|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Μπλε - Φοβάμαι
Μέσα στα μαλλιά σου πετάω τις στιγμές μου μεθάω σ' αγαπώ και φεύγω Πάνω στα δυο χέρια σου λιώνω ένα στίχο σκοτώνω πάρε με μαζί σου Είσαι πολύ κοντά, Είσαι πολύ μακριά Φοβάμαι, φοβάμαι φοβάμαι, μην ακούς τι λέω Σβήνω τ' όνομα σου και σβήνω τη ψυχή μου αφήνω σε φιλιά που καίνε Κοίτα πόσο έχω αλλάξει σα Θεός έχω στάξει Κυριακή ο χρόνος Είσαι πολύ κοντά, Είσαι πολύ μακριά Φοβάμαι, φοβάμαι φοβάμαι, μην ακούς τι λέω ... Material Defender 1032
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
klikanthropaki
![]() |
![]()
Στίχοι: Στέλιος Ρόκκος
Μουσική: Στέλιος Ρόκκος Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Ρόκκος Κάποιο βράδυ σου ‘χα πει πως θέλω να γυρίσω όλο το κόσμο, όλο το κόσμο Και συ μου γέλασες γλυκά και μου πες το φιλί μου μυρίζει δυόσμο, μου μυρίζει δυόσμο Κάποιο βράδυ σου ‘χα πει πως θέλω να πετάξω σαν πουλί πάνω από το κόσμο Και συ ζωγράφισες φτερά σ'ένα λευκό χαρτί και μου πες φως μου, μη φύγεις φως μου Έμεινα εδώ να μη σου λείψει τίποτα Έμεινα εδώ να μη φοβηθείς Να μη μείνεις μόνη σου και 'γω στο τίποτα Έμεινα εδώ να μη μαραθείς Κάποιο βράδυ μου ‘χες πει πως πρέπει να γεννήθηκα για σένα, μόνο για σένα Και 'γω σε πήρα αγκαλιά και χάθηκα στα μάτια σου τα μαγεμένα, τα μαγεμένα Κάποιο βράδυ μου ‘χες πει πως δε μπορείς να ζήσεις μια στιγμή χωρίς εμένα Και ‘γω δε μίλησα ξανά γιατί στα χέρια μου είχα εσένα μόνο εσένα Έμεινα εδώ να μη σου λείψει τίποτα Έμεινα εδώ να μη φοβηθείς Να μη μείνεις μόνη σου και ‘γω στο τίποτα Έμεινα εδώ να μη μαραθείς |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
klikanthropaki
![]() |
![]()
Για το τραγούδι έχεις να πεις τίποτα?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια
Στίχοι: Μιχάλης Γκανάς Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου Πρώτη εκτέλεση: Γεράσιμος Ανδρεάτος Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε ονόματα και βλέμματα και δρόμους Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια που θυμάσαι και θυμάμαι τίποτα δε χάθηκε ακόμα όσο ζούμε και πονάμε χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε Κι αν άλλάξαν οι φίλοι μας λιγάκι αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας χαθήκαμε μια νύχτα στο Παγκράτι αλλά βλεπόμαστε στα όνειρά μας Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια που θυμάσαι και θυμάμαι τίποτα δε χάθηκε ακόμα όσο ζούμε και πονάμε χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
Αν δεν κοιτάζω εσένα
Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Δεν πηγαίνει παρακάτω η καρδιά Δεν πηγαίνει βήμα η μέρα Εγώ έζησα μαζί σου τη χαρά Και έχω μείνει στον αέρα Έχω μείνει, έχω μείνει στον αέρα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά; Ποιά; Τις εικόνες μου τις μοίραζα στα δυό Μια για μένα, μια για σένα Πως ζητάς τον κόσμο μόνος να κοιτώ Όλα μοιάζουνε σπασμένα Όλα μοιά- όλα μοιάζουνε σπασμένα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα Έχω μείνει, έχω μείνει στον αέρα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα
![]() |
![]() |
Ναύς των ονείρων
![]() Εγγραφή: 12-06-2006
Περιοχή: Βόλος
|
![]()
Παράδεισος
Ονειροπαγίδα Μουσική/Στίχοι: Ονειροπαγίδα Ψάξε να με βρεις φτιάξε ένα θεό και μην κλαις μπροστά στον γελωτοποιό Λόγια καθαρά είμαι εδώ να πω κλείνεις τα αυτιά μα σε συγχωρώ Είναι τόσο απλό και το ξέρεις πάψε να νιώθεις μόνος όταν τελειώσει ο δρόμος θα 'μαι ο παράδεισός σου θα 'μαι ο παράδεισός σου Ήρθες να με δεις ένα πρωινό ξέρω πια το λάθος στο πώς αντιδρώ Παύεις να γελάς χάθηκε κι αυτό πώς να ξεχωρίσω λάθος ή σωστό Είναι τόσο απλό και το ξέρεις πάψε να νιώθεις μόνος όταν τελειώσει ο δρόμος θα 'μαι ο παράδεισός σου χαμογέλα θα δεις ότι όλα θα λάμψουν στείλε σκέψεις μακριά κι όλα τώρα θ' αλλάξουν δώσ' μου λίγη καρδιά και αφήσου κοντά μου Είναι τόσο απλό και το ξέρεις καλά... πάψε να νιώθεις μόνος όταν τελειώσει ο δρόμος θα 'μαι ο παράδεισός σου θα 'μαι ο παράδεισός σου θα 'μαι ο παράδεισός σου θα 'μαι ο παράδεισός σου ![]()
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
Logw Timhs legotan h seira
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|