|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
Μπραβο ρε Σοφακι αυτη τη λέξη ακριβώς εψαχνα και δεν μου ερχόταν ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ
Δεν εχω καμια διαθεση προσηλυτισμου |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]()
Tade efi Matina!
click to show
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
den prokeitai!
8a mazepsei ypografes o An8imos auth th fora! ![]() Sor, se auta pou eipes, bale kai to YPOXREWTIKO ma8hma twn 8rhskeutikwn to opoio einai ka8ara prosilitismos kai pou (toulaxiston mexri ta dika mou xronia) metrouse kai ston M.O. Kai na tan to ma8hma geniko kai na mou analyei ta pisteuw olwn twn 8rhskeiwn, h toulaxiston twn megalwn, paei sto kalo! Se emas h gamila h 8rhskeutikou htan mia teliwmenh 8eousa gerontokorh poy anti kan gia to biblio mas ekane analysh eikonwn kai edafia apo th kenh dia8hkh! Ki o va8mos htan amesa eksartwmenos apo to an pas katixitiko! Eleos!
![]() Τώρα τελευταία, έτσι ξυπνάω click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pastoula : 28-09-09 στις 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
forologia ekklisias tote? :p
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
Opws eipe o An8imos, "gia na doume an 8a tolmisei"...!
![]() |
![]() |
traxana-bol 88
![]() Εγγραφή: 05-08-2008
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
![]()
ρε ΛΟΛΕ,το ξυραφι του Οκκαμ,διαχωριζει επιστημονικες θεωριες(οχι απαραιτητα φυσικης),οχι οπως γουσταρει...εχεις ενα φαινομενο....βρισκεις δεκα διαφορετικους τροπους να το περιγραψεις(θεωριες)...οι θεωριες απο τη φυση τους εχουν καποιες παραδοχες(αξιωματα)...αν οι δεκα τροποι καταληγουν στα ιδια αποτελεσματα.τοτε θα διαλεχθει ο πιο απλος με τις λιγοτερες αυθαιρετες παραδοχες που οδηγει στ ιδια πειραματικα αποτελεσματα-παρατηρησεις...οι αλλοι τροποι μπορει να ειναι προεκτασεις της βασικης θεωριας......
η χρηση του ξυραφιου του οκκαμ,αν το δεις αυστηρα το θεμα,ειναι λανθασμενη,καθως απο την μια εχεις τον χριστιανισμο που δεν ειναι επιστημονικη θεωρια,και απο την αλλη μια θεση των περισσοτερων επιστημονων(αθεισμος).που και παλι δεν ειναι επιστημονικη θεωρια...σαν φιλοσοφικη αντιληψη θα το εβλεπα εγω... οσον αφορα τα αλλα που λεει ο zoraber,συμφωνω απολυτα... ενα σημαντικο ποσοστο των θρησκευομενων αν τους πεις οτι δεν πιστευεις σε καποιον θεο-θρησκεια,σε κοιτανε λες και εκανες κανα εγκλημα.... οσον αφορα ,για την ηθικη,απλα ΛΟΛ...εχω πολυ περισσοτερες ηθικες αξιες απο τον μεσο θρησκο,φοβισμενο ανθρωπο... οσον αφορα σχολειο,χριστιανο-θρησκευτικα,εκκλησιασμους και λοιπα τραγελαφικα πραγματα,συμφωνω και επαυξανω ![]()
![]() |
![]() |
Anamella
![]() |
![]()
οκ .. μόνο από τα "επίθετα" που χρησιμοποιείται και το τρόπο που μιλάτε, μπορεί να φανεί ξεκάθαρα το προς τα που οδεύει η "συζήτηση". Αν θέλετε ένα topic να βγάλετε τα εσώψυχα σας για τους *κακούς* θρησκευόμενους, δικό σας!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
υπόθετο
|
![]() Παράθεση:
An esy ta vlepeis logika...
![]() |
![]() |
![]() |
||
viva la κλαψα!
![]() |
![]() Παράθεση:
Ειλικρινά δεν ειχα καμια διάθεση ΚΑΙ σημερα να ασχοληθώ ΠΑΛΙ με το ιδιο θέμα , μπαινοντας ομως σημερα στο φορουμ ειδα +3σελίδες απο εκει που το αφήσαμε χθες και νόμιζα πως είχε λήξη... Δεν εχει άδικο σε αυτο που λέει η μικρή εδώ -χωρις να θέλω να γυρνάω πάλι στα χθεσινα- ωρες ωρες τα σχόλια είναι τόσο ειρωνικά και επιθετικά που οκ, οσο και να μην θες να πεις κατι ...θα το ανοιξεις το ριμάδι για να το πεις ...εγω ειλικρινά, Σταυρο απευθύνομαι σε εσενα, οποτε ειναι καποιο τετοιο θέμα και θέλω να πάρω θέση , αρχικά διστάζω σκεφτόμενη τις αντιδράσεις όσων δεν πιστεύουν ....πχ"εντονα θρησκευόμενη , και κυρία Λουκά και ουυυυ 666 και η συντέλεια πλησιάζει" και 1002 παπαρες ...να φτάνεις δηλαδή σε σημείο -και ντρεπομαι που θα το πω αυτο- να νιωθεις μειονότητα όσον αφορά τα θρησκευτικά σου πιστευω, ΠΟΥ? μεσα σε ένα φόρουμ!σαν περιθωριακός ..αυτα οσον αφορά τη ρατσιστική στάση που αναφέρατε aver;76480] Den einai kako na suzhtas. apla bres enan tropo etsi wste na les thn apopsh sou kai na anaptuseis ta epixeirhmata sou xwris na prosbaleis kai na eirwneuesai. auto gia na mhn niw8ei o allos pou exeis apenanti sou pws ton douleueis. ΕΕΕδω ακριβώς είμαστε ! και γι αυτο εγινε ολο αυτο το μπάχαλο απο χθες .Πρεπει Να μιλάμε ΟΜΟΡΦΑ και για οτι πρεσβευουμε οι ίδιοι μας αλλα και για ότι δεν αποδεχόμαστε σαν πραγματικο-αληθινο-σωστό [/QUOTE] Παράθεση:
Στα δικά μου μαθητικά χρόνια και αν δεν κανω λάθος ,είναι μολις 1 χρονο μακρυα απο τα δικά σου , ειχαμε μαθητές που δεν παρακολουθούσαν το μαθημα των Θρησκευτικών κατ επιλογη!ανηκαν σε αλλη θρησκεία και το δήλωναν απο την αρχη...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ συμμμετεχουν ...την ωρα εκεινη αυτοι κάναν διαλειμα Οσο για το αβαπτιστε της δασκαλας ...μου φαινεται παρατραβηγμένο και αν οντως συνέβαινε ,σαφέστατα το αποδοκιμάζω |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]() ![]() ![]() ax tha imouna tora sto restauran stin akri tou galaxia kai tha epina Pan Galactic Gargle Blaster.
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|