![]() |
![]() |
Hakuna Matata
![]() |
![]()
Pantheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
![]() Ti kaneis??Hpies kafedaki?? Apo tin ksanthia kopelia sto bar zita. Ante ante pare to kafedaki kai katse na mas peis ta nea sou. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
στη σούβλα...
![]() Εγγραφή: 17-09-2006
|
![]() Παράθεση:
..... αυτο σε εμενα πηγαινε ;;; χμμμμμμ αλλαξατε και νικ και δεν σας αναγνωριζω..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
στη σούβλα...
|
![]()
λοοοοοοοοοοοοολ αυτος ο Freeman παλι ποιος ειναι ;;;; Με μπερδεψατε βρε !
Στρουμφακι μου τι κανεις ;;;; Ολα καλα ;;;; Πως πηγαν τα διαβασματα ;;;; ..... αργησα να σας βρω γιατι ΑΡΓΗΣΑ να ενημερωθω ! γκρρρρρρρρρρρρ Τα νεα μου ;;;; Ρουτινα...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
στη σούβλα...
|
![]()
γκρρρρρρρρρρρρρρρρ πως αλλαζει αυτο το γουρουνι κατω απο το νικ μου ;;;;;;; και πανθηρας και γουρουνι δεν γινεται !
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
στη σούβλα...
|
![]()
χμμμμμμμμμ ναι καποια στιγμη πρεπει να βαλω και αβαταρ....... αλλα δεν ξερω ακομα τι.... οταν το βρω θα σας πω γιατι να το βαλω μονη μου κομματακι χλωμο ! λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
Τι θελω να λεει ;;;;;; λοοοοοοοοοοοολ οχι γουρουνακι παντως....... μου θυμιζει σουβλα (εχω μια πεινααααα) και δεν λεει ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
![]() |
![]()
loipon 8a balw to panther me kefalaio Panther (opote an den mpainei dokimase me kefalaio P) k 8a balw kati akuroa po katw. epishs, einai kapoio muppet pou sou aresei pio polu apo t alla?
(ola auta meta tis 12, paw ata twra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Είμαι μητέρας!!!!
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
to palio kalo kako_paidi vre! Poios allos itheles na itane?
Ti mou kaneis? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
στη σούβλα...
|
![]()
λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ εκεινος που παιζει ντραμς !
Ατα ;;;;;;;; Κι εγω θελω ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
στη σούβλα...
|
![]()
λοοοοοοοοοοοοοοοοολ κουκλα ειμαι η ατιμη ! Ποιος μου το εφτιαξε απο τους δυο σας ;;;; λοοοοοοοοοοοοολ οχι τιποτα αλλο αλλα ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΟΥΒΛΙΣΩ ! γκρρρρρρρ Ακους εκει στη σουβλα !
Ευχαριστω ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|