KakaPaidia.gr

Επιστροφή   KakaPaidia.gr > ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ > Αταξίες > CiNE-SyMPOSiON

CiNE-SyMPOSiON Κινηματογραφικά έργα με την υπογραφή των ΚακώνΠαιδιών

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-09-07, 10:41   #1 Αρχή
soraver
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ

Το avatar του χρήστη soraver

Περιοχή: Στα βάθη του υπονόμου!
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην soraver Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην soraver Send a message via Skype™ to soraver
Προεπιλογή

les na balei sto serial kai enan periergo me flogera pou ton peritrugirizoun kti brwmoskula?

comics
Ο χρήστης soraver δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-07, 11:48   #2 Αρχή
Makjunior
ο γητευτής των σκύλων...

Το avatar του χρήστη Makjunior

Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο soraver Εμφάνιση μηνυμάτων
les na balei sto serial kai enan periergo me flogera pou ton peritrugirizoun kti brwmoskula?
Υπονοείς κάτι με το "βρωμόσκυλα" ???
Παλιά 04-09-07, 11:56   #3 Αρχή
soraver
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ

Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην soraver Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην soraver Send a message via Skype™ to soraver
Προεπιλογή

eisai h den eisai o ghteuths twn skulwn?

comics
Παλιά 04-09-07, 12:02   #4 Αρχή
Makjunior
ο γητευτής των σκύλων...

Το avatar του χρήστη Makjunior

Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο soraver Εμφάνιση μηνυμάτων
eisai h den eisai o ghteuths twn skulwn?
Παλιά 04-09-07, 12:08   #5 Αρχή
soraver
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ

Προεπιλογή

/me foraei ta gialia tou

nai nai, einai alh8eia! kai to kafe serniko einai!!!
UNDER THE RAINBOW

comics
Παλιά 04-09-07, 12:39   #6 Αρχή
Freeman
I live my own script...

Το avatar του χρήστη Freeman

Περιοχή: In a storyline..
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Freeman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Freeman Send a message via Skype™ to Freeman
Προεπιλογή

Πλάτων: Καλά ε, άπαιχτο το βιβλίο. Εχθές το βράδυ σταμάτησα να το διαβάσω την στιγμή που πέθαινε η Ματίνα απο...
Χουανίτα: ΩΠ ΩΠ ΩΠ! ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ! Στόπ μήν συνεχίσεις να λές γιατί δέν το διάβασα αυτό το σημείο.
Πλάτων: Σήμερα το βράδυ θα το πάρω μονορουφι για να δώ τί σόι πράγμα είναι και αυτός ο Μέντορας.
Χουανίτα: Διάβασε όσο θα διαβάσεις και όταν φύγεις για δουλειά μήν το πάρεις μαζί σου. Θέλω να το διαβάσω κι εγώ.
Πλάτων: Τί μαγειρεύεις;
Χουανίτα: έλα ντε... Τί να φάμε σήμερα;
Πλάτων: Καλά. Θα παραγγείλω κατιτίς.
Χουανιτα: Θα φαει και ο ΜακJr μαζί μας. Ο Πατέρας του απο δίπλα θα πάει σε έναν πελάτη και με παρακάλεσε άν μπορούμε να κρατήσουμε τον γιό του για λίγο.
Πλάτων: Άααα ωραία! Στο μεταξύ μέχρι να έρθει το φαγητό ανεβαίνω λίγο επάνω. Οκ αγάπη μου; Θέλεις κάτι;
Χουανίτα: Όχι όλα καλα Πήγαινε.

...

Ο Νίδις βρίσκεται κάπου δεμένος. Δέν μπορεί να κουνηθεί. Δέν νιώθει τα χέρια του και τα πόδια του. Είναι μουδιασμένος ολόκληρος. Αισθάνεται αφυδατωμένος, έτοιμος να ξεψυχίσει. Είαι κάπου δεμένος, σε κάτι σάν σανίδα σε ένα ψηλό βάθρο ή κάτι τέτοιο, σχεδόν οριζοντιομένος. Το κεφάλι του επίσης δεμένο και ακίνητο. Δέν μπορεί να κουνήσει τίποτα παρα μόνο τα μάτια του. Βλέπει τον ουρανό. Ή μάλλον... αυτό το μπορντοκόκκινο πράγμα με σύννεφα και καπνούς που θεωρειται ουρανός.

Νίδις: (Εξουθενωμένα) Πεινάωωωω... πεινάωωω....
Βήματα ακούγονται γύρω του. Δέν μπορεί να δεί ποιός είναι. Νιώθει την μία παρουσία.
Νίδις: Ποιός είναι; Ποιός είναι εκεί;
Νίδις: Ποιός είναι; Βοήθησέ με σέ παρακαλώ! Βοήθησέ με!
Ακούγονται κρυφά γέλια. Στην άκρη του ματιού του ξεπροβάλει σιγά σιγά το πρόσωπο απο ένα κοριτσάκι το οποίο προσπαθεί να κρατήσει το γέλιο του.
Νίδις: Βοήθησε με κοριτσάκι! Βοήθησέ με! Είμαι μουδιασμένος δέν μπορώ να κουνηθώ! Πάρε με απο δώ! Λύσε με!
Το κοριτσάκι φεύγει απο το οπτικό πεδίο του Νιδι. Αλλα σε εάν λεπτό ξαναεμφανίζεται μαζί με ένα ακόμα. Τα κοριτσάκια γελάνε και κρατάνε ένα κουτάλι με σούπα. Πλησιάζουν το κουτάλι στο στόμα του Νίδι. Θέλουν να τον ταίσουν.
Νίδις: ΕΥΤΥΧΩΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Τα κοριτσάκια ταίζουν ζεστή, σχεδόν καυτή σούπα στον Νίδι. Απο την πείνα του δέν καταλαβαίνει ούτε κάψιμο ούτε τίποτα! Την ευχαριστιέται απόλυτα!
Νίδις: Υπέροχη! Είναι υπέροχη ευχαριστώ! Καρότο! Κρέας! κρεμμύδι! πατάτα! Είναι και γαμό τις σούπες!
Ξαφνικά ακούγεται πάλι ο γνωστός ήχος απο το σύρσιμο μετάλλου στο έδαφος. Τα κοριτσάκια πετάνε την σούπα στο έδαφος και τρέχουν. Ο Νίδις δέν μπορεί να δεί τί γίνεται. Το σκηνικό κρατάει για λιγα δευτερόλεπτα και τα κοριτσάκια επανέρχονται στον Νίδι.
Νίδις: Διψάω! Διψάω ακόμα σάς παρακαλώ! Δώστε μου κάτι να πιώ σάς παρακαλώ!
Τα κοριτσάκι πολύ σβέλτα τοποθετούν στα χείλη του Νίδι κάτι σάν λάστιχο, όπως τα λάστιχα που έχουν στις αυλές. Ο Νίδις ρουφάει δυνατά τρέις με τέσσερις φορές μέχρι να φύγει ο αέρας απο το λάστιχο. Νιώθει πλέον το υγρό να κατεβαίνει απο τον λαιμό του. δέν μπορεί να καταλάβει γεύση. Είναι τόσο στεγνός ο λάρυγγάς του πού δέν μπορεί να καταλάβει γεύση. Του αρκεί που πίνει, που θα ξεδιψάσει. Νιώθει το υγρό ζεστό, αρχίζει σιγά σιγά να νιώθει μιά ξινή γεύση και γεύση αίματος. Σταματάει και φτύνει το λάστιχο.
Νίδις: ΤΙ ΕΙΝΑΙ! ΤΙ ΜΟυ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΩ!!!
Τα κοριτσάκια σκάνε στα τσιριχτά γέλια απολαμβάνοντας την θέα του Νιδι. Το ένα απο αυτά πάει και του λύνει το κεφάλι. Ο Νίδις έτσι όπως ήταν ξαπλωμένος δέν μπορούσε να κουνήσει τίποτα παρα μόνο το κεφάλι του. Όλο του κορμί είναι μουδιασμένο. Νιώθει σαν παράλυτος. Σκύβει το κεφάλι του για να δεί το σώμα του. Ο Νίδις παρατηρεί το σωληνάκι που έπινε πρίν απο λίγο. Το ακολουθεί με το μάτι του και βλέπει πως η άλλη άκρη του καταλλήγει στην κοιλιά του και εκεί είναι μπιγμένο μέσα, μέσα στο στομάχι του! Βλέπει το σώμα του... δέν έχει πόδια, ούτε χέρια. Είναι όλα τα μέλη του κομμένα αγαρμπα, παντού υπάρχει αίμα.
Αρχίζει να τσιρίζει και να ουρλιάζει, γυρίζει ουρλιάζοντας και κοιτώντας προς τα κορίτσια. Τα δύο τον κοιτούσαν απο μικρή απόσταση, τον δείχνανε και γελούσαν. Ένα τρίτο κοριτσάκι ήταν γονατιστό στο έδαφος. Ο Νίδις είδε εκεί, δίπλα απο το κοριτσάκι κομμάτια κρέας και κόκκαλα πεταμένα κάτω και παντού πασαλιμένα με αίμα. Αναγνωρίζει τα πόδια του και τα χέρια του. Το κοριτσάκι έσκιζε την σάρκα απο το πόδι του Νίδι, μερικά μέτρα πιό πέρα, και την έβαλε μέσα σε μιά κατσαρόλα.
Κοριτσάκι: ....Ηρέμησε... θα σου δώσουμε κι άλλη σούπα να φάς....

...

Χουανίτα: ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!! ΕΛΑ ΚΑΤΕΒΑ! ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!
Ο Πλάτων κατεβάινει κάτω απο καθιστικό.
Πλάτων: Α έφτασε; ... Ωραία (αηδιασμένος) εντάξει αγάπη μου... φάτε άν είναι εσείς... εγώ δέν πεινάω... κάτι διάβασα και... θα φάω μετά...
Παλιά 04-09-07, 12:46   #7 Αρχή
maRtina
viva la κλαψα!

Το avatar του χρήστη maRtina

Περιοχή: Θεσαλλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην maRtina Send a message via Skype™ to maRtina
Προεπιλογή

το σημειο που πεθανα? Λοιπον ε θα γινει χαμος! θα τα σπασω ολα , ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΡΕΕΕ

ο καημενος ο Νιδις ,....fREEMAN αγορι μου πρεπει να ελατωσεις τις δωσεις ή τουλαχιστον ψωνιζε απο αλλο βαπορακι

click to show

......
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling
"

Ο χρήστης maRtina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-07, 12:47   #8 Αρχή
Piggy
Φυσική Ξανθιά

Το avatar του χρήστη Piggy

Περιοχή: στον κόσμο μου
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Piggy Send a message via Skype™ to Piggy
Προεπιλογή

πω πω μεσημεριάτικο και έχουμε και φαΐ με σάλτσα
Ο χρήστης Piggy δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-07, 12:49   #9 Αρχή
soraver
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ

Προεπιλογή

gamato looooooooooool

comics
Παλιά 04-09-07, 12:53   #10 Αρχή
maRtina
viva la κλαψα!

Το avatar του χρήστη maRtina

Περιοχή: Θεσαλλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην maRtina Send a message via Skype™ to maRtina
Προεπιλογή

σαλτσα? μακρυα απο σαλτσες απο σουπες με κρεας και κοκκαλο , απομακρυνετε μαχαιρια , διαβητες τριγωνα μοιρογνωμονια ....να μη τον ξυπνατε ιδεες

click to show

......
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling
"

Ο χρήστης maRtina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές