13-12-07, 17:26 | #281 |
ο γητευτής των σκύλων...
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
13-12-07, 20:58 | #282 |
Φυσική Ξανθιά
|
και δεν έχει και τύψεις ότι λέει ψέματα
|
14-12-07, 02:15 | #283 |
ο θείος Βρέφος
|
Mak το τζιφακι είναι 0wnage...
|
14-12-07, 17:59 | #284 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
λογικα δεν πρέπει να χει ξαναμπει.. αν εχει μπει προσπεράστε το
14-12-07, 18:17 | #285 |
Capten Nick
|
βασικά το παρακάτω το χε πει και ο Λιακο, αλλά επειδή δεν ήταν δικό του το παραθέτω..
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ......
14-12-07, 18:28 | #286 |
Capten Nick
|
Είναι ένας σε ένα μπαρ και βλέπει ένα πολύ πρώτο μωρό στην άλλη γωνία της μπάρας να πίνει μόνο ποτό.
Ρώτα τον μπάρμαν: τι παίζει εδώ? Πολύ πρώτο μωρό, μόνο είναι ? Του λεει ο μπάρμαν: άσε είναι τυφλή. Οπότε λεει αυτός , no problem Πάει εκεί, αρχίζει κατάσταση οπότε τελικά του λεει η γκόμενα να πάνε σπίτι της Της λεει αυτός: μέσα αλλά να πάρω πρώτα τηλ. τη γυναίκα μου, εγώ και η γυναίκα μου δεν έχουμε μυστικά Οπότε βγάζει το κινητό καλεί τη γυναίκα του και λεει: μωρό άσε, μου 'κατσε μία στραβή και θα αργήσω ....
15-12-07, 12:40 | #287 |
Ο Αργός με την πάπια
|
με αντιγράφεις αλλά καθυστερείς μία φάση οπως λεγαμε και στη φυσική...
15-12-07, 12:50 | #288 |
ο γητευτής των σκύλων...
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
Εσύ όμως δεν είχες βάλει bold....
15-12-07, 13:22 | #289 |
Ο Αργός με την πάπια
|
> >>Η ακόλουθη είναι μια πραγματική ιστορία από την υπηρεσία τεχνικής
> >εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Word Perfect (ηλεκτρονικοί > >υπολογιστές). > >>Είναι αυτονόητο ότι ο υπάλληλος απολύθηκε, παρ' όλα αυτά ο ίδιος έχει > >κάνει αγωγή για αναίτια απόλυση. > >>Ο διάλογος προέρχεται από τη μαγνητοφώνηση που οδήγησε στην απόλυση: > >> > >> > >>-"Τεχνική εξυπηρέτηση Word Perfect, πως μπορώ να σας βοηθήσω;" -"Ναι, > >>ξέρετε, έχω πρόβλημα με το Word Perfect." -"Τι είδους πρόβλημα;" > >>-"Να, καθώς δακτυλογραφούσα, ξαφνικά όλες οι λέξεις χάθηκαν." > >>-"Χάθηκαν;" > >>-"Εξαφανίστηκαν." > >>-"Μμμ. Τι σας δείχνει η οθόνη τώρα;;;;" > >>-"Τίποτα." > >>-"Τίποτα;;;;" > >>-"Είναι κενή. Δεν δέχεται οτιδήποτε και να γράψω." > >>-"Είστε ακόμα μέσα στο Word Perfect ή έχετε βγει;" > >>-"Πως μπορώ να το καταλάβω;" > >>-"Βλέπετε το σήμα C: στην οθόνη;" (Ελεύθερη μετάφραση του "Can you see > >the C: prompt on the screen?") > >>-" Τι σημασία έχει η οθόνη;" (Ελεύθερη μετάφραση του "What's a > >sea-prompt?") > >>-"Ξεχάστε το. Μπορείτε να κινήσετε τον δρομέα (cursor) στην οθόνη;" > >>-"Δεν υπάρχει δρομέας. Σας είπα, δεν δέχεται οτιδήποτε και να γράψω!" > >>-"Έχει ένδειξη λειτουργίας το μόνιτορ σας;" -"Τι είναι μόνιτορ;" > >>-"Είναι το πράγμα με την οθόνη που μοιάζει με τηλεόραση. Μήπως έχει ένα > >μικρό λαμπάκι που σας λέει πότε είναι αναμμένο;" > >>-"Δεν ξέρω." > >>-"Τότε κοιτάξτε πίσω από το μόνιτορ και βρείτε από που βγαίνει το > >καλώδιο. Μπορείτε να το δείτε;" > >>-"Ναι, νομίζω." > >>-"Ωραία. Ακολουθήστε το καλώδιο μέχρι το φις και πέστε μου αν > >είναι συνδεδεμένο στην πρίζα." > >>-"...Ναι, είναι." > >>-"Όταν κοιτούσατε πίσω από το μόνιτορ, προσέξατε αν έβγαιναν δύο > >καλώδια και όχι μόνο ένα;" > >>-"Όχι." > >>-"Τέλος πάντων, βγαίνουν. Θα ήθελα να κοιτάξετε και να βρείτε το άλλο > >καλώδιο." > >>-"Εντάξει, το βρήκα." > >>-"Ακολουθήστε το και πέστε μου αν είναι καλά συνδεδεμένο στο πίσω > >>μέρος > >του υπολογιστή σας." > >>-"Δεν μπορώ να φτάσω εκεί." > >>-"Καλά. Τουλάχιστον μπορείτε απλώς να δείτε αν είναι;" -"Όχι." > >>-"Ακόμα κι αν πατήσετε πάνω σε κάτι και τεντωθείτε λίγο;" > >>-"Δεν μπορώ να δω, όχι γιατί δεν φτάνω, αλλά γιατί είναι σκοτάδι." > >>-"Σκοτάδι;" > >>-"Ναι. Το φως του γραφείου είναι σβηστό και το μόνο φως που έχω έρχεται > >από το παράθυρο." > >>-"Τότε ανάψτε το φως." > >>-"Δεν μπορώ." > >>-"Γιατί όχι;" > >>-"Γιατί υπάρχει διακοπή ρεύματος." > >>-"Διακοπή... Διακοπή ρεύματος; Αχά! Λοιπόν, το βρήκαμε. Έχετε ακόμα τα > >κουτιά, τα βιβλία, και τα υπόλοιπα υλικά συσκευασίας του υπολογιστή > >σας;" > >>-"Βέβαια, τα κρατάω στην ντουλάπα." > >>-"Ωραία. Φέρτε τα, αποσυνδέστε το σύστημα σας και συσκευάστε το όπως > >ήταν όταν το πήρατε. Μετά επιστρέψτε το στο κατάστημα απ' όπου το > >πήρατε." > >>-"Αλήθεια; Είναι τόσο σοβαρό;" > >>-"Δυστυχώς ναι." > >>-"Καλά, αφού είναι έτσι. Και τι θα τους πω;" > >>-"Πέστε τους ότι με την μαλακία που σας δέρνει, δεν μπορείτε να έχετε > >υπολογιστή."
15-12-07, 14:01 | #290 | |
Capten Nick
|
Παράθεση:
που να φανταστώ ότι το βαλες στην προηγούμενη σελίδα.. είπα να μην ψάξω γιατι βαριόμουν
|
|