|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
05-12-07, 12:34 | #21 |
I live my own script...
|
Σε φόρτωνε με κουβάδες και φτυάρια μπάς και γίνεις οικοδόμος να βγάλεις κανα φράγκο, μπάς και κόλλαγες και κανα βαρέο, γιατί άμα σε εκανε υπαλληλάκο γραφείο θα ψωμολυσούσες. Έβλεπε μπροστά η μάνα σου αλλα εσύ... αγοράκια κυνηγούσες
|
05-12-07, 12:39 | #22 |
viva la κλαψα!
|
ναι τα κυνηγουσα για να τα χτυπαω τοτες χαχαχχαχαχχα, πολυ ατι8ασο παιδι , επιδη ειχα μαθει με τον αδερφο μου και με 3 ακομη αγορια να παιζω στη γειτονια , μετα πωωωωω πως μου κακοφενοταννν παρα πολυ
|
05-12-07, 12:42 | #23 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Εγω το χω δει σε σπίτι. Ενα υπόγειο γεμάτο!!!
Ολόκληρος κόσμος, με γεωγραφικό προσανατολισμο. Απο Ινδιάνους, μέχρι Ρωμαιους, Αιγυπτιους, Πειρατες, χωριά, πόλεις... Ψαρωτικό σου λεω!!! |
05-12-07, 12:44 | #24 |
viva la κλαψα!
|
ααααααααααααααααα τι 8υμιθηκα , καθομασταν ολα σε κατι παγκους σε σχημα Π και διπλα μου καθοταν η Βικη , μαι κοπελα που την ειχα μαζι μου μεχρι το γυμνασιο , τι ξυλο με εκεινη παναγια μου , την εριχνα κατι μπουνιες στην πλατη ετσι οπως καθομασταν διπλα διπλα και κρυφα να μη μας βλεπει η κυρια , και εκεινη με εδερνε , αλλα και εγω τι μαλλια , τι πλατες την ειχα μελανιασει...πολυ μισος και δε 8υμαμαι και γιατι μισιομασταν τοσο με εκινο το κοριτσακι , το ονειρο μου ηταν να σχολαμε και να την πιανω απο τα μαλλια και να την κανω σβουρες και να την πεταω μεσα σε κατι παλιοποχες (φραχτες) που ειχε εκει εξω απο το νηπιαγωγειο
|
05-12-07, 12:48 | #25 |
Hakuna Matata
|
Playmobile
Ego pantos kathe fora pou pigaino sta jumbo agorazo kai ena playmobile.Etsi gia na ta vazo pano sto grafeio kai na ta vlepo Pantos ta lego mou aresan pio poly.Mporouses na ftiakseis trella pragmata!!!(amaksia diastimoploia ktl)
05-12-07, 12:51 | #26 |
viva la κλαψα!
|
εγω μονο τοιχους μπορουσα να κανω
|
05-12-07, 12:53 | #27 |
I live my own script...
|
|
05-12-07, 13:10 | #28 | |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
Παράθεση:
den einai 8ema fantasias einai 8ema eleipshs iq |
|
05-12-07, 13:11 | #29 |
I live my own script...
|
Kala se eipa pio pano gia oikodomos... To eblepe h mana sou, iksere giati se epairne koubades kai ftuaria...
|
05-12-07, 13:27 | #30 |
viva la κλαψα!
|
free les gi ayto na sumpa8ousa kai na peiraza ton mparmpakotso argotera sto xorio mou? kai aytos kata kapoio tropo me oikodomike -ypogie ergasie asxoleito |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|