18-06-08, 14:06 | #541 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
αχ!
ο αντρας μου ειναι γκει! ο αντρας μου ειναι γκει! ο αντρας μου ειναι γκει! και για μενα μονο κλαιει! ααααααααααααα, ρε καρβελα! μας λειπεις!
18-06-08, 17:36 | #542 |
Gourounaros
|
Ητανε μια φορα και ενα καιρο μια παρεα -καλη ωρα σαν εσας-,
και ελεγαν ανεκδοτα. Ελεγε λοιπον καποιος ενα ανεκδοτο και μολις τελειωνε οι αλλοι χτυπιοτανε απο τα γελια και λεγανε -ΚΑΛΟ που ΚΑΛΟ-. Στην παρεα ομως υπηρχε καποιος που δεν ειχε πει κανενα ανεκδοτο μονο ακουγε τους αλλους που λεγανε. Ακουγε κκαι το -ΚΑΛΟ πολυ ΚΑλΟ-. Οταν περασε η ωρα καποιος του ειπε. -Αντε ρε Γιωργο πες και συ ενα ανεκδοτο. - Ο Γιωργος λεει τοτε -ΜΟΥΝΙ-. Μα καλα αυτο δεν ειναι ανεκδοτο ρε Γιωργο!!! Ναι αλλα ειναι -ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ- () |
18-06-08, 17:40 | #543 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
ΚΑΛΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! |
18-06-08, 18:41 | #544 |
klikanthropaki
|
piperi
|
18-06-08, 19:01 | #545 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Λούτσος
19-06-08, 08:38 | #546 |
Gourounaros
|
Ητανε μια φορα και εναν καιρο
μια παρεα, καλη ωρα σαν εσας. Αυτη η παρεα ελεγε τοσα πολλα ανεκδοτα που στο τελος αποφασισαν να τα αριθμισουν. Ετσι πεταγοταν καποιος και ελεγε. _ Παιδια να σας πω ενα ανεκδοτο? _Ναι πες μας. _ 54... Και πεθεναν οι αλλοι στα γελια. Σηκωνωταν ο αλλος και ελεγε _73 Λιωμα οι αλλοι απο τα γελια΄' Ηταν και καποιος στην παρεα ποιο σοβαρος που δεν μιλουσε. Του λεει τοτε καποιος. _Πες μας ρε Γιωργο και συ ενα ανεκδοτο _ 42 λεει ο Γιωργος.........γυρω βουβαμαρα.. Τι εγινε ρε παιδια δεν ειναι καλο το ανεκδοτο??? Ρε το ανεκδοτο καλο ειναι... εσυ δεν το ειπες καλααα...... |
19-06-08, 10:56 | #548 |
υπόθετο
|
παλιο αλλα καλο!
19-06-08, 11:04 | #549 |
υπόθετο
|
Τέσσερις άνδρες βρέθηκαν τυχαία σε ένα μπαρ και έπιασαν την κουβέντα για διάφορα θέματα. Σε μια στιγμή, ο ένας από αυτούς πηγαίνει στην τουαλέτα, ενώ οι υπόλοιποι συνέχιζαν τη συζήτηση τους, σχετικά με τα κατορθώματα των γιων τους.
Ξεκινάει ο πρώτος... - Εμένα ο γιος μου ξεκίνησε καθαρίζοντας πατώματα στην αντιπροσωπεία της Mercedes στην Κηφισίας. Ανέβηκε σιγά σιγά όμως θέσεις, και τώρα είναι διευθυντής πωλήσεων. Μάλιστα, είναι τόσο καλός στη δουλειά του που έχει συνεχώς μπόνους. Να φανταστείτε χάρισε σε ένα φίλο του μια ολοκαίνουρια Mercedes. - Αυτό δεν είναι τίποτα, πετάγεται ο δεύτερος, εμένα ο γιος μου ξεκίνησε καθαρίζοντας πατώματα σε ένα μεσιτικό γραφείο. Ανέβηκε θέσεις όμως και τώρα είναι τόσο πλούσιος που αγόρασε και χάρισε σε ένα φίλο του ένα ολόκληρο σπίτι στην εξοχή. - Ολα αυτά τα ακούω βερεσέ, λέει και ο τρίτος. Ο γιος μου ξεκίνησε καθαρίζοντας πατώματα στην Σοφοκλέους. Με τον καιρό όμως ανέβηκε στην κλίμακα και πλέον είναι τόσο πλούσιος, ώστε χάρισε σε ένα φίλο του μετοχές αξίας 20 εκατομμυρίων. Εκείνη τη στιγμή, γυρνάει ο τέταρτος της παρέας, και οι υπόλοιποι του εξηγούν το θέμα συζήτησης.. και ρωτάνε και για τον δικό του γιο. Ο τύπος παίρνει περίλυπο ύφος και λέει... - Τι να σας πω ρε παιδιά... μια ζωή ο γιος μου κομμωτής ήταν. Και πρόσφατα υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι είναι ομοφυλόφιλος. Και να ήταν κρυφός... να πάει στο διάολο... αλλάζει τους γκόμενους σαν τα σώβρακα... Η μόνη παρηγοριά είναι ότι έχει και τα τυχερά του. Οι τρεις τελευταίοι γκόμενοί του του χάρισαν μια Mercedes, ένα σπίτι και μετοχές αξίας 20 εκατομμυρίων δραχμών...
19-06-08, 11:33 | #550 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
λοοοοολ παστουλα!!!!
...αλλά αυτός ο αποπανω, ο μπουζουξης, με εχει λιωσειειειειειει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13 (0 μέλη και 13 επισκέπτες) | |
|
|