06-03-08, 02:57 | #371 |
Μικρή ζωή-=-Μεγάλα όνειρα
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
click to show Ένας κρητίκαρος έκανε γιο. Στα έκτα γενέθλια του ο γιος του του ζήτησε την barbie rapounzel. Ο Κρητικός απελπισμένος πάει στον καφενέ του χωριού να πει τα μαντάτα στο Μήτσο. -"Μήτσο πάει!!! Ο γιος μου είναι πούστης!!!" -"Γιατί ωρέ σύντεκνε το λες αυτό;" -"Μου ζήτησε για δώρο γενεθλίων την barbie rapounzel!!" -"Και γι' αυτό στενοχωριέσαι ωρέ;; Το παιδί θέλει να μάθει το γυναικείο σώμα!!" -"Αν είναι έτσι φέρτε ρακές να κεράσουμε όλο το μαγαζί! Έχω λεβέντη γιο!!" Όταν ήρθαν τα δωδέκατα γενέθλια του μικρού, εκείνος του ζήτησε για δώρο το κουκλόσπιτο της barbie! Ο Κρητικός έπεσε να πεθάνει και ξαναπήγε στον καφενέ να το πει στον φίλο του τον Μήτσο. -"Μήτσο, δεν μου το βγάζεις τώρα από το μυαλό, ο γιος μου είναι πούστης!! Μου ζήτησε το κουκλόσπιτο της barbie για δώρο γενεθλίων! Θα με κράξει το χωριό!" -"Πώς κάνεις έτσι ωρέ σύντεκνε! Το παιδί θέλει να μάθει πως ζουν οι γυναίκες στο σπίτι. Μια χαρά μου φαίνεται!" -"Αν είναι έτσι σύντεκνε κερνάω όλο το μαγαζί!! Να μου ζήσει το κοπέλι!!" Έφτασε η μέρα που ο γιος του θα γινόταν 18 και όλο αγωνία ο Κρητικός ρωτάει το γιο του: -"Τι θέλεις παιδαρά μου να σου κάνω δώρο;" -"Πατέρα, θέλω μια μαχαίρα τεράστια σαν τη δική σου, κοφτερή και αστραφτερή!" Πέταξε από χαρά ο Κρητικός, κέρασε όλο το καφενείο ρακές και αγόρασε μια σπάθα δυο μέτρα για το γιο του. Το βράδυ του την έδωσε και ο μικρός είπε όλο χαρά: -"Αχ καλέ μπαμπά κοίτα με! Δεν είμαι ίδιος η Ζήνα;;;" |
06-03-08, 09:59 | #372 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Και αφού ειπες για Κρητικούς να πω κι εγώ ενα? Πάει ο Κωστής στο κεφενείο, όλο χαρά. "Καφετζή, κέρασε ούλο το μαγαζί, ο γιός μου επέρασε πρώτος στη Νομική!" Καφετζής: "Πρώτος!!! Ω τον Φούστη!" Κωστής: "Όχι μωρέ ο μεγάλος, ο μικιός επέρασε" |
06-03-08, 16:23 | #373 |
Μικρή ζωή-=-Μεγάλα όνειρα
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
αχαχαχα πολυ καλο κι αυτο!
|
06-03-08, 16:30 | #374 |
viva la κλαψα!
|
Sizitane dio filoi
-Eixa paei se safari stin afriki kai ekei pou katevika apo to tzip vlepo ena liodari kai arxizei na me kinigaei..... - Ti les re si po poooooo - Ti na sou leo kai tote arxizo na trexo panikovlitos...alla eftixos glitosa giati to liodari glistrise -Sovara ego 8a eixa xestei apo to fovo mou re si - Giati to liodari pou nomizeis oti glistrise? |
06-03-08, 16:38 | #375 |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Απίστευτο!!!
(κατι έχεις πάθει Ματινα εδω και 2-3 μέρες και γράφεις αστεια ανέκδοτα!!!) |
06-03-08, 16:40 | #376 |
ο γητευτής των σκύλων...
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
egw ths ta lew, gi afto
06-03-08, 16:58 | #378 |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
Ρεεεε τι link ειναι αυτό!
Τα πιο ακυρα, τα πιο τελειωμένα... πέθανα στο γέλιο απο το πόσο άχρηστα ειναι!!! (ειδικά αυτό με το Χρηστο Δαντη ειναι για πολλά γιαουρτάκια ) |
22-03-08, 18:32 | #379 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Ένας αγρότης πάει να εξομολογηθεί.
-Συγχώρεσέ με ,πάτερ,γιατί αμάρτησα,λέει. -Τι έκανες;;; τον ρωτάει ο ιερέας. -Είχα συνουσία με ένα γουρούνι, απαντάει ο αγρότης. Ο ιερέας έμεινε άφωνος και μόλις που καταφέρνει να αρθρώσει: -Ήταν αρσενικό το γουρούνι ή θηλυκό; -Θηλυκό, φυσικά , αντιδρά ο αγρότης.Μήπως νόμισες οτί είμαι ανώμαλος;
01-04-08, 22:55 | #380 |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
Ο γιος του παπά της ενορίας, μόλις πήρε την άδεια οδήγησής του, και ρώτησε τον πατέρα του αν θα μπορούσε πλέον να οδηγεί το αμάξι της οικογένειας. Ο παπάς μόλις το ακούει αυτό του λέει:
- Ακου γιε μου, θα κάνουμε μια συμφωνία: Όταν περάσεις όλα τα μαθήματα που χρωστάς στη σχολή σου, βγάλεις το σκουλαρίκι και κόψεις τα μαλλιά σου, θα σου δώσω το αμάξι. Περνάει λοιπόν κανένα δίμηνο, και ο γιος ξαναρωτάει τον πατέρα του για το αμάξι, οπότε ο πατέρας του του λέει: - Ξέρεις γιε μου, είμαι πολύ περήφανος για σένα! Στην εξεταστική πέρασες όλα τα μαθήματα, έβγαλες το σκουλαρίκι, αλλά δεν έκοψες τα μαλλιά σου! - Ξέρεις μπαμπά... απαντάει ο γιος, το ξανασκέφτηκα αυτό με τα μαλλιά, και είδα ότι και ο ίδιος ο Χριστός και οι μαθητές του είχαν μακριά μαλλιά... Και συμπληρώνει ο πατέρας του: - ...Ναι, και όπου πήγαιναν, πήγαιναν με τα πόδια. (παλιό αλλά καλό ) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|