|
CiNE-SyMPOSiON Κινηματογραφικά έργα με την υπογραφή των ΚακώνΠαιδιών |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
23-05-07, 15:30 | #51 |
I live my own script...
|
...SILE||T H|LL 23 ΜΑΙΟΥ. 13:22 Ο Nidis Μιλάει στο τηλέφωνο. Nidis: Έλα ρε! Soraver: Έλα τί έγινε. Αποφασίσατε τελικά; Nidis: Ναι. Ιρλανδία. Soraver: Πιό μακρυά δέν βρήκατε να πάμε; Nidis: Σορρυ αλλα πιστεύω πως είναι το καλύτερο μέρος για περιπετειώδη διακοπές! Soraver: Τώρα είμαι στην δουλειά, οπότε βρισκόμαστε το βραδάκι στο μπάρ στον κόκκινο καναπέ να τα πούμε. ... Ο Nidis βρίσκεται ξαπλωμένος στο δωμάτιό του. Η Serxanoula βρίσκεται εκεί και ψάχνει πληροφορίες στο ίντερνετ για Ιρλανδία. -Serxanoula: Θυμάμαι που στον προσκοπισμό κάποια στιγμή μιλούσαμε με κάτι παιδιά για την Ιρλανδία. Είναι φοβερά για διακοπές έτσι με μεγάλη παρέα. -Nidis: Ξέρω. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες απο εκεί. Υπάρχουν μέρη με φοβερή ατμόσφαιρα. Εντελώς μεσαίωνας κι έτσι! -Serxanoula: Θα αρέσει στα παιδιά η ιδέα; -Nidis: Θα τα κουβεντιάσουμε το βράδυ στο μπάρ. Στο μεταξύ... Piggy: Freeman? Μιλάω στο msn με τον soraver. Τα παιδιά λένε να πάμε Ιρλανδία! Freeman: Πλάκα κάνεις; Piggy: Έλα ρεεεεεε γιατίιιιιι!!! Freeman: Γιατί τους ξέρω αυτούς ρε. Θα μας τρέχουν σε μέρος με ελεύθερο camping και τέτοια. Εγώ λέω να πάμε πουθενά Παρίσι, σε καμιά ξενοδοχειάρα! Piggy: Τί λές ρεεεε! Θα έχουμε περιπετειούλα! Τελείωσε! Θα πάμε Ιρλανδία με τα παιδια!!!! 23 ΜΑΙΟΥ. 20:52 Στο μπάρ matina: Ηηηηηη πιοοο καλήηηη γκαρσόνα ειμαι εγώωωωωω!!!! Τι κανετε; Soraver: Καλά εσύ έπιασες δουλειά εδώ; Σε προσέλαβε ο aetonail; matina: Όχι ρε. Κάπου πετάχτηκε και είπα να εξηπερετήσω Piggy: ΑΑΑΑαααααΑΑαααα Ματινάκι τι κάνειιιιιιςςς!!! matina: Τί να φέρω; Freeman: Φέρε ότι πίνουμε matina: Ούστ ρε! Και πού ξέρω τί πίνετε;ςς Καλά θα ρωτήσω τον aetonail. Τελικά πού θα πάμε διακοπές; Nidis, serxanoula: (με ένα στόμα μιά φωνη) ΙΡΛΑΝΔΙΑ! Soraver: Εγώ βάζω το FP. Φορτωνόμαστε όλοι και τραβάμε για Ιρλανδία. Freeman: Πού θα μείνουμε; Nidis, serxanoula: (με ένα στόμα μιά φωνη) ΕΛΕΥΘΕΡΟ CAMPING!! Freeman: το φαντάστηκα... Piggy: Ωραία! soraver το FP. Εγώ, ματίνα και σερχανούλα κανονίζουμε τα του φαγητού. Νιδις και φρίμαν κανονίζουν τα της οργάνωσης ταξιδιού! Matina: freeman: Γιατί γελάς; Matina: Όχι τίποτα Εσύ στην οργάνωση; Piggy: Έλα έλα, είναι λίγο γκρινιάρης αλλα θα τα καταφέρει... Στο επόμενο επεισόδιο: serxanoula: Οκ παιδιά; Είμαστε έτοιμοι; Ξεκινάμε; ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 23-05-07 στις 15:57. |
23-05-07, 15:46 | #52 |
E.M.A.A.
|
α για αυτό ήθελε irish coffee ο nidis τελευταιά ! Είπα και γω
23-05-07, 16:47 | #53 |
viva la κλαψα!
|
go go Freeman !!!
|
23-05-07, 16:51 | #54 |
Ναύς των ονείρων
Περιοχή: Βόλος
|
23-05-07, 17:25 | #55 |
Μικρή ζωή-=-Μεγάλα όνειρα
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
|
23-05-07, 17:59 | #56 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
χΑχΑχΑχΑχΑχΑχΑχΑ
Λοιπόοοοοον... Πήγα και προμηθεύτηκα!!! Αντίσκοινα,sleeping bag,carimat,καραβάνα για φαγητό,σουγιά σε στυλάκι τρανσφόρμερ (και ανοιχτήρι και πριόνι και νυχοκόπτης και μαχαίρι και κουτάλι κτλ κτλ),λάμπες θυέλης,αδιάβροχο (μήπως βρέξει),μαξιλαράκι φουσκωτό,σκοινί,πασσαλάκια,βαριά... Ερώτηση!!! Στην Ιρλανδία έχει κουνούπια??? Μην κουβαλάω τζάμπα το αντικουνουπικό!!! ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑΑΑΑΑΑ... |
23-05-07, 20:09 | #58 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Εγώ βολεύομαι και στην σκάρα!!!
|
23-05-07, 23:56 | #59 |
Φυσική Ξανθιά
|
|
24-05-07, 01:32 | #60 |
Κάνω υπομονή...