|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
20-06-07, 18:22 | #21 |
Φυσική Ξανθιά
|
μα αφού τα φαντάσματα πετάνε και περνάνε μέσα από τοίχους
|
20-06-07, 18:27 | #22 |
Φυσική Ξανθιά
|
αν μπορέσετε να δείτε την εκπομπή ιστορίες μυστηρίου μιλάει για αρκετές ιστορίες με φαντάσματα αλλά ούτε εκεί δεν μπορούν να πουν αν υπάρχουν σίγουρα η αν είναι τεχνάσματα ανθρώπων .
|
20-06-07, 19:06 | #23 |
I live my own script...
|
Σας έχει επισκευτεί ποτέ ΣΚΙΑ την νύχτα;
|
20-06-07, 19:39 | #24 |
Φυσική Ξανθιά
|
μου έχει τύχει ενώ κοιμάμαι να νομίζω ότι ξυπνάω και να μην μπορώ να κουνηθώ ούτε να μιλήσω, να φωνάξω, δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να έχει κάποια σχέση με το πλάκωμα της σκιάς
|
20-06-07, 20:46 | #25 |
klikanthropaki
|
mou exei tuxei otan hmoun mikros na mhn mporo na milhso meta apo efialth kai na exo katsei me thn plath ston toixo kai na prospa8o na fonakso th mama mou kai na mhn mporo.. mpouxouxou... tora den vlepo kan oneira 'h den ta 8umamai an 8elete..
|
21-06-07, 01:23 | #27 |
Κάνω υπομονή...
|
Εγώ πάλι καμιά φορά, όταν κοιμάμαι κ είναι δίπλα ο Νικρεντ, ξυπνάω καταμεσής της νύχτας κ δε θυμάμαι ποιος είναι,πως τον λένε...Κ κάθομαι κ ψάχνω ποιοοοος μπορεί να είναι. Περνάει κανα μισάωρο κ μετά τον αναγνωρίζω
21-06-07, 02:07 | #28 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
ΧαΧαΧαΧα!!!
Εγώ πάλι επειδή είμαι υπναρού και θέλω να ξεκλέψω χρόνο για να κοιμηθώ παραπάνω... Πολλές φορές που έχω δουλειά και πρέπει να ξυπνήσω αντί να σηκωθώ και να αρχίσω να ετοιμάζομαι ,ξανακοιμάμαι και τα βλέπω στον ύπνο μου... Σηκώνομαι,πάω στο μπάνιο,πλένομαι,ντύνομαι,κυρία στην ώρα μου και ΤΣΑΚ!!! ξυπνάω απότομα και τρώω φόλα... Η ώρα περασμένη και εγώ πανικόβλητη τρέχω να προλάβω... Άσχετο αλλά ήθελα να το πωωωωωωωω...
21-06-07, 03:02 | #29 | |
I live my own script...
|
Παράθεση:
|
|
21-06-07, 03:06 | #30 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
w re file... ti hta htan auth? niko prepei na gineis pio drasthrios agwri mou kai na koimasai k s alla krebatia na deis gia pote 8a pianei amesws poios einai autos o apshlos poios ein autos o tupos
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|