11-06-08, 20:42 | #511 |
Ο Αργός με την πάπια
|
Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα ματς και ο κόσμος αγανακτεί.
Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και τους κάνουν τόπι στο ξύλο. Τότε έρχεται μια ιδέα του Κωνσταντίνου: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και θα φεύγω άνετα!". Όντως, την επόμενη φορά (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια. Φοράει γρήγορα ο Κωνσταντίνου τη στολή του μπάτσου, κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος. Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα: "Κωνσταντίνου, παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι;". Τρελλαίνεται ο Μιχαλάκης! Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται: "Καλά, εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνέχεια και με γνωρίζουν, η γριά πώς με αναγνώρισε;;;". Την επόμενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο βάζελος, ξανά επεισόδια, ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο: "Μιχαλάκη, με περνάς σε παρακαλώ απέναντι;" Κόκκαλο ο Μιχαλάκης! Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επόμενη φορά, θα την ρωτήσω πώς με αναγνωρίζει". Έρχεται η επόμενη φορά, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι. Μιχαλάκης: "Θα σε περάσω γιαγιά, αλλά πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πώς με αναγνωρίζεις;". Κι η γριά: "Σκάσε ρε μαλάκα! Ο Μπασινάς είμαι!!!"
12-06-08, 01:41 | #512 |
flamingo lol
|
|
12-06-08, 10:47 | #513 |
viva la κλαψα!
|
αααααααααααααχαχααχχαχαχαχχαχαχ
|
14-06-08, 14:17 | #514 |
Gourounaros
|
Η κυρια στα παιδακια...
Ποιος θα μας πει πως μπορουμε να βαλουμε μια τρυπα μεσα σε μια αλλη τρυπα??// Ο Τοτος.. Κυριααααα .. κυριιιαααα εγω εγω.. Α παπα πα πα με τιποτα Τοτο... Πες μας Αννουλα εσυ.. Να ετσι κυρια λεει η Αννουλα ... και σχηματιζει εναν κυκλο με τα δαχτυλα της..(τους αντιχειρες με τους δεικτες) και μεσα σαυτο το κυκλο κλεινει το στομα της.. Μπραβο Αννουλα. Τωρα ποιος θα μας πει πως θα βαλουμε δυο τρυπες με σα μια???? Ο Τοτος κυριααα κυριααα εγω εγωωωω.... Πες μας Αννουλα... Να κυρια ετσι λεει η Αννουλα .. και με τον ιδιο κυκλο περικλειει τα δυο της ματια.. Μραβο Αννουλα λεει η κυρια Τωρα ποιο παιδακι θα μας πει πως θα βαλουμε τρεις τρυπες σε μια? Ο τοτος ..Κυρια κυρια εγωωωωωωωωωω... Η Αννουλα Κυρια κυρια εγω Πες μας Αννουλα.. Να κυρια ετσι...και περικλειει τα δυο της ρουθουνια με το στομα της μεσα στον γνωστο κυκλο Μπραβο Αννουλα .. λεει παλι η κυριααα Τωρααααα ποιο παιδακι θα μας πει πως θα βαλουμε τεσσερις τρυπες μεσα σε μια? Ο τοτος ανεβασμενος πανω στο θρανιο ωριεται... Κυρια ααα αα κυριααα εγωωωωω... Πες μας Αννουλα............................... Να ετσι κυρια λεει η Αννουλα και βαζει μεσα στον κυκλο τα ρουθουνια και τα ματια της... Μπρρρραααααββββββοοοοοοοοο Αννουλα λεει η κυρια. Κυρια να ρωτησω κατι?????? λεει ο Τοτος Ναι τοτο Πως μπορουμε να βαλουμε εννια τρυπες σε μια???? Δεν ξερω Τοτο πως??? Θα παρουμε μια φλογερα και θα την βαλουμε στον κωλο της Αννουλαςςςςς |
14-06-08, 18:01 | #515 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
9 τρύπες έχουν οι φλογέρες? :O
|
15-06-08, 00:02 | #516 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
γελασε κανεις?
15-06-08, 09:42 | #518 |
Gourounaros
|
|
15-06-08, 12:24 | #519 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Δεν ειναι για το ανεκδοτο, ειναι που τη λένε Αννούλα
|
15-06-08, 13:25 | #520 |
Anamella
|
NaVaCHo, είσαι ο ίδιος που έχει τρελάνει με τους γρίφους το insomnia.gr ??
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|