01-08-07, 23:13 | #4181 |
klikanthropaki
|
Aetonail 8umasai pou sou eixa pei oti 8a koimatai?
|
02-08-07, 09:49 | #4182 |
I live my own script...
|
Καλημέρες κόσμε! Εχθές δεν έβαλα επεισόδιο γαμώτο. Δεσμεύομαι όμως για σήμερα. Έφαγα του σκασμού κινέζικο εχθές και μόλις γύρισα ξεράθηκα για ύπνο. Κράκερς γαρίδας με τηγανιτό ρύζι με λαχανικά, κάρυ και μαριναρισμένο κρέας, καθώς επίσης και πιάτο με λαχανικά εποχής και μπαμπού με κινέζικα μαυρα μανιτάρια. Ρούφηξα και την σούπα μου για ορεκτικο αρκετά καυτερή με μπούκουβο, τσίλι και ξινή. Δέν έλειψε βέβαια και το πιάτο της Φωτεινής που το τίμησα δεόντως λαχανικά σωταρισμένα με μαριναρισμένο μοσχαρίσιο κρέας ελαφροψημενο.
Τώρα θέλω μιά μπουγάτσα! |
02-08-07, 10:28 | #4184 |
I live my own script...
|
xaxaxaxaxa! oraio to portokalogato simera xaxaxa!!!
|
02-08-07, 10:41 | #4185 |
viva la κλαψα!
|
καλημερα και απο μενα ..εγω χθες εφαγα μονο 2 ντοματες , λιγη φετα , 2 τριγωνα τυρακια λαβας τιρι , και λιγα πατατακια με γευσι τζατζικι που ειχα
τωρα πινω καφεδακο , τι λεει οι υπολοιποι? |
02-08-07, 10:50 | #4186 |
Φέριστος παράφρων
|
Εχθές έφαγα παστίτσιο, δύο παγωτίνια, και δύο γεμάτα μπολ παγωτού (η χοληστερίνη χτύπησε 500!).
Κατά τ' άλλα περιμένω να έρθει ο ξυλουργός για κάτι μερεμέτια, σήμερα θα πάρω και το DVD-Video που παρήγγειλα και αύριο φεύγω για Μονεμβασιά. |
02-08-07, 11:12 | #4187 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
exw na sxoliasw pws tou freeman tou aresoun ola ta garfield apla ta perissotera den ta pianei
epishs na pw pws an o che den etrwge pagwto 8a fobomoun pws eixe arrwsthsei maRtina paidi mou eisai arrwsto????? |
02-08-07, 11:17 | #4188 |
viva la κλαψα!
|
οχι αλλα χθες ειχα μεγαλη ορεξη να γυρισω στο σπιτι μετα τη δουλεια και να κανω να κανω να κανω ενα σωρο παχυντικα φαγητα και να μυρισει ολο το σπιτι...αλλα γυριζα ολο το απογευμα μεχρι τις 10,00 το βραδυ σε καταστηματα ηλεκτρικων και γυρισα ενα πτωμα ...οποτε ...φαε λεω τωρα τη ντοματα και βουλωστο...(ουτε ψωμι δεν ειχα , γι αυτο ετρωγα τα πατατακια)
|
02-08-07, 11:42 | #4190 |
viva la κλαψα!
|
αμα θα εχω ορεξη θα φτιαξω , αλλα εβαλα και απλωσα μετα ενα πληντυριο με ρουχα ...δε νομιζω να κανω αλλες δουλιες σημερα χαχχαχαχαχχαχχα
αλλα πραγματικα , οταν με πιανουν οι προκοπες μου .....απαππαπαπαππαπα ζωγραφιζω λεμε ! (ειδικα στη μαγειρικη ) απο μικρη ετσι εκανα ...ειχε θυμαμαι μια εκπομπη στην tv με το Μιχαλη και την Εφη που αυτοι κανανε συνταγες σε μια πολυ ωραια κουζινα ....και ηταν η αγαπημενη μου εκπομπη και απο τοτε ολο δικες μου συνταγες προσπαθουσα να κανω ...μια φορα ειχα δοκιμασει θυμαμαι να κανω μια συνταγη με τα κουζινικα μου που ειχε λαδι ψωμι και ελληνικο καφε αυγα γαλα χορτα απο το μπαξε χαχχαχαχα δικη μου ηταν αυτη η συνταγη ήθελα να καινοτομισω ...αλλλα μαπα το καρπουζι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 34 (0 μέλη και 34 επισκέπτες) | |
|
|