|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Πίνω μπάφους κ παίζω προ - Locomondo
Ξέρω τι σκέφτεστε . Πότε θα τελειώσουμε επιτέλους, να παμε σπίτι να μαζευτούμε με την παρέα μας και να παίξουμε κανά τουρνουά pro evolution Απ’το σπίτι δεν θα βγω πίνω μπάφους και παίζω pro δεν έχω χρόνο για το μωρό πίνω μπάφους και παίζω pro ooooooooooooooooooooooooo πίνω μπάφους και παίζω pro εεεεεooooooooooooooooooooo πίνω μπάφους και παίζω pro Με φωνάζουνε τρελό γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro για όλα τ’άλλα αδιαφορώ πίνω μπάφους και παίζω pro Έχω κλειστό το κινητό γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro μη μ’αγχώνεις, δεν μπορώ γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
rozanna ntroph sou... (ama 8es voh8eia fwna3e!!!)
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
kai gia ta dyo! den exw tetoia kollhmata egw...
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
pame gia kati kalokairino
Νύχτες στη Μύκονο Στίχοι: Πάνος Φαλάρας Μουσική: Παναγιώτης Μαθιέλλης Πρώτη εκτέλεση: Βίκυ Χαρίτου Το κορμί μου μεθάει με φιλιά και πετάει. Μες στα χέρια σε κλείνω, τόσες νύχτες τρελές όλα σ’ τα δίνω. Νύχτες στη Μύκονο με την πανσέληνο μαζί, νύχτες για έρωτα κι όνειρα μέχρι το πρωί. Τέτοιες νύχτες κοντά σου στον τρελό έρωτά σου όλα τα ’χω ξεχάσει κι η καρδιά μου χτυπά λες και θα σπάσει. Είσαι φιλί στο φιλί μου, είσαι ανάσα κρυφή μου, γλυκός πυρετός στο κορμί εσύ, μόνο εσύ.
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
Έρωτα πειρατή
Στίχοι: Πάνος Φαλάρας Μουσική: Κώστας Παπακωνσταντίνου Πρώτη εκτέλεση: Βίκυ Χαρίτου Κόκκινα "σ’ αγαπώ" σου ζωγραφίζω, κόκκινα τα φιλιά σαν τη φωτιά. Κι όταν με κοιτάς, στα μάτια σου ανθίζω· πόθο, ουρανό και φως πλημμυρίζω. Έρωτα πειρατή, μ’ αγκαλιάζεις και σβήνω. Έρωτα πειρατή, στο κορμί μου σε κλείνω. Έρωτα πειρατή, μ’ αγκαλιάζεις και σβήνω. Έρωτα πειρατή, τη ζωή μου σου δίνω. Χρώματα μαγικά με ταξιδεύουν, κύματα μυστικά, ερωτικά. Άστρα τ’ ουρανού τα μάτια σου κλέβουν· όπου κι αν με πας, γλυκά με μαγεύουν.
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
Τα κορίτσια ξενυχτάνε
Στίχοι: Γιώργος Μίτσιγκας Μουσική: Κώστας Χαριτοδιπλωμένος Πρώτη εκτέλεση: Αλέξια Κάθε βράδυ στα μπαράκια με τσιγάρο και ποτό βόλτα βγάζουν τα μεράκια τη χαρά ή τον καημό Κι απ'τη νύχτα περιμένουν κάτι συναρπαστικο Τα κορίτσια ξένυχτανε με ενα μυστικο Έτσι είμαι και γω Τα κορίτσια ξένυχτανε μόνα ή δυο-δυο Έτσι κάνω και γω Έτσι είμαι και γω Βόλτες με τα μηχανάκια Μέχρι την ακρογιαλιά Βραδινά σινεμαδάκια Και ματιές στα σκοτεινά Μες στη νύχτα το γυρεύουν αυτό που θέλει η καθεμιά Τα κορίτσια ξένυχτανε με ενα μυστικο Έτσι είμαι και γω Τα κορίτσια ξένυχτανε μόνα ή δυο-δυο Έτσι κάνω και γω Έτσι είμαι και γω Τη ζωή δε τη φοβάμαι Ξέρω να την προκαλώ Όλα έρχονται και πάνε Ζω το κάθε της λεπτό Μέχρι κάποιος να μαντέψει το δικό μου μυστικό Τα κορίτσια ξένυχτανε με ενα μυστικο Έτσι είμαι και γω Τα κορίτσια ξένυχτανε μόνα ή δυο-δυο Έτσι κάνω και γω Έτσι είμαι και γω
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Εγώ δεν το βλέπω το παιδί καλά με Μύκονο κ "τα κορίτσια ξενυχτάνε.."
![]()
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
me pare3hghsate mou fainetai. apla einai apo ta pio kalokairina kommatia pou yparxoun sto ellhniko pop.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|