|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
23-04-08, 12:27 | #32 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
|
23-04-08, 12:49 | #34 |
I live my own script...
|
Αααααυτά είναι
|
23-04-08, 12:52 | #35 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Ρε, μεσ'το μυαλο μου παντα αυτη η κοπελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23-04-08, 13:22 | #36 |
Hakuna Matata
|
Matina autoi oi 4 einai oloi ston imagine.
O imagine einai kyrios tou kanaki kai ligotero tou Serveta. O kiousis einai koumparos tou kanaki kai o panagiotopoulos einai gnostos rockas tis thessalonikis kai radiofonikos paragogos tou imagine kai epeidi exei mia tileoptiki empeiria ton piran kai sto radio arvila. Se autin tin parea einai gnosto apo prin kai se olous oti o kanakis einai o megalo kefali kai meta o servetas. Eksalou o kanakis einai k o paragogos tis ekpompis
23-04-08, 13:24 | #37 |
viva la κλαψα!
|
τονι production
|
23-04-08, 13:46 | #38 |
Hakuna Matata
|
23-04-08, 19:00 | #39 |
Μικρή ζωή-=-Μεγάλα όνειρα
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
Ειχα μαθει απο την εποχη ΑΜΑΝ ακομα... απο κοπελα που ισχυριζοταν πως τον ηξερε προσωπικα,οτι ο Σωτηρης ητο κοκάκιας
Κατι αναφορες υπαρχουν _ΕΔΩ_ αλλα οχι πολλα πραγματα. Οταν πρωτοανοιξε ο Imagine987 ακουσα θυμαμαι ενα βραδυ που εξηγουσε ο Κανανακης πως προεκειψε αυτο το ονομα. Κατεληξαν στ'ονομα "Real FM" αλλα τους ειχαν ηδη προλαβει απο την Αθηνα οποτε επρεπε να βρουν κατι αλλο.Ο Κανακης ηθελε να τον πουν "Ραδιο αρβυλα" μα οι υπολοιποι δεν συμφωνουσαν. Σκαει μυτη και ο "σκυλος" Παναγιωτοπουλος με καμια 10αρια σελιδες που εγραφαν "το ραδιοφωνο που κανει αυτο,το ραδιοφωνο που κανει εκεινο,το ραδιοφωνο που κανει το αλλο κτλ". Τοτε πεταχτηκε ο Κανακης κι εδωσε την λυση "το ραδιοφωνο οπως το φανταστηκες" ---> imagine Απ'οτι ειδα και ακουσα ολο αυτο τον καιρο, και οι τεσσερις ειναι γρηγορα μυαλα κι εχουν εντονη αισθηση του χιουμορ,με τον Σερβετα να υπερεχει ξεκαθαρα και να ειναι ο πιο αυθορμητος ολων. Ο Κανακης αρεσκεται πολυ στο να τον θαυμαζουν οι ανθρωποι και σε καθε ευκαιρια αναφερει ποσο σπουδαιος ειναι (κοινως ειναι λιγακι ψωνισμενος). Γιος στρατιωτικου (ταξιαρχου νομιζω) ωρες,ωρες βγαζει στην επιφανεια μια καταπιεση και μια τσατιλα... Παντως κανεις δεν μπορει ν'αμβισβητισει οτι εχει δυνατο αναλυτικο μυαλο και μεσα απο σωστες στρατηγικες (εκ του αποτελεσματος) εχει επιτυχει πολλα. Μεγαλη εντυπωση μου εκανε το παρακατω περιστατικο με συμπρωταγωνιστη τον Γ.Καλαντζή που τελικα πηρε ποδι απ'το υπουργειο Μακεδονίας-Θράκης... "είμαι ένας χαζός πολίτης" |
23-04-08, 22:17 | #40 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Kαι εγώωωωωωωωω
|