|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
ΟΛΑ τα ξερει ο φουστης!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
αχχχ θα τ(σ)ραη -(το "σ" παχυ) το υποσχομαι πως 8α τ(σ)ραη
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]()
γελοιοτητες!
![]() |
![]() |
Gourouni apo ratsa
![]() Εγγραφή: 07-10-2006
Περιοχή: USA
|
![]()
Αυτό που βρίσκω πιο διασκεδαστικό είναι η αναφορά στον ρατσισμό (αυτό για την επιθετικότητα μου είναι τελείως ακατανόητο). Δεν είναι ρατσιστές αυτοί που αναφέρονται σε μία ομάδα ανθρώπων με τόσο απαξιωτικό τρόπο ("προσβάλλει", "ιδιορρυθμία") και είναι οι λεσβίες?
![]() (Η γιαγιά μου ήταν από το Πλωμάρι οπότε πολύ διασκεδάζω εδώ όταν λέω ότι "my grandmother was Lesbian" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φανταζομαι την εκπληξη στα προσωπά τους και λυνομαι στο γελιο!
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
Μονο το 4 θα σχολιασω Εγω μας .και απλα θα πω πως απο την αρχη ειπα πως ειναι η προσωπικη μου αποψη , και ουτε ζηταω να συμεριστει κανεις τις αποψεις μου και ουτε να επιβαλλω κατι σε αυτα τα ζευγαρια θελω .και ισα ισα ειχα πει πως εξαιτιας μιας μικρης ή μεγαλης ή τελος παντων δεν ξερω το μεγεθος αυτης της μεριδας ,γιατι ουτως η αλλως το ποσοστο των ομοφιλοφυλων ειναι πολυ μεγαλο πλεον ,και μπορει να μου πεις παλι αν εχω κανει καμια στατιστικη ερευνα σε τυχαια και αντιπροσωπευτικα δειγματα και θα με ταπωσεις παλι (παλι αλλα ξεκινησα να πω και αλλα λεω ) ελεγα λοιπον πως αναφερθηκα συγκεκριμενα σε μια μεριδα απο αυτους που προκαλουν και αμαυρωνουν και ολους τους υπολοιπους.Και επισης ειπα πως για τον πολιτικο γαμο μεταξυ τους δεν εχω κανενα κολλημα , Κολλημα τρωω με τον Θρησκευτικο .Αλλα εγω το τρωω το κολλημα, γιατι εγω ετσι πιστευω , δεν λεω οτι και ολοι οι υπολοιποι πρεπει να πιστευουν το ιδιο.Γνωμη εξεφρασα εντελως προσωπικη.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ -ΕΓΩ (ΕΣΥ ΕΓΩ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]()
Σήμερα διάβασα οτι στο Μόναχο επιτρέπεται ο πολιτικός γάμος των ομο απο το 2001.
Χαίρομαι γιατί αργά η γρήγορα οι κοινωνίες αρχίζουν να το αποδέχονται σιγα σιγά, ακόμα και χώρες με "κλειστά" μυαλά όπως η Ελλαδίτσα μας (απο τις τελευταίες και καταιδρωμένες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 10-06-08 στις 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
![]() |
![]()
mhn ta mperdeueis.
emeis pisteuoume pws einai dikaioma tous. O pateras mou pisteuei pws einai arrwstia kai pws prepei na tous pane tso giatro. Yparxoun alloi pou pisteuoun pws prepei na tous kapsoume zwntantous. opote... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
Μια μέση λύση: να τους βαλουμε να κάθονται μπροστα στο τζακι
![]() Εγω πάντως διαφωνώ μονο ως προς το θρησκευτικό γαμο. Πολιτικό ας κάνουν. |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|