16-07-08, 18:44 | #611 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Ευχαριστώ |
17-07-08, 08:41 | #612 |
Gourounaros
|
Ο τυπος παει στον οδοντιατρο για το σαπιο δοντι του....
Στο δρομο μονολογει.....Αχ θεα μου μου εδωσες 32 δοντια και ενα πουλι..... Δεν μπορουσες να με δωσεις 32 πουλια και ενα δοντι??? Και η καλη θεος απανταει....... Τι λες ρε μαλακα .... και 64 αρχιδια που θα τα βαζα????? ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ Ε?????? Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΟΣ ΘΗΛΥΚΟ |
17-07-08, 22:38 | #613 |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!
(Λες να ειναι γένους θηλυκου??? ) |
20-07-08, 12:55 | #614 |
Φυσική Ξανθιά
|
|
25-07-08, 09:33 | #616 |
Gourounaros
|
Htane καποτε που λετε ενας Ναβαχο ινδιανος
που δεν του αρεσε το ονομα του. Ετσι πηγε στο ληξιαρχειο της φυλης του.. -Καλημερα σας, ηρθα ναλλαξω τ ονομα μου.. _Α μαλιστα...πως σε λενε? -Το ονομα μου ειναι .. << Ο βραχος που κατρακυλαει απο την κορυφη του βουνου και πεφτει στο ποταμι κανοντας θορυβο>> -Μαλιστα.. μαλιστα και πως θελεις να το κανεις?? - Πλατςςς..... |
25-07-08, 09:59 | #617 |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
|
09-09-08, 11:10 | #618 |
Ο Αργός με την πάπια
|
- Δύο παντρεμένες γυναίκες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους (άκου πράγματα !).
- Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια κατά τα ξημερώματα αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για κατούρημα. Το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο. - Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να κατουρήσουν. - Η πρώτη δεν είχε τίποτα για να καθαριστεί, έτσι έβγαλε το κυλοτάκι της, σκουπίστηκε και το πέταξε. Η δεύτερη επίσης δεν είχε τίποτα, αλλά σκέφτηκε "Α εγώ δεν πρόκειται να πετάξω την κυλόττα μου" και χρησιμοποίησε την κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών για να καθαριστεί. Το επόμενο πρωί οι γυναίκες ήταν ξερές στον ύπνο, και οι δύο σύζυγοι ανήσυχοι μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο. Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ. - Η δικιά μου γύρισε χωρίς κυλόττα. -Εσύ; τυχερός είσαι. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον κώλο της που έγραφε : "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ"
09-09-08, 11:15 | #619 |
viva la κλαψα!
|
LOL
ASEXTO XX8ES EIDATE 10 ENTOLH? PANA MOU MANITSA MOU! |
09-09-08, 11:19 | #620 |
χοντρομαλάκας
|
Ε: Πόσες Λεσβίες χρειάζονται να αλλάξουν μία λάμπα; Α: 70. Μία να την αλλάξει και όλες οι υπόλοιπες μαζί να κάνουν 69. Ε: Πόσοι Αθηναίοι οδηγοί χρειάζονται να αλλάξουν μιά λάμπα; Α: Αντε γαμήσου ρε μαλάκα προχώρα που θες και λάμπα. Ε: Πόσοι ευγενικοί Αθηναίοι οδηγοί χρειάζονται να αλλάξουν μιά λάμπα ; Α: Και οι δύο τους. Ε: Πόσοι ψυχολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; Α: Κανείς.. Πρέπει η λάμπα ΝΑ ΘΕΛΕΙ ν' αλλάξει. . . Ε: Ποσοι φαλλοκρατες χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα? Α: Ποια λαμπα? Ασ'την να πλενει στα σκοταδια η καργιόλα! Πόσες γυναίκες με περίοδο χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; Πενήντα οχτώ. Γιατί; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!!! Πόσοι σουρεαλιστές ζωγράφοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; Μπλε. πόσοι κομμουνιστές χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα? Κανένας! Θα ρθει το κράτος να την αλλάξει ------------------------------------ Τι κάνει ένας τυφλός πάνω από ένα τρίφτη τυριού; Προσπαθεί να καταλάβει τι στο διάολο γράφει. ------------------------------------ Για-για-για-για-γιατρε εχω-χω-χω-χω ενα προ-προ-προ-προ-προβλημα Τι προβλημα? Εχω κατι πα-πα-πα-πα-πα-παπιες και τους κα-κα-κα-κανω πα-πα-πα-πα-πα και βγε-βγε-βγε-βγενουν εξω και μετα κα-κα-κα-κα-κανω στις κο-κο-κο-κο-κοτες κο-κο-κο-κο-κο και βγε-βγε-βγε-βγενουν εξω και μετα κανω πα-πα-πα-πα-πα και οι πα-πα-πα-πα-πα-παπιες μπαι-μπαι-μπαινουν μεσα και μετα κα-κα-κα-κανω στις κο-κο-κο-κοτες κο-κο-κο-κο και τι-τι-τι-τιποτα. και τοτε κα-κα-κα-κανω "Γαμω το-το-το-το Χρι-Χρι-Χρι-Χρι%^#$ και την Πα-πα-πα-πα" και βγαινουν εξω οι πα-πα-πα-παπιες ------------------------------------ Πάει ο τύπος στο γιατρό... - Γιατρέ κάνε κάτι, δε μπορώ να ευχαριστηθώ το σεξ, εκσπερματώνω πολύ γλήγορα. - Χμ...Πάρε αυτό το πιστόλι... - πιστόλι; - πιστόλι κρότου είναι, κάθε φορά που θα βλέπεις ότι φτάνεις στο τέλος, θα ρίχνεις μια και απ' τον κρότο θα φοβάσαι και θα μαγκώνεσαι. -ο.κ. Την άλλη μέρα. - γιατρέ χάλια η θεραπεία... - Γιατί; - Να, χτές έκανα το 69 με τη γυναίκα μου, πάνω λοιπόν που κόντευα, τραβάω μια πιστολιά... - και; - και, πρώτον χέστηκε απ' το φόβο της στα μούτρα μου, δεύτερον μου τον δάγκωσε για τα καλά απ' την τρομάρα της και τρίτον, πετάχτηκε ένας απ' τη ντουλάπα με τα χέρια ψηλά...
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12 (0 μέλη και 12 επισκέπτες) | |
|
|