|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
Ευχαριστώ πολύ xouanita. Και συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο
Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Σταμάτης Γονίδης Πρώτη εκτέλεση: Νίνο Ξυπολιτάς Για σένα όλα τέλειωσαν Για μένα τώρα αρχίζουν Αυτά που ζήσαμε μαζί Σαν το χαρτί με σκίζουν Για σένα ήρθε η χαρά Με μια καινούρια αγάπη Και μένα πρώτη μου φορά Που με σκοτώνει κάτι Ακόμα σε ζητώ και σε θέλω πιο πολύ Είσαι εσύ ανατολή στης ζωής μου τα ξενύχτια Σε σκέφτομαι συχνά και να 'ρθεις θέλω ξανά Είναι η πρώτη μου φορά που αγάπησα στ' αλήθεια Για σένα όλα τέλειωσαν Γύρισες σελίδα Εγώ ακόμα σ' αγαπώ Και ζω με την ελπίδα Για σένα είμαι παρελθόν Για μένα είσαι πόνος Που απ' τη ζωή σου είμαι απών Και δε σε σβήνει ο χρόνος Ακόμα σε ζητώ και σε θέλω πιο πολύ... Ακόμα σε ζητώ και σε θέλω πιο πολύ... Έλα ρε Σταμάτηηηηηηηηηηηηη!!!!!!
![]() |
![]() |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
![]() |
![]()
antrea, sto toutou sou h mousikh 8a einai xeirwterh apo to toutou tou kele dld? o loukos mou pe pws den 8a 3anampei stou kele meta thn teleutaia fora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
And the beat goes on!!!!!!!!
Στίχοι: Τάσος Λειβαδίτης Μουσική: Κώστας Λειβαδάς Πρώτη εκτέλεση: Μανώλης Λιδάκης Κάθισε εδώ κοντά μου Μου 'λειψες ξαφνικά Έτσι όπως πέφτει ο ήλιος Χτυπάει η μοναξιά Μείνε λιγάκι ακόμα Κάτι έχω να σου πω Να πάρει ο αέρας χρώμα Αχ, για να γεννηθείς εσύ κι εγώ Γι' αυτό, για να σε συναντήσω Γι' αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου Γι' αυτό, για να σε συναντήσω Δεν έχει αρχή και τέλος Δεν έχει μέτρημα θάλασσα που κυλάει αυτό το αίσθημα στο πιο βαθύ σκοτάδι στη δυνατή βροχή γιορτάζει η αγάπη, γιορτάζει η αγάπη της νύχτας το σκοτάδι φωτίζει το φιλί
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
Και κάτι μελαγχολικό τώρα (είναι από τα αγαπημένα μου)
Στίχοι: Χαρούλα Αλεξίου Μουσική: Loreena McKennit Πρώτη εκτέλεση: Χαρούλα Αλεξίου Το χρυσό κουρέλι που στα μαλλιά της φόραγε η Νεφέλη να ξεχωρίζει απ'όλες μες στ'αμπέλι ήρθανε δυό μικροί μικροί αγγέλοι και της το κλέψανε. Δυό μικροί αγγέλοι που στα ονειρά τους θέλαν την Νεφέλη να την ταίζουνε ρόδι και μέλι να μη θυμάται να ξεχνάει τι θέλει. Την πλανέψανε. Υάκινθοι και κρίνα της κλέψαν τ'άρωμα και το φοράνε κι οι έρωτες πετώντας σαϊτιές, την περιγελούν. Μα α καλός ο Διας της παίρνει το νερό της εφηβείας την κάνει σύννεφο και την σκορπά για να μην τη βρουν. Δυό μικροί αγγέλοι που στα ονειρά τους θέλαν την Νεφέλη να την ταίζουνε ρόδι και μέλι να μη θυμάται να ξεχνάει τι θέλει. Την πλανέψανε.
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
Θα είναι το ίδιο μόνο που εμένα είναι σε άλλο είδος. Κρητικά αυτός, μπουζούκια εγώ.
![]() |
![]() |
E.M.A.A.
![]() |
![]()
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Μίμης Πλέσσας Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Πουλόπουλος Χθες μεσάνυχτα και κάτι κατηφόρησα στην μικρή την πλατεϊτσα που σε γνώρισα Κάποιο άγαλμα που μ' ειδε με θυμήθηκε και τον πόνο μου να ακούσει δεν αρνήθηκε Και του μίλησα για σενα και για μένανε και τα μάτια του βουρκώναν και όλο κλαίγανε Του 'πα για το φέρσιμο σου και για τα αλλα σου τα ασυγχώρητα τα λάθη τα μεγάλα σου Κ΄ύστερα με πιάσαν θεε μου κατι κλάματα που με βρήκανε κουρέλι τα χαράματα Με το άγαλμα ως το δρόμο προχωρησαμε μου εσκούπησε τα μάτια και χωρίσαμε
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Τι φοβερό τραγούδι!
![]()
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
Άδικη καρδιά
Στίχοι: Μανώλης Λιδάκης Μουσική: Γιάννης Σπάθας Πρώτη εκτέλεση: Μανώλης Λιδάκης Άδικη καρδιά, πόσα χρόνια χάλασα ζωή σαν άγρια θάλασσα τα σημάδια σου ξεπλένω. Άδικη καρδιά πόσες νύχτες έκλαψα πόσες πίκρες έθαψα όμως πια δε σε γυρεύω. Κάποτε θα με θυμηθείς όταν κι εσύ θα πληγωθείς και θα θες απελπισμένα δρόμο για να λυτρωθείς, καρδιά μου, μη φοβηθείς. Άδικη καρδιά πες μου τι σου έφταιξα έπαιξα και έχασα τα κομμάτια μου μαζεύω. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
Θα 'μαι κοντά σου
Στίχοι: Αλκίνοος Ιωαννίδης Μουσική: Αλκίνοος Ιωαννίδης Πρώτη εκτέλεση: Αλκίνοος Ιωαννίδης Ξύπνησα μες τον ύπνο μου κι άκουσα δυο φωνές. Η μια μου είπε ξέχνα την κι πάψε πια να κλαίς. Μα η άλλη ήταν η δική σου μες απ` του ύπνου του εφιάλτη τις γραμμές. Μου λεγε αγάπη μου κοιμήσου Θα μαι κοντά σου όταν με θες... Τα χρόνια είναι αμέτρητα μα είν` η ζωη μικρή. Συνήθισα να σ` αγαπώ συνήθισες κι εσύ. Μα είναι τα χρόνια ένα δοχείο ένα φθηνό ξενοδοχείο για δυο στιγμές. Για να χωράει κάπου ο πόνος τις νύχτες όταν μένω μόνος. Τις σιωπές μου να μετράω να σε θυμάμαι όταν πονάω να μου λες Θα μαι κοντά σου όταν με θες... Το παραμύθι τελειωσε κι αρχίζει η ζωή. Αχ να ταν η αλήθεα σου σαν ψέμα αλήθινη. Τι να την κάνω τη ζωή μου στο παραμύθι θα τη ρίξω να πνιγεί. Να παραμυθιαστεί η ψυχή μου, να σε πιστέψει πάλι από την αρχή. Να σε πιστεύει όταν μ` αγγίζεις, τις νύχτες όταν ψιθυρίζεις όταν λες Θα μαι κοντά σου όταν με θες... |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|