|
Ζητείται καλό παιδί επειγόντως ή αλλιώς Heeeeeeeeelp…..! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
04-02-09, 13:36 | #21 |
viva la κλαψα!
|
alania oi geeks? :yah oo:
|
04-02-09, 13:44 | #23 |
Anamella
|
parking ticket για το καλάμι κλείσατε;
|
04-02-09, 13:54 | #24 |
viva la κλαψα!
|
:παρτα::παρτα::παρτα::παρτα::l ol:
Pos leme enas upoths gia th vasoula? kamia sxesi , enas geek gia th matina axaxxaxaxaxaax na sympliroso kati , afou prota sobareyto ....ekana megen8insi sto site pou me edoses stro eshop ..telika einai megali ayth h usb gia to diko mou
Είμαι και γαμώ τα παιδια ! Τυχαίο; Δεν νομιζω !!!! click to show ...... Yet I know that the goal Is to keep me from falling" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maRtina : 04-02-09 στις 13:56. |
04-02-09, 13:58 | #25 |
χοντρομαλάκας
|
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
04-02-09, 14:16 | #26 | |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
den xreiazetai, arkei na anaferoume to onoma sou ston parkadoro
Παράθεση:
me thn kalh koubenta sto stoma esu |
|
04-02-09, 15:11 | #27 |
I live my own script...
|
Για σένα το θές μαρή ή για την φουκαριάρα την μάνα σου το μπούτούθ; Πού θα το συνδέσεις; Στο τηλέφωνο αυτό με χωρίς τα καλώδια; Μου θές και μπλέ δόντι! Ρε άμα εγώ είχα μπλέ δόντι, στο δημόσιο θα ήμανε ρέεεεε
|
04-02-09, 15:16 | #29 |
I live my own script...
|
Όχι ρε. Σε άλλο κτίριο είναι οι του δημοσίου που αράζουνε στα ειρκοντίσια και είναι στο προσωποβιβλίο όλη μέρα. Εγώ είμαι μέσα σε κάτι μικρά κρύα και παγωμένα κοντέινερ της ιδιωτικής κοινοπραξίας που ΄βγάζουμε όλη την δουλειά. Και όταν ολοκληρωθεί το έργο και λυθεί η κοινοπραξία, θα πάρουμε τον πούλο όλοι ενώ οι του δημοσίου θα εισπράτουν συγχαρητήρια και δόξα
|
04-02-09, 15:26 | #30 |
I live my own script...
|
Ματίνα σκέφτηκεσ καθόλου να πάς στο ΠΛΑΙΣΙΟ καινα τους πείς οτι βρήκες στον δρόμο το εξής μπλούτουθ και αυτοί απο εκεί βάση του serial number της συσκευής να βρούνε τον κάτοχό του (αν το αγόρασε με τιμολόγιο) και του το επιστρέψουνε και εσύ μετά να φύγεις ΄κορεσμένη απο ηθική ικανοποίηση για την παραπάνω πράξη σου;
click to show |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|