02-08-07, 11:53 | #4192 |
klikanthropaki
|
kana kafe 8a ftiaksete na anoiksei to mati mas?
|
02-08-07, 11:53 | #4193 |
viva la κλαψα!
|
ναι , αλλιως πως θα ηξερα αν εκανα καλη τη συνταγη μου, το δοκιμασα και δε με αρεσε και προσπαθουσα να πεισω εκει και ενα κοριτσακι που ηταν ο Μιχαλης εκεινο χαχαχχαχαχ να το φαει γιατι ειναι νοστιμο χαχχαχαχχαχα και εκεινο το ετρωγε γιατι το εδερνα αμα δεν εκανε οτι το ελεγα χαχαχχα
|
02-08-07, 11:58 | #4195 |
viva la κλαψα!
|
ναι ρε επρεπε να παιζουμε το Μιχαλη και την Εφη απο την εκπομπη ...εγω ήμουν η Εφη ε και ο Μιχαλης ηταν η Μπεττυ χαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
|
02-08-07, 12:07 | #4197 |
klikanthropaki
|
kai ego exo kafe zaxarh pothri nero kalamaki pagakia kai prepei na ta sundiaso kapos
|
02-08-07, 12:14 | #4198 |
I live my own script...
|
Εμένα με αρέσει η μαειρική. Αρε φοιτητής! Αριστουργήματα! Είχε να το λέει όλη η γειτονιά! Μοσχοβολούσε ο τόπος! Ρε με κοινηγάγανε στην γειτονιά οι θείτσες να με καπαρώσουν για τις κόρες τους τέτοιο προκομμένο παιδί! Ειδικά στις εξεταστικές. Όταν βαριώμουν να διαβάσω έλεγα τί να κάνω τί να κάνω να περάσει η ώρα, έ, μαγείρευα! Αλλα τωρα που είμαι στο σπίτι με κόσμο και δέν μένω μόνος μου, δέν ξέρω κατα πού πέφτει η κουζίνα! Αντε το ψυγείο ξέρω κατα πού πέφτει και πολύ είναι.
|
02-08-07, 12:22 | #4199 |
skroutz
|
Kalhmera. Pistevw den einai dyskolo na ta syndyaseis! Xreiazesai to mi3eraki 'h ena shaker
02-08-07, 12:25 | #4200 |
Φυσική Ξανθιά
|
την άλλη φορά να δοκιμάσεις να βάλεις μουστάρδα, σάλτσα από το ντουλάπι βανίλια γλυκό και ότι είχε απομείνει από το χθεσινό φαΐ ,ρίγανη και skip με ευρικα σε μένα πετύχαινε μετά με κυνηγούσαν όλοι μάλλον γιατί ήθελαν να το φάνε αλλά δεν τους άφηνα να με πιάσουν
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 177 (0 μέλη και 177 επισκέπτες) | |
|
|