05-11-10, 18:30 | #21 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Το t-shirt όμως τα έχει λίγο μπλέξει. Μπουρδέλο το κάνουν (εξ επαγγέλματος) οι πουτάνες, όχι οι πούστηδες.
|
06-11-10, 01:40 | #23 |
Κάνω υπομονή...
|
06-11-10, 14:15 | #24 |
viva la κλαψα!
|
και εγω θα ψηφισω Δεν εχω ιδεα ποιοι ειναι οι υποψηφιοι ...αλλα θα παω για τους οικολογους |
07-11-10, 23:05 | #25 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
telika den ta katafera! pshfisa!
den ftaiw egwwwwwwwwwwwww! Me phre shkwth o 8eioulhs mou apo to spiti tou sor pou eixa katafygei gia na mhn pawwwwwwwwwwwww! Kai me dolio tropo me balane sto paravaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
08-11-10, 02:01 | #26 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
σου τάξανε λαγούς και πετραχήλια?
08-11-10, 02:08 | #27 |
υπόθετο
|
den fantazesai! Alla antista8hka!
08-11-10, 08:44 | #28 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Φανταζομαι την αννα, με σταυρωμένο ψηφοδέλτιο στην τσεπη, να την πηγαινει ο θειος της με το ζορι στο παραβαν. |
08-11-10, 09:28 | #29 |
υπόθετο
|
Φαντάσου αυτό:
ο πατερας μου με τον υποψηφιο-κολητό-πρωην πρόεδρο-πασοκοσυνασπισμένο εξω απο το εκλογικο να με φωνάζουν: "Ρε Άννα, ποιου την πορτα χτυπάω οταν εχω προβλημα, ρε Άννα; 5 ψηφους του έταξα και δεν ερχεται ουτε η μάνα σου ρε Άννα! Οι σκυλιάρες οι αδερφές σου δεν ήρθαν ούτε από την Αθήνα ρε Άννα! Αμα δεν τον στηρίξουμε εμείς ποιός θα το κάνει; Ρε, το Θανάση ρε, από μικρά παιδιά με ποιού τα παιδιά παίζατε μαζί;" Εκείνη την ώρα έρχεται ο αλλος υποψήφιος-κολητός-κκες: "Αφήστε το παιδί ελέυθερο, έχει δικιά του βούληση, έτσι Άννα; Δεν θα του πείτε εσείς τι θα ψηφίσει, έτσι Άννα; Το παιδί θα αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο, έτσι Άννα; Είδε τα χαΐρια σας τόσα χρόνια και επιτέλους θέλει κάτι διαφορετικό, έτσι Άννα;" Φαντάσου τώρα, τον έναν να με έχει πιάσει από το 1 χερι και τον άλλον από το άλλο και να τραβάνε για να πάω προς την αγγαλιά τους έξω από το εκλογικό και εκείνη την ώρα να έρχεται ο πρώτος-ξαδερφος-υποψηφιος-νδους: "Αννα, ξαδερφια ρε Αννα, έτσι;" Και δε τελειώνει εκεί το ξεφτιλίκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μέσα στο εκλογικό τμήμα, μπαίνω στο παραβάν μη έχοντας ακόμα αποφασίσει, κάθομαι 2-3 λεπτά και ζητάω άδεια από την δικαστικό να βγώ γιατί ήθελα να το σκεφτώ λίγο ακόμα. Το ακούει ο πατέρας μου κι ακούγεται μία κραυγή: Πατέρας: "Τι να σκεφτείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιις; Το Θανάση, το Θανάση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Δικαστική αντιπρόσωπος: "Σας παρακαλώ κύριε, περάστε ΕΞΩ!" Ο πατέρας μου βγαίνει έξω και κάθεται ακριβώς έξω από το παράθυρο. Πατέρας: "Το Θανάση, το Θανάση!" Αμοιρη Αννα: "Αντε ρε πατέρα παρατα με να τελιώνουμε" Πατέρας μισος μεσα από το παράθυρο: "Να, εδώ τον γράφει το Θανάση" Δικαστική αντιπρόσωπος: "Είπα κύριε περάστε ΕΞΩ" Πατέρας: "Εντάξει καλεεεε, Αννα, το Θανάση" 1΄ αργότερα, εισβολή πατέρα στο εκλογικό: "Να, εδώ τον έχει τον Θανάση! Αντε ρε Άννα, μην με σκάζεις ρε Άννα, έχω και πίεση ρε Άννα, έχω και την καρδιά μου! Μην με σκάζεις! Το Θανάση" Δικαστική αντιπρόσωπος: Πετάχτε τον ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! Ρε πουλάκι μου, δεν ψηφίζεις να τελειώνουμε; Θα αναγκαστώ να τον βάλω μέσα! Ε, και ψήφισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
08-11-10, 11:17 | #30 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Ρε δεν το γυρνάτε ταινια να χεστείτε στα φραγκα? Τελικά βγηκε ο Θανασης? Τον έχω άγχος τωρα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|