|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
![]() |
Ο Αργός με την πάπια
![]() |
![]()
Αντε τώρα να θυμηθώ που ήταν το περίπτερο της ματινας . Α ρε ματίνα θα με κάνεις να ψάχνω 39 σελίδες ποστ
![]() |
![]() |
E.M.A.A.
![]() |
![]()
Α γειτονιά θα μαζευτούμε τελικά, όμορφα
![]() Ώρα;
![]() |
![]() |
Ο Αργός με την πάπια
![]() |
![]() ![]() Αφετηρία (ΤΣΙΜΙΣΚΗ - - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) Συνεχίστε Ευθεία Σε 1.0 χλμ. συνεχίστε ευθεία στην οδό ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Σε 164 μ. στρίψτε δεξιά στην οδό ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Σε 373 μ. συνεχίστε ευθεία στην οδό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Σε 141 μ. μείνετε δεξιά στην οδό ΠΡΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ Σε 36 μ. συνεχίστε ευθεία στην οδό ΛΑΓΚΑΔΑ Σε 1.8 χλμ. στρίψτε δεξιά στην οδό ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ ΔΑΒΑΚΗ Σε 636 μ. συνεχίστε ευθεία στην οδό ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ Σε 127 μ. φτάνετε στον τελικό προορισμό σας (ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ)
![]() |
![]() |
Hakuna Matata
![]() |
![]()
An katafero na ksemplekso kai vro tropo na ertho tha me deite!!
![]()
![]() |
![]() |
Gourounaros
![]() Εγγραφή: 09-09-2007
|
![]()
ΑΠΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Πάλι καλά που εγώ έχω ραντεβού στον "Φάρο"!
Πουλάω πυξίδες σε τιμή ευκαιρίαςςςςςςςςςςςςςςς ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ο Αργός με την πάπια
![]() |
![]()
Επίσης έχω ετοιμάσει τη συλλογή με τα ροκ . Ηθελα να κάνω ένα cd 700mb και να χωρέσω όσα εύηχα ροκ κομμάτια μπορουσα. Τελικα είναι 10 ωρες και κατι μουσικη 154 κομματια και μολις 585 mb. Ολα στα 128kbps περασμενα απο mp3gain για να μην εχουμε τρελες αυξομειώσεις στην ενταση του ήχου. Οποιος θέλει να του κάψω cdaki για τη συναντηση να μου πει πριν παω ιατρειο. Ενα για Φρεε εχω κάψει ήδη.
![]() |
![]() |
E.M.A.A.
![]() |
![]()
Καλή φάση, ψήσε ένα ακόμα
![]()
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]()
Το δικό μου μετριοψημένο. Ρόζ απο μέσα
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hakuna Matata
![]() |
![]()
guys ora den exoume pei akoma!!!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|