|
Επιστημονικά Ουδέν καλόν αμιγές κακού |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
21-10-08, 13:41 | #51 |
viva la κλαψα!
|
ο αφανης ήρωας ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ
|
21-10-08, 13:43 | #52 | |
I live my own script...
|
Παράθεση:
|
|
21-10-08, 13:45 | #53 |
viva la κλαψα!
|
Γιατι ρε?
θα μπορει αργοτερα να κυνηγησει μια θεση στο δημοσιο αφου ο πατερας του ηταν στις ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτιστης ο Ζαχοε πηδουσε και χωρις αλεξίπτωτο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΤΕΛΟΣ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ |
21-10-08, 13:46 | #54 |
viva la κλαψα!
|
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ! ΗΡΩΑΣ ΡΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
|
21-10-08, 13:46 | #55 |
I live my own script...
|
Καμένη είναι και η περίπτωση κάποιος πιτσιρικάς να παντρευτεί με κάποια ευκατάστατη MILF. Όσο περίεργο και να ακούγεται είναι το ίδιο πράγμα, (Βουγιουκλάκη - Σπυρόπουλος) απλά μας ξενίζει επειδή δέν συνιθήσαμε να το βλέπουμε. Συνιθήσαμε πιό πολύ στο Παπανδρέου - Λιάνη.
|
21-10-08, 13:47 | #56 |
I live my own script...
|
: farpa::f arpa: ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΘΑΝΑ:far pa::farp a:
|
21-10-08, 13:50 | #57 |
viva la κλαψα!
|
...ΝΑΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΖΟΒΑΝΑ ΟΙ ΜΙLF ,
Και παω παλι στο πρωτο μου ποσταρισμα για το θεμα και κανω μια στροφη 180 μοιρων λοοοοοοοοοοοοοοοοοολ και λεω πως για τις Milf αντι να αποτελει προβλημα η τεκνοποιηση ......αποτελει ευχαριστηση!! ...τα μπλεκουν εκει περα με ενα "τεκνο" και λυθηκε το προβλημα της τεκνοποιησης . |
21-10-08, 13:50 | #58 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
ΘΕΟΣ!!! |
21-10-08, 16:42 | #59 | |
Η όμορφη
|
Παράθεση:
Ενα παιδί καλό είναι να μεγαλώνει σε ένα υγιές περιβάλλον και με τους 2 γονείς! Οσο κι αν προσπαθήσει η μαμά να γίνει και μπαμπάς, το κενό του μπαμπά θα υπάρχει πάντα! Είχα ρωτήσει και μια θεία μου γεροντοκόρη, αν είχε σκεφτεί ποτέ να κάνει ένα παιδί. Και μου απάντησε "ναι μου πέρασε από το μυαλό, αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ εγωιστικό για να καλύψω εγώ την δική μου ματαιοδοξία της μητέρας που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί, αυτό το παιδί να μεγαλώσει χωρίς πατέρα και να αντιμετωπίσει κι ένα σωρό προβλήματα είτε στο σχολείο είτε δεν ξέρω που αλλού" Και με βρίσκει σύμφωνη! Αντε γιατί πολύ τα έχουμε χέσει όλα! Με την απελευθέρωση! Που είναι ρε η έννοια της οικογένειας? Η εγώ μεγάλωσα με άλλα πρότυπα ή ζω σε λάθος εποχή! |
|
21-10-08, 16:51 | #60 |
I live my own script...
|
Πές τα ρε Μίρνα μήν τα λέω μόνο εγώ. Κι εγώ είμαι ανοιχτό μυαλό άνθρωπας αλλα μερικά πράγματα της δήθεν απελευθέρωσης είναι λάθος. Δέν υιοθετούμε άντε αβέρτα κουβέρτα ότι επαναστατικό απελευθερωτικό και tabooριζοσπαστικό πράγμα εμφανιστεί μπροστά μας
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|