|
Αταξίες Ενός κακού παιδιού μύρια έπονται! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
05-12-08, 16:01 | #451 |
viva la κλαψα!
|
Από τα βάθη της ψυχής κι από του νου τα ύψη
Απ’ το βυθό της θάλασσας ως τις βουνοκορφές ψάχνω να σε βρω Μια σφαίρα υγρή γύρω απ’ τη γη, μια ουράνια δεξαμενή εκεί που λούζονται οι ψυχές, πριν να χαθούν στο σύμπαν με ένα πήδο ένα πρωί να μπω με μια βουτιά εκεί Απ’ τον βυθό, απ’ τον πάτο να δω τα πάνω κάτω να βρω όλα τα χαμένα, ίσως να βρω κι εσένα Αχ, να σε βρω, αχ, να σε βρω, μόνο για λίγο να σε δω N’ ακούσω τη σκιά σου να μου φωνάζει γεια σου |
10-12-08, 17:14 | #452 |
viva la κλαψα!
|
Μενω μοναχος στο παρρον μου ...να σωσω οτιδηποτε και αν σωζεται και ας εχω τις συνεπειες του νομου ....συνενοχο στο φονο δε 8α με χετε
|
11-12-08, 01:02 | #453 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
radiohead - street spirit (fade out) Rows of houses, all bearing down on me I can feel their blue hands touching me All these things into position All these things will one day swallow whole Fade out again, Fade out. This machine will, will not communicate These thoughts and the strain I am under Be a world child, form a circle Before we all, go under fade out again, fade out again Cracked eggs, dead birds Scream as they fight for life I can feel death, can see its beady eyes All these things into position All these things will one day swallow whole Fade out again, Fade out again Immerse your soul in love Immerse your soul in love
25-02-09, 11:18 | #454 |
viva la κλαψα!
|
Ασπρα κοκκινα κιτρινα μπλε ..καραβάκια στο ταξιδι δεν με περνετε καλεεε
δεν με πε δεν με περνετε καλε ισα με το Γαλαξιδι δεν με περνετεεε καλεεεε. Ενα και δυο μετραω τα κυματα , ε γεια μωλα , ε γεια λεεεσα , ποιος θα με φερει κοντα σου καρδουλα μου και στην αγκαλια σου μεεεσααα Ενα και δυο σου στελνω μηνυματα ΝΑΙ και το σταυρο μου κααανωωω , αν δεν με παρεις κοντα σου ψυχουλα μου να το ξερεις θα πεθάαανωωωω Ασπρα κοκκινα κιτρινα μπλε καραβακια στο Αιγαιο δεν με βλεπετε καλεεε , δεν με βλεε δεν με βλεπετε καλε οπου μερα νυχτα κλαιω δεν με βλεεεπετε καλεεε :c lap: |
11-03-09, 11:34 | #455 |
viva la κλαψα!
|
Αυτη τη στιγμη με εκφραζει τοοοοσο!
Τubthumping chumbawamba Well be singing When were winning Well be singing I get knocked down But I get up again Youre never going to Keep me down Pissing the night away Pissing the night away He drinks a whisky drink He drinks a vodka drink He drinks a lager drink He drinks a cider drink He sings the songs that Remind him Of the good times He sings the songs that Remind him Of the better times: Oh danny boy Danny boy Danny boy... I get knocked down But I get up again Youre never going to Keep me down Pissing the night away Pissing the night away He drinks a whisky drink He drinks a vodka drink He drinks a lager drink He drinks a cider drink He sings the songs that Remind him Of the good times He sings the songs that Remind him Of the better times: Dont cry for me Next door neighbour... I get knocked down But I get up again Youre never going to Keep me down Well be singing When were winning Well be singing
Είμαι και γαμώ τα παιδια ! Τυχαίο; Δεν νομιζω !!!! click to show ...... Yet I know that the goal Is to keep me from falling" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maRtina : 11-03-09 στις 11:42. |
23-04-09, 12:22 | #456 |
viva la κλαψα!
|
Κόπηκα στα δυο
Λέω πως σε ξέχασα,Απ’ το μυαλό μου σε έβγαλα,Σαν τρελός σε ήθελα,Κι’ όμως σε αρνήθηκα Κι’ αν έχω κάψει ότι σε θυμίζει Κι’ αν έχουν κλείσει τις καρδιάς μου οι πληγές Πάντα σε γυρνάει κάτι απ’ το χθες Κι’ αν έχω σβήσει όλα τα σημάδια Κι’ αν δεν υπάρχεις στην ψυχή μου πουθενά Ξέρω κατά βάθος κάπου με πονά... Ότι είμαι μόνος μου Και με λιώνει ο πόνος μου Έρημος ο δρόμος μου άδειος και εγώ Τίποτα δεν έσβησε τίποτα δε γέμισε Τα κενά που άφησες κόπηκα στα δυο... Λέω πως ηρέμησα Κι’ έπνιξα όσα ένιωσα Δε στεναχωρήθηκα Πάλι σε αρνήθηκα Κι αν έχω κάψει ότι σε θυμίζει..... |
24-06-09, 12:28 | #457 |
viva la κλαψα!
|
Ποιος είπε πως οι άγγελοι στη γη δεν κατεβαίνουν
ποιος είπε πως στον ουρανό μονάχα ότι πετούν όσοι δεν ξέρουν ν’ αγαπούν δε το καταλαβαίνουν πως άγγελοι κι εδώ στη γη πολλοί κυκλοφορούν εχει μαματη μουσικουλα αυτο το κοματι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|