|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
07-02-08, 16:37 | #51 |
Κάνω υπομονή...
|
Τοπικ κλόουζντ είναι η μόνη λύση
07-02-08, 16:38 | #52 |
viva la κλαψα!
|
ela re roz , afou ego den ekana kamia paragelia
|
07-02-08, 16:41 | #53 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Μα τι λες... 3 σελίδες στην καθισιά σου έκανες!
|
07-02-08, 16:44 | #54 |
viva la κλαψα!
|
ego? o Adipas o ENAS , o ANEPANALIPTOS , o ASYLIPTOS , o KORYFAIOS
poia Spears kai poios Mixalis jakson |
07-02-08, 16:52 | #55 |
I live my own script...
|
|
07-02-08, 17:16 | #56 |
ο γητευτής των σκύλων...
Περιοχή: Αθήνα-Ξάνθη
|
xmmm... k mias k to eipes.... paragelia-telregas
07-02-08, 19:54 | #57 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Θα μου αφιερώσω με τρέλα και κορδέλα το τραγούδι του Γιάννη Σαββιδάκη «Έχεις τον τρόπο»…Αδυναμίες!!!
Στον Νιδάκο ---> « Το φουντουκάκι μου» από Καλομοίρα ( εκεί στην Κομοτηνή έχετε πολλά στραγάλια ) Στον Αετό -«Ένα τσιγάρο και την κάνω» από Χρήστο Σαρλάνη ( στριφτό και καπνό βανίλιαααααααααα) Στον Μακ Μααααακ ---> "Είσαι νινί ακόμα" (Το παιζάκιιιιιιιι της παρέας ΩΠ! ΩΠ! ΩΠ! ) Στην Πιγκούλα ---> "Τζουτζούκα" από ΛΕΠΑ ( Τζουτζούυυυυκα;;;Πότε θα σε ξαναδώ;; Στον Freeman ---> «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα» Φλωρινιώτης (Πειράζειιιιιιι που είσαι και βεντέτα;;; Τσουυυυυυκ ) Στον Cj ---> «Το σεξ » από Ημισκούμπρια (γιατί το σεξ είναι μια άλλη ιστορία Δεν θέλει φασαρία ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ και θεωρία ) Στον Ματέριαλ ---> «Κάνε μου λιγάκι μμμ» από Γιώργο Μαρίνο ( έτσι γιατί μας αρέσει να αγελαδίζουμε και δεν ξεχνάμε ποτέ την μητρική μας γλώσσα ) Στην Ροζαννούλα ---> "Πήρα κόκκινα γυαλιά" από Κραουνάκη ( Με γειες!!! ) Στον Βρασίδα ---> Πεινασμένοι outro διασκευή από το τραγούδι «Οι χωρισμένοι» της Δέσποινας Βανδή (ΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ) Πεινασμένοι είμαστε αγάπη μου κι οι δυο έλα να μοιράσουμε ένα hamburger στα δυο Πεινασμένοι είμαστε αγάπη μου και μόνοι βάλε στο κοτόπουλό μου μπόλικο λεμόνι...μπόλικο λεμόνι Στον Παντελή ---> «Φανταράκι» τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα (Άντε στην Θήβα ραντεβού )
07-02-08, 20:21 | #58 |
Η όμορφη
|
Κανονικά δεν θα έπρεπε να σας μιλάω... αλλά επειδή έχω μεγάλη καρδιά...
Εισιτήριο - Θαλασσινός Θα μαι κοντά σου όταν με θες - Ιωαννίδης Τυφλές ελπίδες - Θαλασσινός Αρετούσα - Ξυλούρης (τα άκουσες Αρετούσα μου τα θλιβερά μαντάτα ο κύρης σου με εξόρισε στης ερημιάς την στράτα μπλα μπλα μπλα μπλα, από τον Ερωτόκριτο) Σεντόνι - Αρβανιτάκι/Ιωαννίδης Ενα τραγούδι πες μου ακόμα - Σακελλαρίου Σώσε με - Σακελλαρίου Εσύ που δηλώνεις γυναίκα μου (δεν θυμάμαι ποιος το λέει μάλλον Γονίδης) Θύμισέ μου το όνομά σου - Πανταζής Μια εμπειρία - Πανταζής Σε νοσταλγώ - Πανταζής Αν είσαι σαν τις άλλες αγάπες (πάλι δεν θυμάμαι ποιος το λέει ) Αχάριστη καρδιά -Θεοδωρίδου Δε θα μάθεις ποτέ - Γονίδης Δε θέλω τέτοιους φίλους - Τερζής/Θεοδωρίδου Εντεκα παρά - Θεοδωρίδου Εχω ανοίξει τα φτερά μου - Ρέμος Θα της περάσει - Καρράς Οι αγάπες πάντα τελειώνουν - Καρράς Οταν τα χρόνια σου περάσουν - Καρράς Πάρτα όλα - Καρράς Φταις εσύ - Καρράς Τα μπολντ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΛΕΜΕ! |
07-02-08, 21:59 | #59 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
λεπον..
ειμαι ακόμα παιδί από τον σχοινά ... σε μένα τι γλυκό να σ'αγαπούν... στο μωρό κακα παιδιά από βίσση.... στην κακο-παρέα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κοκκινονίκος : 07-02-08 στις 22:03. |
07-02-08, 22:53 | #60 |
Hakuna Matata
|
OPOSDIPOTE :p
|