12-06-07, 21:08 | #2731 |
Hakuna Matata
|
Ρε παίδες που χάθηκε ο Θείος Egw! ??
Για κάτσε να πάω μια βόλτα από το ραπανάκι να δω αν είναι οκ. |
12-06-07, 21:11 | #2732 |
Hakuna Matata
|
Sto rapanaki kanoun syntirisi...
Pos to elegan to alo to forum??Odos oneiron?Kapos etsi.Po variemai na psaxno sta mail gia na to vro |
12-06-07, 22:33 | #2733 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Νιδάκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...
Νόμιζα διάβαζες...
13-06-07, 00:52 | #2735 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
μη ξεχασεις κανα φυτιλι ποθες και παρει φωθια ο ()()
13-06-07, 01:00 | #2736 |
Φυσική Ξανθιά
|
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗ ΣΚΟΛΑΤΑ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΗ?
απο την Πέμπτη θα σας παρακαλέσω να το προσέξετε αυτό γιατί δυο βδομάδες κάθομαι απο τη σχολή και μετά εξεταστική πρέπει να πίνω σοκολάτες θα με κάνουν εξυπνότερη άχ σήμερα πήγαμε εκπαιδευτική σε σπα στο Δίον κοντά στην Κατερίνη κάναμε και μπανάκι στη θάλασσα ήταν πολύ όμορφα το μόνο κακό είναι οτι κάικα τι κακό πράγμα ο ήλιος. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ |
13-06-07, 10:06 | #2737 |
I live my own script...
|
Βρε ο ήλιος κακό πράγμα ή εσύ που ήσουν ξαπλωμένη κάτω απο τον ήλιο φορώντας μόνο τις γυαλαμπούκες ηλίου ala seventies εποχή Ωνάση και δέν ένιωθες να πάς κάτω απο καμιά σκιά κανενός όμορφου πρασινότατου δέντρου;
Τώρα θυμήθηκα πρίν απο κάτι χρόνια. Πλαταμώνας (εκεί κοντά που ήσουν δηλαδή), έκανα το χειρότερο κάψιμο της ζωής μου. Πρώτο μπάνιο καλή ώρα και ήμουν ΩΡΕΣ κάτω απο τον ήλιο. Περιττό να πώ πως με πιάσανε ζαλάδες και λιποθυμίες και με φέρανε σηκωτό οι φίλοι μου στο σπίτι κατακόκκινος και με φουσκάλες σε όλο το σώμα. 4 σωληνάρια Bepanthol και κάμποσα κεσεδάκια γιαούρτι, όλα επάνω μου. Παγωμένο ντούζ ξεκίναγα να κάνω και το νερό πόδια μου αφού περνούσε απο όλο μου το κορμί έφτανε ζεστό τις πατούσες. Κανονική αντίσταση θερμοσίφωνα είχα καταντήσει. Μετά απο 5 μέρες έγιανα. ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ! Έχω μπροστά μου σάντουιτς γκούντα-πάριζα, Γάλα, καφέ, νερό. Άντε θέλω παρέα, άδειο το μπαρ! |
13-06-07, 10:46 | #2739 |
I live my own script...
|
1. kai op! molis tora skasane kai turopitakia!!!
|
13-06-07, 11:27 | #2740 |
viva la κλαψα!
|
Ti kaloi poy eiste re paidia kai me skefteikate , na moy ferete tosa pramata na fao gia proino , ...me sigkinite ali8eia
mh mh lete oxi exo psixi simera kai prepei na me frontisete , o giatros me eipe na troo poli gouda kai pariza kai meta na perno ena meioxalarotiko tyropitaki me gala daxei? xaxxaxaxa kalimeres paidia |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 751 (0 μέλη και 751 επισκέπτες) | |
|
|