|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
15-10-08, 14:51 | #51 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
ελα να το φας, κι αν το καταφερεις ολο μετα απο τοσο φαγητο που θα εχεις κανει εκει προηγουμενως, θα σου πω μπραβο!
κι οσο για το φαγητο με 5-7 €, κι εγω σε σουβλατζιδικο, λιγοτερα δινω! εχεις παει σε κανενα περιεργο να δεις που πανε οι τιμες? γιατι και στην θεσσαλονικη οταν φαγαμε, τον κWλο μας πιάσανε!
15-10-08, 14:56 | #52 |
viva la κλαψα!
|
1 Αρα το παγωτο δεν ειναι και τοσο μεγαλο , απλα μετα το φαι δεν μπορει καποιος να το κανει ζάπι γιατι θα εχει χορτασει ήδη
2 Ντηαρ Παστα , δε μιλησα για σουβλατζιδικο αλλα για μπουφε ξενοδοχειου 4 αστερων ..παει και αυτο ... 3 Αμα ο αλλος ο φλωρος σας ετρεχε στις Κρηνες ,στις Καλαμαριες και στα Μεγαρα εννοειται ντηαρ οταν θα στον πιασουν τον (_!_) Εχει και γαμω τα κρυφα σοκακια που σερβιρουν απιστευτες λιχουδιες ! |
15-10-08, 15:04 | #53 |
χοντρομαλάκας
|
ο ζόραμπερ πάντως γουστάρει να του πιάνουν τον κώλο. και όχι μόνο.
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
15-10-08, 15:09 | #54 |
υπόθετο
|
πιο τετραγωνικο?
15-10-08, 15:10 | #55 | |
viva la κλαψα!
|
Παράθεση:
Δεν καταλαβα τι ειπες |
|
15-10-08, 16:22 | #57 |
viva la κλαψα!
|
Ψωναρα
|
15-10-08, 16:23 | #58 |
υπόθετο
|
oxi, dikio exei!
auto h8ela na pw! xwris to xiliosto, vevaia!!
15-10-08, 16:24 | #59 |
viva la κλαψα!
|
και εσυ τοτε
|
07-11-08, 15:56 | #60 |
υπόθετο
|
Βιδες με σολομο!
Υλικα: 1 πακετο βιδες 200 γρ κρεμα γαλακτος 3 μικρα κουταλακια βουτυρο 1 καυτερη κοκκινη πιπερια ξυσμα απο 1 λεμονι ανηθο αλατι & πιπερι εκτελεση: βραστε τις βιδες και στραγγιξτε τες. Στο μεταξυ ψιλοκοψτε το σολομο σε λεπτες μικρες λωριδες, ξυστε την λεμονοφλουδα, ψιλοκοψτε τον ανηθο και την πιπερια! Βαλτε στην φωτια ενα μεγαλο τηγανι με το βουτυρο κι οταν λιωσει ριξτε τον σολομο και την πιπερια και τα σοταρετε για πολυ λιγο! Ριξτε τα ζυμαρικα στο τηγάνι, προσθεστε την κρεμα γαλακτος και ανακατεψτε. Ριξτε και τον ψιλοκομμενο ανηθο και το ξυσμα λεμονιου και ανακατεψτε ακομα λιγο! Καλη ορεξη! εγω απλα δεν θα εβαζα την κρεμα και το βουτυρο και θα εβαζα λαδι!
|