10-11-08, 10:57 | #321 |
viva la κλαψα!
|
Ολα τα φύκια του γυαλού εγω θα σου μαζέψω,
τα πάχια και τα λίπη σου εγω θα συμαζέψω Οπως το μπλάνκο στο μελάνι , οπως ο πυροσβέστης στη φωτιά στορκιζομαι χοντρουλα μου θα σου σβησω τα περιττα κιλα χαρτομαντιλο , ευρω , Τραπεζα
Είμαι και γαμώ τα παιδια ! Τυχαίο; Δεν νομιζω !!!! click to show ...... Yet I know that the goal Is to keep me from falling" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maRtina : 10-11-08 στις 11:21. |
10-11-08, 11:37 | #322 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Ααααααψου!
Ψαχνω ενα χαρτομάντηλο στην τσάντα μου να βρω αλλά το μονο χαρτινο ηταν εικοσι ευρω! Βουρρρρ στη Τραπεζα! (ελευθερος στιχος ) πετσετα, σαγιοναρα, πιστολι |
10-11-08, 12:09 | #323 |
viva la κλαψα!
|
Ο Μαις σαν θα ρθει και μυρισει καλοκαιρι
την πετσετα μου την καλη , θα πλυνω ενα χερι θα βγαλω και τις σαγιοναρες μου απο το κατω το ντουλαπι εκει που χω και το πιστολι μου ,για τον Βουλγαρο που μεβαλε στο ματι κολωνια , κολονα, σιχτιρια |
11-11-08, 15:15 | #324 |
unidentified pig
|
Πολυ πρωι εξυπνησε ,λουστηκε την κωλονια
και κινησε στην αγορα να παρει δυο πεπονια .(συνειρμος απο αλλο θρεντ) Μα κοιταζε οπισω του δυο γκομενες μ'αρχιδι@ πας την κολονα καρφωσε κι αρχισε τα σιχτιρια. (λιγο σουρεαλ οι γκομενες με ανδρικα μορια αλλα ειναι κι αυτες σημεια των καιρων...o tempora o mores!) πορδη ,ωδη ,στομαχι |
11-11-08, 16:28 | #325 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
w re fileeeeeee
tou stomaxiou sou h wdh ton kosmo ton tromazei pio katw ginetai pordh kai oloi psofane telos na zhsoume na tous 8umomaste zhtw ta fasolia zhtw to mprokolo kai to kounoupidi tria ole gia to stifado 3 mpe ki ena kra gia osous foibountai na klasoun klase kie su mporeis to kanoun oloi mhn ntrepesai kale klase ti ki an sakousoun poios? ti? FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR P mikro tragoudi egrapsa frp mikro tragoudi egrapsa frp mikro tragoudi egrapsa frp mikrooooo frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrp alla3e sobrako moustarda |
11-11-08, 17:14 | #326 |
viva la κλαψα!
|
Το σοβρακο ετουτο το φορας
7 μερες τη βδομαδα αλλαξέ το ,το παλιοβρακίς γιατι επιασε μουσταρδα γυφτος , ουγκαρεζα, κεμπαπ |
11-11-08, 21:18 | #327 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Σου φτιαξα μεσημεριανό
κεμπάμπ με ουγκαρέζα Μα σαν το γύφτο λούστηκες όλη τη μαγιονέζα σαλαμι, τζάμι, πόδια |
11-11-08, 22:06 | #328 |
unidentified pig
|
με ορθανοιχτα τα ποδια εκανες πιλατες
και απεναντι σου ειχες δυο ψηλες γαματες. τους μοστραριζες σαλαμι και τα δυο καρυδια τζαμι θα'ταν ολα τωρα , μα πηρες μον' @ρχιδια.. (αυτη η λεξη μ'εχει στοιχιωσει λεμε!) ποντικι τσιφλικι μανικι |
12-11-08, 10:59 | #330 |
viva la κλαψα!
|
Σαν σ'ειδα κοψοχόλιασα ,και πατησα μια τρεχαλα
αλαλουν με επιασε , και ουρλιαζα η φοβιτσιαρα θυμηθηκα που τρωγαμε μαζι ωραια Τακος και συ ρευοσουνα μετα σαν ουρακουτακος ψωμι ,λαρυγγι , συκωτι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|