|
Αταξίες Ενός κακού παιδιού μύρια έπονται! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
26-11-07, 13:29 | #21 |
viva la κλαψα!
|
nai se xalasan 8imamai ta loukanopitakia , afisate kai to teleytaio komati , den to etroges oute esy oute o allos , demek dreposasatan ...otan omos to efaga ego , blastimousate thn ora kai th stigmi pou me genise i mana mou xaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
|
26-11-07, 13:40 | #22 |
Φυσική Ξανθιά
|
ε δεν επέμενες κι εσύ λίγο όταν ρώτησες αν το θέλει κανείς ήταν ήδη στον οισοφάγο σου
|
26-11-07, 15:46 | #23 |
viva la κλαψα!
|
ναι και εκεινοι την ωρα ανταλλαξατε βλεματα σαν 2 μικροι βασιλακιδες Καϊλιδες
-Παει το εφαγε...(ΦΡΕΕ) -Σιγα μη το αφηνε , και σου ειπα βαλτο στην τσεπη να το φαμε στο σπιτι(πιγκι) |
27-11-07, 11:30 | #24 |
I live my own script...
|
Etsi etsi ginane ta pragmata!!! Kai meta ego epaiza me to PDA mou kai i piggy ebgaze ta fridia tis Matinas i opoia stin teliki kolone kai den ithele na ta kanei gonies
|
27-11-07, 13:16 | #26 |
Φυσική Ξανθιά
|
ενώ εγώ σου έδωσα την μισή μου πιτσόπιτα όταν ήρθες σπίτι αλλά τι να πει κανείς? αχάριστος κόσμος
|
27-11-07, 13:17 | #27 |
E.M.A.A.
|
Όλα τα λεφτά η πιτσόπιτα λέμεεεεεεεεεεεεεεε !
27-11-07, 13:19 | #28 |
viva la κλαψα!
|
Ε ποτε θα το ξανακανουμε? αυτη τη φορα θα παραγγειλουμε , .....ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ , να τρως και να μπουκωνεις απο το αλλαντικο μεχρι αηδιας , να λες ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ
|
27-11-07, 13:20 | #29 |
viva la κλαψα!
|
ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ Η ΠΙΤΣΟΠΙΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΠΕΣΙΑΛ , ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ Η ΣΑΛΤΣΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΩς ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ...ΑΧΧ ΠΕΙΝΑΣΑ
με αρεσε ρε Πιγκυ γι αυτο σου εφαγα τη μιση , αμα δε με αρεσε θα σου εδινα να φας εσυ τη δικη μου χαχαχαχχαχαχαχαχα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|