|
Επιστημονικά Ουδέν καλόν αμιγές κακού |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
16-12-09, 13:11 | #21 | |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Παράθεση:
16-12-09, 13:15 | #22 |
viva la κλαψα!
|
θα ημουν αν το συνοδευες και με κατι σαν αυτο
ωστε να εχω και ιδεα πως παει η μουσικη ... μισες δουλειες ανιταμ μισες click to show |
16-12-09, 13:16 | #23 | ||
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
Παράθεση:
Παράθεση:
pou kolane auta me ta embolia den katalaba. |
||
16-12-09, 13:21 | #24 |
Gourounaros
|
δεν φταιω εγω που εισαι χαζο!
16-12-09, 13:28 | #26 |
viva la κλαψα!
|
ναι θα παω στο νοσοκομειο να εμβολιαστω και θα ζητησω να καλεσουν το προσωπικο μου παθολογο για να συνενοηθουν αν κανει να κανω το εμβολιο ...θα σπευσουν ! θα σκοτωθουν ποιος θα πρωτοπαρει τηλεφωνο
|
16-12-09, 13:33 | #27 | |
Gourounaros
|
Παράθεση:
Αστο ρε Ματινάκι, μην το παλευεις!!! Ασε να κάνουν το εμβόλιο, τα placebo μια χαρά λειτουργούν
16-12-09, 16:24 | #28 | |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
Παράθεση:
wres wres aporw giati sunexizw na prospa8w otan blepw toixo |
|
16-12-09, 17:09 | #29 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Λοιπόν, δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τοση ένταση σε αυτό το θέμα! Εχει ανοιχθει ενα θέμα, που αν δεν ειναι απολυτα σωστά τα στοιχεία του. μεχρι εδώ εντάξει.
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλο τον υπόλοιπο χαμό δεν τον καταλαβαίνω. Συμφωνω με την Σπασίκλω πως κανεις δεν μπορει να σε υποχρεώσει να κάνεις ενα πειραματικό εμβόλιο, ειδικά όταν τα συμπτώματα είναι τόσο γελία. Μάλλον την πέρασα κι εγώ, και έλειψα μόνο 1 μέρα από την δουλειά μου. Λέω μάλλον γιατί δεν χρειάστικε να πάω καν στο γιατρό. Οι συνάδελφοι που αρρώστησαν μετά από μένα, είχαν Η1Ν1. Από εκεί και πέρα, κι ο ΕΓΩ εχει δίκιο, γιατί αν τους έχει πει μια πιο σοβαρη κυβέρνηση πως πρεπει να γίνει, δεν εχει σοβαρες παρενέργιες και δεν έχει αντίρηση και ο γιατρος του, γιατι να μην το κανει? Στην Ελλάδα το έχουν κάνει τσιρκο. Σταυρο, τι λες? αφου ούτε εσυ το έκανες, ούτε οι δικοί σου, ούτε καν ο παππούς σου που εγω στην θέση σας, στον παππου μου με τόοοοοοοοσα προβλήματα στα 98 του, θα του το έκανα. Όσο για τα τσιπακια της Ματινας, ελπίζω να εκτίμησες το ότι δεν μιλάω, ετσι? wres wres ki egw auto aporw!
16-12-09, 17:20 | #30 |
viva la κλαψα!
|
pou thn eides kale thn entasi?
θα εκτιμουσα ενα σχολιο παραπανω,η κανενα σχολιο απ τον τροπο που το αναφερεις τωρα ουτως η αλλως παραδεςχτηκα πως ειναι τραβηγμενο , δε χρειαζεται να μιλας με απαξιωση |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|