδάκι
Μέτριο με γάλα παρακαλώ Serxanoula Ο αδερφός μου έκανε μπάνιο την Κυριακή.Και με πήρε τηλέφωνο και με κορόιδευε |
07-05-07, 13:07 | #2164 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Ναι Nidakο έτσι τον πίνω...Φτιάξ'τον μου!!!
|
07-05-07, 13:11 | #2165 |
I live my own script...
|
Το τελευταίο πραγμα που θυμάται η Ματίνα ήταν το οτι ήταν πολύ παγωμένη η θάλασσα.
Πήγε με το έταιρόν της ήμιση φαντάζομαι. ΣΚΗΝΙΚΟ: Σπλάτς σπλούτς η Ματίνα πιτσιλάει το νερό στην ακρογυαλιά με τα δάχτυλα των ποδιών της. -Ααααααχχ αγάγπη μου είναι πολύ παγωμένη. Παγώσανε τα δαχτυλάκια μου. -Δέν πειράζει μωρό μου (λέει ο άντρας της, που για χάρη της αφήγησης θα τον ονομάσουμε Μενέλαο) Το κρύο νερό κάνει καλό στις γυναίκες. Διώχνει την κυταρίτιδα -ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΡΕ ΑΘΛΙΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΕΡΕΣ ΕΔΩ? ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ; : -Όχι όχι μωρό μου, (λέει χαριτολογόντας ο Μενέλαος) μήν αρπάζεσαι. ήρθαμε να περάσουμε ωραία. Έλα να παιξουμε με το νερό. -Κοτζάμ άντρας αντί να παίξει μαζί μου θέλει να παίξει με το νερό.... Η Ματίνα πλησιάζει στην θάλασσα και μπαίνει μέχρι το γόνατο. Βγάζει μιά κραυγή: ΠΑΓΩΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! Γλάροι τρομαγμένοι ξεπετάγονται απο τριγύρω και σκορπίζονται σε ακανόνιστες κατευθύνσεις. Η Ματίνα στρέφει το κεφάλι της προς της στεριά και βλέπει τον Μενέλαο με ένα τεράστιο εγκληματικό αλλα παιχνιδιάρικο χαμόγελο. -Σκηνοθετική οδηγία- ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ... Μενέλαος τρέχει σε τέρμα slow motion προς την θάλασα με στόχο την Ματίνα, Η Ματίνα γουρλώνει τα μάτια και καταλαβαίνει τις προθέσεις του Μενέλαου. ΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ακούγεται δυνατά απο το στόμα της Ματίνας με τέρμα slow motion μπάσα φωνή. Ο Μενέλαος σκάει σάν βόμβα επάνω στην Ματίνα και ηδεύτερη βυθίζεται στο παγωμένο νερό... [...] -...πού βρίσκομαι αποκρίνεται η ΜΑτίνα. - Ησύχασε δεσποινίς, είστε στο νοσοκομείο... |
07-05-07, 13:20 | #2166 |
Hakuna Matata
|
Ε ΠΟΤΕ.Αφου τον δικό σου τον έχεις φτιάξει.
Άντε κάνε και τον δικό μου |
07-05-07, 13:20 | #2167 |
viva la κλαψα!
|
...... -ali8eia? ma pos pos ir8a mexri edo? o Menelaos? pou einai o kalos moy ?
-H syxaste despoinis moy , prepei na kanete ypomoni kai na deixete koyragio , ton filo sas ton espasan sto xylo kati albanoi , esas sas biasan kai sas exoyn afisei egkyo , aytos pou sas efere sto nosokomeio einai o kataomologia tou idioy , matakias ths ypo8eshs en onomati Freeman papadopoulos . O idios kratite , an kai sas boi8ise pano sthn krisimi stigmi , krathte sto tmhma giati meta thn omologia tou kai me bash palaioteres kata8eseis paranomon zeygarion pou enio8an oti kapoios tous parakolou8ei eno erototropousan stis exoxes , diastayro8ikan oi plirofories kai ....katalabainete |
07-05-07, 13:24 | #2168 |
Hakuna Matata
|
freeman
Γράψε κανένα σενάριο πάλι ρε Να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές ΕΕε φανταστηκέ Γιωργόοοοοοοο |
07-05-07, 13:29 | #2169 | |
I live my own script...
|
Παράθεση:
Ρε σοραβέρε. Ξέθαψε και τα παλιά σενάρια ρε που είχαμε στο dotteam. Είχαμε ωραία πραγματάκια, ειδικά ο che !!! |
|
07-05-07, 13:31 | #2170 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Άπονη ζωήηηηηηηηηηηηη μας πέταξες στου δρόμου την άκρηηηηηηηηη...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 82 (0 μέλη και 82 επισκέπτες) | |
|
|