|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
20-08-08, 16:53 | #31 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
ουτως η άλλως, αυτο γινεται και απο ζήλια!
οποτε, δεν ειναι χειροτερα! αν ειναι εξυπνη, θα βγω εξω και θα σε εμποδεισω να το κανεις με την παρουσια μου!
20-08-08, 16:54 | #32 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Μονο που, αποδεδειγμένα, ειναι στη φύση του ανθρώπου το να θέλει όλο και περισσότερα. Επίσης το αίσθημα της ιδιοκτησίας το έχουν ανεπτυγμένο ακόμα και τα ζώα.
Ο,τι κι αν γινόταν λοιπον, ο άνθρωπος πάντα θέλει, συναγωνίζεται (ανταγωνίζεται αν το θέλεις) και συγκρίνεται με τους γυρω, απο την εποχή των σπηλαίων ακόμα, όχι τωρα, και όχι μόνο στην Ελλάδα. |
20-08-08, 16:55 | #33 |
viva la κλαψα!
|
NAI SOSTA , AN TA XEIROTERA EINAI AYTA POU PROSDOKOUME KAI PREPEI NA PERIMENOUME TOTE EXEIS DIKIO .
TO AFINO TO 8EMATAKI , DEN MARESEI ALLO |
20-08-08, 16:56 | #34 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
εμενα παλι μου αρεσει!
20-08-08, 18:59 | #35 |
I live my own script...
|
Όλα αυτά που κουβεντιάζουμε τα είχε φιλοσοφήσει απο πολύυυυ παλαιότερα ο καλός Χριστούλης. Γιαυτό έλεγε πως η αρετή έρχεται μόνο με το "αγαπάτε αλλήλους". Άν αγαπάς τον διπλανό σου, δέν θα του έκανες ποτέ κακό. Το ίδιο και εκείνος εσένα τον άλλο και τον παράλλο. Και έτσι θα είμασταν όλοι αγαπημένοι και μονιασμένοι χωρίς να έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.
Αν γίνω εγώ κακός μαζί σου, εσύ θα γίνεις εις ανταπόδοση πιό κακός προς εμένα. Και ούτω καθεξής. Ενώ άν γίνω καλός μαζί σου θα γίνεις κι εσύ καλός μαζί μου και ούτω καθεξής. |
20-08-08, 20:00 | #36 | |
Κάνω υπομονή...
|
Παράθεση:
Δε διάβασα όλες τις σελίδες αλλα συμφωνώ με τη Ματίνα, να σημειωθεί Είναι θέμα ψυχισμού.
20-08-08, 22:06 | #38 | ||||
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
big point
21-08-08, 00:10 | #39 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
den prepei na eisai morfwmenos
prepei na rwthseis dld prepei na paradexteis pws den eisai morfwmenos kai na zhthseis boh8eia se auth thn periptosh uparxei paideia |
21-08-08, 10:52 | #40 | |
viva la κλαψα!
|
Παράθεση:
Θεωρητικα οταν ακους πως ενας ανθρωπος εχει Πανεπιστημιακή εκπαιδευση σκεφτεσαι το ακρως αντιθετο απο αυτο που αναφέρετε παραπανω για ανεκπαιδευτο-βοσκο-Βόγλη Αναμπελ ελα να σου δωσω Μυγδαλα ..κτλ όσες φορές εχω βρεθει στην παρεα του που όλοι ειναι ένας κυκλος της δουλειας τους , μιλανε για τους φαντάρους ή ακομα και για τους Νεοσύλεκτους στη Σχολή σαν να πρόκειται για τα τσουτσέκια τους , τα τσιράκια τους , για μενα αυτοι ειναι οι κομπλεξικοί και ας εχουν την μορφωση που εχουν . 2)Με πορωνουν τετοια θέματα και μου βγαινει όπως ακριβως θα τα έλεγα αν ειχαμε την κουβεντα τετ α τετ, μαλλον θα φωναζα λιγο παραπάνω , θα κοκκίνιζα , θα χα λιγα παραπάνω νεύρα .. |
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|