|
CiNE-SyMPOSiON Κινηματογραφικά έργα με την υπογραφή των ΚακώνΠαιδιών |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
01-08-07, 14:01 | #491 |
I live my own script...
|
Ρε θα σε φανε τα τσακάλια!
|
01-08-07, 14:02 | #492 |
viva la κλαψα!
|
θα γραψω οτι ειχα μαζι μου το θαυματουργο ελβετικο σουγιαδακι μου και τα εσκισα τις κοιλιες και ξαναγυρισα
|
01-08-07, 14:03 | #493 |
viva la κλαψα!
|
εσυ κοιτα εκει που σε τρωει η μυγα...και ασε με εμενα
|
04-08-07, 02:53 | #494 |
I live my own script...
|
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
Μιά ομάδα παιδιών ξεκινούν απο την Ελλάδα με προορισμό την Ιρλανδία. Πίγκυ, Φρίμαν, Σόραβερ, Νίδις, Σερχανούλα, Ματίνα, θέλουν να ζήσουν αξέχαστες περιπετειώδης διακοπές. Ένα τροχαίο ατύχημα του FP με μιά ντλίκα με πράσινες και κίτρινες λωρίδες, είναι η αιτία της επίσκεψής τους στο χωριό του Silent Hill, που τελικά μόνο silent δέν είναι. Κραυγές απο τους λόφους, αφιλόξενος κόσμος και άλλα πολλά συνθέτουν ένα τρομακτικό κλίμα. Ο θάνατος του Φρίμαν, ο εγκλοβισμός του Σοραβέρου και ο εξαφανισμός του Νίδι, αναγκάζουν την Ματίνα και την Σερχανούλα να πάρουν τον δρόμο για τους "απαγορευμένους" λόφους επάνω στο silent hill. Η ομάδα των παιδιών αποκόπτεται όταν η Πίγκυ αποφασίζει να μείνει πίσω στο χωριό με τον γιατρό Νικρεντ, την πανέμορφη νοσοκόμα Ροζάνα και τον μυστηριώδη Μέντορα. Ποιός είναι ο Πλάτων με την γυναίκα του Χουανίτα; Τι τους συνδέει με το χωριό του Σιλεντ Χίλ; Μάθετέ αυτά και άλλα πολλά στα επόμενα επεισόδια!! |
04-08-07, 03:12 | #495 |
Φυσική Ξανθιά
|
ξέχασες να συμπληρώσεις κάτι...
freeman says: Ποιός είναι ο Πλάτων με την γυναίκα του Χουανίτα; Τι τους συνδέει με το χωριό του Σιλεντ Χίλ; Μάθετέ αυτά και άλλα πολλά στα επόμενα επεισόδια!! μετά από δύο χρόνια που θα αξιωθώ να κάτσω να γράψω |
04-08-07, 03:35 | #497 |
I live my own script...
|
Piggy: :
Σορ: oxi re thn parigoro thn kaimeni pou kopike Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 04-08-07 στις 03:38. |
04-08-07, 17:13 | #498 |
Κάνω υπομονή...
|
Α, είπα κι εγώ...Στραβοί είναι όλοι κ με βγάζουν πανέμορφη σε κάθε έργο?
06-08-07, 11:47 | #499 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Σταμάτησε τις επαναλήψεις και άρχισε τις περιλήψεις!
Ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηημαρτον! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|