|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
και η Μαντονα με τον αντρα της ακουσα σημερα χωριζουν μετα απο 7 χρονια γαμου
7 χρονια φαγουρας δηλαδη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]()
Μαντόνα: Μου έλεγε ότι μοιάζω με γιαγιά
![]() Ολόκληρο φάκελο με περιστατικά που αποδεικνύουν πως ο Γκάι Ρίτσι φερόταν άσχημα στη γυναίκα του συντάσσουν οι δικηγόροι της Μαντόνα. Η ντίβα της ποπ ισχυρίζεται πως ο σύζυγός της ήταν σκληρός απέναντί της, την έβριζε και τη μείωνε μπροστά σε κόσμο. Ανάμεσά τους και ένα σχόλιο που είχε κάνει με αφορμή την εμφάνισή της στην περιοδεία της πως «μοιάζει με γιαγιά σε σύγκριση με τους χορευτές που την πλαισιώνουν». Οι δικηγόροι της ισχυρίζονται πως όλα αυτά τα σχόλια καταρράκωναν την πελάτισσά τους και την απομόνωσαν από τον Γκάι Ρίτσι. Η κατάσταση επιδεινώθηκε, όταν η Μαντόνα άρχισε να πλησιάζει τα 50, καθώς ο σύζυγός της δεν μπόρεσε ποτέ, όπως θα αναφερθεί στο δικαστήριο, να την κάνει να πιστέψει πως δεν έχει σημασία η διαφορά ηλικίας τους. Τα όσα έχουν διαρρεύσει, έχουν προκαλέσει έκπληξη στους ρεπόρτερ των ξένων μέσων ενημέρωσης, που μέχρι τώρα γνώριζαν ότι το «πάνω χέρι» στη σχέση είχε η Μαντόνα. Την ίδια ώρα, ο πατέρας του Γκάι Ρίτσι, χαρακτήρισε τη Μαντόνα «τέρας» με αφορμή το γεγονός ότι αποκάλεσε «συναισθηματικά καθυστερημένο» το γιο του, αλλά και το ότι θέλει να πάρει τα παιδιά στη Νέα Υόρκη μαζί της. Θέλει παιδί με τον Ροντρίγκεζ η Μαντόνα ![]() Ένα παιδί με το νέο άντρα της ζωής της θέλει η Μαντόνα, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Οι εφημερίδες όχι μόνο θεωρούν δεδομένη τη σχέση της Μαντόνα με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ αλλά υποστηρίζουν πως ήδη το ζευγάρι έχει αρχίσει να σχεδιάζει το κοινό του μέλλον και να σκοπεύει να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί παρά τα 50 της χρόνια! Η Μαντόνα και ο Ροντρίγκεζ, πρόκειται να επισημοποιήσουν δημόσια τη σχέση τους, υποστηρίζουν οι εφημερίδες, μέσα στους επόμενους μήνες. Εκτός απ’ όλα τα άλλα το ζευγάρι ενώνει και η αγάπη του για την Καμπάλα, με τον αστέρα του μπέιζμπολ να δηλώνει πως θέλει να τη διαδώσει παντού. Σκοπεύει μάλιστα να την ακολουθήσει και σε ένα πνευματικό ταξίδι στο Μαλάουι μετά τη λήξη της περιοδείας της. Στη διάρκεια του ταξιδιού η τραγουδίστρια θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδί. Την ίδια ώρα αναφέρεται πως η Μαντόνα έχει αρχίσει να ξανασκέφτεται την πιθανότητα να μείνει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, καθώς δεν θέλει να στερήσει από τα παιδιά της τον πατέρα τους. «Ο Ντέιβιντ θα ήταν καλύτερα στο Μαλάουι» ![]() Σε αυτή τη δήλωση προέβη ο Γιοχάνε Μπάντα, ο βιολογικός πατέρας του υιοθετημένου παιδιού της Μαντόνα, στο άκουσμα της είδησης του διαζυγίου της με τον Γκάι Ρίτσι. Ο μπαμπάς του Ντέιβιντ, εξακολουθεί να βρίσκεται στο Μαλάουι, όμως τώρα έχει ξαναπαντρευτεί και έχει μία νέα οικογένεια. Οικονομικά δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση από πριν, αλλά πιστεύει πως ακόμη και με τα λιγοστά χρήματα που έχει ο γιος του Ντέιβιντ θα μπορούσε να ζήσει καλύτερα. «Είμαι ακόμη ένας φτωχός αγρότης χωρίς τίποτα να προσφέρω, όμως ίσως να ήταν καλύτερα εάν ερχόταν πίσω σε εμάς», ανέφερε ο Γιοχάνε Μπαντα. ![]() Ο 34χρονος Αφρικανός, κρατούσε στο χέρι μία από τις τελευταίες φωτογραφίες του γιου του από το ταξίδι της Μαντόνα στην Αθήνα και σύμφωνα με τα όσα λέει, ο μικρός δεν μοιάζει ευτυχισμένος. «Είναι μόλις τριών χρονών και έχει περάσει πολλά. Αυτό που του συμβαίνει είναι τρομερό.» Ο Μπάντα είχε αφήσει το γιο του σε Ορφανοτροφείο του Μαλάουι όταν ο μικρός ήταν μόλις εφτά εβδομάδων και ενώ η μητέρα του είχε πεθάνει από επιπλοκές στη γέννα. Ο πατέρας του φοβόταν πως δεν θα μπορούσε να τον φροντίσει και τον έδωσε για υιοθεσία. Όταν η Μαντόνα ζήτησε να τον υιοθετήσει υποσχέθηκε στον πατέρα του ότι ο Ντέιβιντ θα ζήσει μία καλή ζωή. «Οδυσσέας» ο Μπραντ Πιτ ![]() Μετά το ρόλο του «Αχιλλέα» στην κινηματογραφική «Τροία» του 2004, ο Μπραντ Πιτ συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε μία μοντέρνα εκδοχή της Οδύσσειας, την οποία μάλιστα αναμένεται να σκηνοθετήσει ο Ελληνοαυστραλός, Τζορτζ Μίλερ. Ο σκηνοθέτης του Μαντ Μαξ, που τώρα ολοκληρώνει τα γυρίσματα του «Justice League», μεταφέρει την «Οδύσσεια» του Ομήρου στο διάστημα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Variety. Αυτή την περίοδο ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στα πλατό με τον Κουέντιν Ταραντίνο για την ταινία «Inglourious Basterds». Ο Τζορτζ Μίλερ, έχει ήδη κερδίσει δύο Όσκαρ για τις παιδικές ταινίες «Babe» και «Happy Feet», ενώ το «Justice League» είναι μία περιπέτεια όπου εμφανίζονται μαζί τρεις υπερήρωες, ο Σούπερμαν, ο Μπάτμαν και η Γουόντερ Γούμαν. όλα αυτα την ώρα που η γυναικα του δηλώνει: Θα υιοθετήσω και 7ο παιδί ![]() Η νέα μαμά Αντζελίνα Τζολί, εμφανίστηκε στην εκπομπή Today Show στο NBC, πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ και αποκάλυψε ότι είναι έτοιμη να υιοθετήσει, μαζί με τον Μπράντ Πιτ, ένα ακόμα παιδί. Τρεις μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της, Βιβιέν και Νοξ, η Τζολί εξέφρασε την επιθυμία να μεγαλώσει και άλλο παιδί, φτάνοντας έτσι τον αριθμό στα εφτά. Ωστόσο, είπε ότι το μόνο πράγμα που την δυσκολεύει είναι η νομική διαδικασία. Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στο σύντροφό της. «Συνάντησα το σωστό άνθρωπο… δεν πρόκειται να πω τίποτα παραπάνω που θα με κάνει να κοκκινίσω», είπε χαμογελώντας η Τζολί. «Αλλά δεν μου αρέσει να είμαι μακριά του. Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη μου, όπως συνήθιζα». http://www.zougla.gr/lifestyle
![]() Τώρα τελευταία, έτσι ξυπνάω click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pastoula : 20-10-08 στις 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
Ο Γκαι παντως δεν ζητησε ουτε cent απο την περιουσια της Μαντονα ...
click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]()
Ο Κώστας Σπυρόπουλος σπάει τη σιωπή του
![]() «Δεν έχω επιλέξει μόνο τη σιωπή και θα το δείτε αυτό. Βλέπω, ακούω, ενημερώνομαι, δεν αδιαφορώ. Αντιλαμβάνομαι τι γίνεται και τι παίζεται γύρω από το όνομά μου και γύρω από ανθρώπους με τους οποίους ήμουν σε επαφή ή σε σχέση. Κάποιος που επιλέγει να σιωπήσει δεν σημαίνει ότι επιλέγει να κλείσει τα μάτια και τα αυτιά του. Επιλέγει να μη μιλήσει». «Είμαι εκπαιδευμένος πια στο να βγαίνει η ζωή μου στα κανάλια και τις εφημερίδες από τρίτα άτομα. Κάποτε μου είχε πει ο Μαλέλης (διευθυντής ειδήσεων του Star) ότι στην κηδεία της Αλίκης είχα 27 ασύρματες κάμερες πάνω μου. Δεν τολμούσα να κουνηθώ. Θεωρώ ότι ο θάνατος έχει αξιοπρέπεια. Είναι άλλωστε ένα χαρακτηριστικό που συνοδεύει την ανθρώπινη φύση και ειδικότερα τους ταλαντούχους ανθρώπους». «Έχασα σε μια πενταετία την Αλίκη, τον πατέρα μου και την αγαπημένη μου θεία, μέσα από καταστάσεις τις οποίες έζησα από πολύ κοντά. Η ζωή σου παίρνει κάτι, σου δίνει κάτι άλλο, και όταν σου δίνει, σου παίρνει από κάπου που δεν φαντάζεσαι. Κάνεις μια επιτυχία στο θέατρο και λες ‘είμαι θεός’ και μετά σου παίρνει τον πατέρα». «Ο ένας αύριο θα βγει να γράψει ένα βιβλίο, ο δίπλα θα πει ότι έχει κάτι που του έδωσε εκείνη, ο πιο κει θα δείξει μια φωτογραφία… Καταλαβαίνεις ότι γίνεται ένα πλιάτσικο πληροφοριών. Δεν με ενδιαφέρει να συμμετέχω σε αυτό το πλιάτσικο». «Εάν βλέπω το σίριαλ για την Αλίκη; Θα σας απαντήσω ειλικρινά. Όταν παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο, ήμουν σε μια εκπομπή με τη Σεμίνα Διγενή και δεν πρόλαβα να το δω. Το είχα γράψει και είδα ένα κομμάτι. Το δεύτερο παίζεται τώρα που κάνουμε μαζί τη συνέντευξη και δεν το βλέπω, αλλά θα το δω, ανεξάρτητα από το αν έχει ή όχι ενδιαφέρον». «Ξέρεις τι θα με θυμώσει; Αν το σίριαλ δεν κάνει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και κάποιοι γυρίσουν και πουν ότι έφταιγε η Αλίκη. Αυτό θα με εξοργίσει». «Είναι αλήθεια αυτό που ακούστηκε ότι θα απαντήσει με μια επιστολή στον Γιάννη Παπαμιχαήλ, με τον οποίο δεν έχει μιλήσει; Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να ασχοληθώ με τη δική μου ζωή και οικογένεια. Κάποια στιγμή θα τοποθετηθώ όταν καταλαγιάσει όλος αυτός ο θόρυβος. Και η απάντησή μου δεν θα είναι με ίσως και φαντασιώσεις». Στο Λονδίνο μόνιμα η Χίλτον ![]() Η Πάρις Χίλτον έμεινε στο Λονδίνο για ένα μήνα για επαγγελματικούς λόγους, της άρεσε όμως τόσο πολύ που αποφάσισε να μείνει μόνιμα. Η διάσημη κληρονόμος, νοικιάζει εδώ και λίγο καιρό ένα σπίτι στο Χάμστεντ, πληρώνοντας 7.000 λίρες την εβδομάδα. Στο Λονδίνο την έφεραν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς μετέχει στα γυρίσματα μίας νέας εκπομπής για το μουσικό κανάλι του MTV. «Εδώ είμαι πιο χαρούμενη, περνάω καλύτερα απ’ ότι στο Λος Άντζελες», φέρεται να δήλωσε η Χίλτον. Πρόσφατα βρέθηκε σε εκδήλωση στην οποία καλεσμένοι ήταν και οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Φέρονται όμως να την σνόμπαραν όταν προσπάθησε να τους μιλήσει. «Πέθαναν» τον Τομ Κρουζ ![]() Επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται πως ο Τομ Κρουζ είναι ζωντανός χρειάστηκε να βγάλει ο μάνατζερ του ηθοποιού, Τζεφ Ρέιμοντ. Τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο κυκλοφορούσε έντονα η φήμη πως ο Τομ Κρουζ σκοτώθηκε σε γυρίσματα ταινίας στο λόφο Καούρι της Νέας Ζηλανδίας. Ο μάνατζερ του Κρουζ, ανέφερε σε δήλωσή του πως όλα αυτά που γράφονται είναι ανοησίες και πως ουδέποτε ο ηθοποιός ήταν στη Νέα Ζηλανδία για γυρίσματα. Πριν από δύο χρόνια, είχε συμβεί κάτι ανάλογο και με τον Τομ Χανκς. Μάλιστα η ιστορία ήταν ακριβώς η ίδια, πως σκοτώθηκε δηλαδή στην συγκεκριμένη τοποθεσία στη Νέα Ζηλανδία. Λέγεται πως όλα αυτά ξεκινάνε από ένα σάιτ, με το όνομα fakeawish.com, στο οποίο όποιος μπαίνει μπορεί να δημιουργήσει μία ψεύτικη ιστορία για κάποιον διάσημο και να την αναρτήσει. Κόρτνεϊ Κοξ και Ντέμι Μουρ ολόιδιες στο «κόκκινο χαλί» ![]() Εάν η Ντέμι Μουρ και η Κόρτνεϊ Κοξ ενοχλήθηκαν που εμφανίστηκαν σα δίδυμες στο «κόκκινο χαλί», σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες, δεν το έδειξαν! Οι δύο ηθοποιοί μάλιστα, στήθηκαν δίπλα – δίπλα για να φωτογραφηθούν με τα παρόμοια σύνολά τους, τις πλαστικές επεμβάσεις και το ανάλογο styling στα μαλλιά τους. Η Ντέμι Μουρ, η οποία σε ένα μήνα κλείνει τα 46 της χρόνια, λέγεται πως έκανε επεμβάσεις αξίας 200.000 λιρών από τότε που γνώρισε τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της Άστον Κούτσερ, τον οποίο παντρεύτηκε πριν δύο χρόνια. Πρόσφατα, η Κοξ παραδέχτηκε ότι είχε κάνει Botox για να εξαφανίσει τις ρυτίδες, που ήταν λογικό να έχει αποκτήσει στα 44 της. Άρχισαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ταραντίνο ![]() Είναι η πρώτη φωτογραφία του Μπραντ Πιτ από την νέα cult ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Inglorious Basterds». Σε αυτή ο ηθοποιός ενσαρκώνει ένα στρατηγό τον Aldo Raine, ο οποίος την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έπαιρνε τα σκαλπ των Ναζί. Ο τίτλος της ταινίας και το όνομα του ήρωα που υποδύεται ο Πιτ, είναι γραμμένα με λάθος τρόπο επίτηδες από τον ίδιο τον Ταραντίνο. Σε όλη τη διάρκεια της ταινίας, ο Πιτ εμφανίζεται με μία τεράστια ουλή γύρω από το λαιμό του, η οποία εσκεμμένα δεν αναφέρεται πουθενά στο 165 σελίδων σενάριο, το οποίο γράφτηκε σε χρόνο ρεκόρ . Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν στη Γερμανία και στη συνέχεια ηθοποιοί και συνεργείο θα μεταφερθούν στη Γαλλία. http://www.zougla.gr/lifestyle.php
![]() |
![]() |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
![]() |
![]()
xmmm
oxi k oloidies h demi mour me thn courtney cox eleos h mia einai 8ea kai h allh einai ena mugoxesma apodei3h sthn tainia striptease (btw na thn noikiasw na thn 3anadw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
γιατί να την νοικιάσεις, jezuz man :p
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
motherfraking internet.
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]() ![]() ![]() Θα του κάψεις τον εγκέφαλο ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|